BMW i-visjoner.

ØKER TIDENS PULS.

BMW i-visjoner.

BMW i-visjoner.

ØKER TIDENS PULS.

BMW i-visjoner.

ØKER TIDENS PULS.BMW i-visjoner.

Det kan være nødvendig å bryte gamle vaner og tenke nytt for å finne en ny retning. Et eksempel på dette er BMW i-visjoner. Visjonære ideer og innovativ teknologi vises for første gang, og dermed er den mobile fremtiden blitt mer konkret. Hver BMW i-visjon gir et innblikk i videre utviklingsarbeid, og samtidig stimulerer og inspirerer den morgendagens utslippsfrie og bærekraftige mobilitet.

Finn ut mer
BMW i

BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

På Consumer Electronics Show 2016 i Las Vegas gir BMW i Vision Future Interaction en smakebit på hvordan en førerplass med nettilgang vil se ut i fremtiden. Brukergrensesnittet åpner en helt ny verden for deg med høyoppløselige skjermer, betjening med berøringsskjermer, stemmestyring eller håndbevegelser (AirTouch). Denne roadsteren er noe helt for seg selv.

På nett med fremtiden.

BMW i Vision Future Interaction

SUKSESSEN BMW i.

2008: PROJECT i.

Våren 2008 møttes BMWs klokeste hoder på et hemmelig sted i München med en ambisiøs agenda: Hvordan definere urban mobilitet på nytt. Gruppen i München dannet en tenketank som de kalte Project i. Oppdraget lød: Glem det som var, tenk nytt.
Finn ut mer

2009: BMW VISION EFFICIENT DYNAMICS.

Dette er det første helhetlige konseptet for energibesparelse. Hittil har teknologi for å spare energi bare blitt innført i eksisterende modeller. Her ble karosseri og drivverk utformet spesielt med tanke på å spare energi. Konseptet danner det tekniske grunnlaget for videre utvikling av mange flere tekniske løsninger fra BMW.
Finn ut mer

2010: BMW i LANSERES.

Born Electric – BMW i er det nye merket fra BMW og vekker begeistring med et mobilitetskonsept som gjør en elektrisk mobil hverdag til virkelighet – før, under og etter kjøreturen. BMW i tenker nemlig på mer enn selve bilen, og med de innovative mobilitetstjenestene har du alt du trenger.
Finn ut mer

BMW i8 CONCEPT OG BMW i3 CONCEPT.

BMW i8 Concept er det neste trinnet i utviklingen av BMW Vision EfficientDynamics. Den kombinerer sportsbilegenskaper med et svært effektiv energiutnyttelse. Samtidig presenteres BMW i3 Concept – den første elbilen med full nettilgang spesielt tilpasset utfordringene for elektrisk mobilitet.
Finn ut mer

2012: BMW i8 CONCEPT SPYDER.

Lavere vekt, større frihet – BMW i8 Concept Spyder: Denne toppløse roadsteren med hybriddrift tar pusten fra deg. Den er konstruert av karbonfiber, aluminium og litium. Rammekonstruksjonen omfatter aksler, drivverk og batterier, slik at vekten er jevnt fordelt.
Finn ut mer

2012: BMW i3 CONCEPT COUPÉ.

Da vi skulle definere mobilitet på en ny måte, ville vi tenke utenfor boksen og konsentrerte oss om mer enn miljøvennlige og smidige kjøreegenskaper. Resultatet ble BMW i3 Concept Coupé, en bil med visjonær design for fremtiden. Det innovative eDrive-motorsystemet er utslippsfritt og nesten helt lydløst og gir en enestående kjøreopplevelse.
Finn ut mer

2013: BMW i3 LANSERES.

Vi har definert urban mobilitet på nytt. BMW i3 er resultatet av en visjon som omfatter mye mer enn miljøhensyn og smidige kjøreegenskaper. Med visjonær design og innovativ BMW eDrive-teknologi er BMW i3 er en bil for fremtiden. Den har ingen utslipp og er på nett med byen.
Finn ut mer

2013: BMW i8 LANSERES.

Dette er fremtidens sportsbil med verdier som kan måle seg med forbruks- og utslippsverdiene til en småbil. Plug-in hybridens styrke ligger i den perfekte synkroniseringen av elmotoren og forbrenningsmotoren. Det gir en virkningsgrad og dynamiske kjøreytelser som kommer til sin rett på veien. Den er ikke lenger en visjon, men en smart, fulladet sportsbil i full fart på vei inn i fremtiden.
Finn ut mer

BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

I 2016 presenteres fremtiden i Las Vegas på Consumer Electronics Show. Her gir BMW i Vision Future Interaction en smakebit på hvordan en førerplass med nettilgang vil se ut i fremtiden. Ett av høydepunktene er AirTouch, et helt nytt system som gjør det mulig å styre ulike funksjoner med håndbevegelser.
Finn ut mer

2016: NYE BMW i3.

Suksessen til BMW i fortsetter. Med en rekkevidde (NEDC) på inntil 300 km per lading (200 km i daglig bruk) er den nye BMW i3 en pålitelig følgesvenn på lengre turer. Den er en ekte sprinter som bare bruker 7,3 sekunder fra 0 til 100 km/t.
Finn ut mer

2017: BMW i3s.

Hvis fremtiden ligger i sportslige og utslippsfrie biler, er BMW i3s forut for sin tid. BMW i3s kombinerer sportslig kjøredynamikk med moderne elbilteknologi. Den akselererer fra 0 til 60 km/t på imponerende 3,7 sekunder, har en typisk one-pedal-følelse og en sportslig design.

Finn ut mer

2017: BMW i8 Roadster.

Den første BMW i8 Roadster er en bil for fremtiden. En bil med fascinerende design og innovativ plug-in-hybriddrift, som gir en ny frihetsfølelse. Det mest markante designelementet er måkevingedørene av lett karbonfiber, som er enkle å åpne. Den innovative plug-in-hybriddriften gir dette designikonet 374 hestekrefter og et dreiemoment på 250 Nm. Dermed akselererer BMW i8 Roadster fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder.

Finn ut mer