BMW i-visjoner.

ØKER TIDENS PULS.

BMW i-visjoner.

ØKER TIDENS PULS.

BMW i-visjoner.

ØKER TIDENS PULS.BMW i-visjoner.

Det kan være nødvendig å bryte gamle vaner og tenke nytt for å finne en ny retning. Et eksempel på dette er BMW i-visjoner. Visjonære ideer og innovativ teknologi vises for første gang, og dermed er den mobile fremtiden blitt mer konkret. Hver BMW i-visjon gir et innblikk i videre utviklingsarbeid, og samtidig stimulerer og inspirerer den morgendagens utslippsfrie og bærekraftige mobilitet.

BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

På Consumer Electronics Show 2016 i Las Vegas gir BMW i Vision Future Interaction en smakebit på hvordan en førerplass med nettilgang vil se ut i fremtiden. Brukergrensesnittet åpner en helt ny verden for deg med høyoppløselige skjermer, betjening med berøringsskjermer, stemmestyring eller håndbevegelser (AirTouch). Denne roadsteren er noe helt for seg selv.

På nett med fremtiden.

BMW i Vision Future Interaction

SUKSESSEN BMW i.

PROJECT i.

Våren 2008 møttes BMWs klokeste hoder på et hemmelig sted i München med en ambisiøs agenda: Hvordan definere urban mobilitet på nytt. Gruppen i München dannet en tenketank som de kalte Project i. Oppdraget lød: Glem det som var, tenk nytt.

BMW VISION EFFICIENT DYNAMICS.

Dette er det første helhetlige konseptet for energibesparelse. Hittil har teknologi for å spare energi bare blitt innført i eksisterende modeller. Her ble karosseri og drivverk utformet spesielt med tanke på å spare energi. Konseptet danner det tekniske grunnlaget for videre utvikling av mange flere tekniske løsninger fra BMW.

BMW i LANSERES.

Born Electric – BMW i er det nye merket fra BMW og vekker begeistring med et mobilitetskonsept som gjør en elektrisk mobil hverdag til virkelighet – før, under og etter kjøreturen. BMW i tenker nemlig på mer enn selve bilen, og med de innovative mobilitetstjenestene har du alt du trenger.

BMW i8 CONCEPT OG BMW i3 CONCEPT.

BMW i8 Concept er det neste trinnet i utviklingen av BMW Vision EfficientDynamics. Den kombinerer sportsbilegenskaper med et svært effektiv energiutnyttelse. Samtidig presenteres BMW i3 Concept – den første elbilen med full nettilgang spesielt tilpasset utfordringene for elektrisk mobilitet.

BMW i8 CONCEPT SPYDER.

Lavere vekt, større frihet – BMW i8 Concept Spyder: Denne toppløse roadsteren med hybriddrift tar pusten fra deg. Den er konstruert av karbonfiber, aluminium og litium. Rammekonstruksjonen omfatter aksler, drivverk og batterier, slik at vekten er jevnt fordelt.

BMW i3 CONCEPT COUPÉ.

Da vi skulle definere mobilitet på en ny måte, ville vi tenke utenfor boksen og konsentrerte oss om mer enn miljøvennlige og smidige kjøreegenskaper. Resultatet ble BMW i3 Concept Coupé, en bil med visjonær design for fremtiden. Det innovative eDrive-motorsystemet er utslippsfritt og nesten helt lydløst og gir en enestående kjøreopplevelse.

BMW i3 LANSERES.

Vi har definert urban mobilitet på nytt. BMW i3 er resultatet av en visjon som omfatter mye mer enn miljøhensyn og smidige kjøreegenskaper. Med visjonær design og innovativ BMW eDrive-teknologi er BMW i3 er en bil for fremtiden. Den har ingen utslipp og er på nett med byen.

BMW i8 LANSERES.

Dette er fremtidens sportsbil med verdier som kan måle seg med forbruks- og utslippsverdiene til en småbil. Plug-in hybridens styrke ligger i den perfekte synkroniseringen av elmotoren og forbrenningsmotoren. Det gir en virkningsgrad og dynamiske kjøreytelser som kommer til sin rett på veien. Den er ikke lenger en visjon, men en smart, fulladet sportsbil i full fart på vei inn i fremtiden.

BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

I 2016 presenteres fremtiden i Las Vegas på Consumer Electronics Show. Her gir BMW i Vision Future Interaction en smakebit på hvordan en førerplass med nettilgang vil se ut i fremtiden. Ett av høydepunktene er AirTouch, et helt nytt system som gjør det mulig å styre ulike funksjoner med håndbevegelser.

BMW i3 (94 Ah).

Suksessen til BMW i fortsetter. Med en rekkevidde (NEDC) på inntil 300 km per lading (200 km i daglig bruk) er den nye BMW i3 en pålitelig følgesvenn på lengre turer. Den er en ekte sprinter som bare bruker 7,3 sekunder fra 0 til 100 km/t.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,9

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,6*/13,1**

  Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 13
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 13,5
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,6

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 12*/13**
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,3*/11,9**
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,06

  BMW i8 med plug-in-hybriddriften BMW eDrive:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,21
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 49
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,9

  * Felgklasse 1: 19" hjul
  ** Felgklasse 2: 20" hjul, vinterhjul

  Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.