BORN TO BE WILDER.

Helt nye BMW Concept Z4.

BORN TO BE WILDER.

Helt nye BMW Concept Z4.

BORN TO BE WILDER.Helt nye BMW Concept Z4.

Den nye BMW Concept Z4 byr på grenseløs kjøreglede. Roadsteren ligger som støpt på veien, og designen utstråler ren sportslighet. Opplev ren kjøreglede på hver eneste kjøretur.

SETT FARGE PÅ TILVÆRELSEN.

Den nye BMW Concept Z4 er langt fra konvensjonell. Den får deg til å glemme hverdagen og nyte livet. Den utvendige designen med energisk oransje lakk fremhever roadsterens kraftfulle utforming. Den flate tilbaketrukne fronten og det lave chassiset skaper et inntrykk av sportslig fremdrift. Bilen er skapt for veien og for kjøreglede.

BMW Concept Z4 er frihet på fire hjul.
Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.

FRIHETSFØLELSE.

Den nye BMW Concept Z4 er en åpen og sprek roadster med særpreget utvendig design. Hver detalj oser av sportslig dynamikk, blant annet de store luftinntakene i fronten, de definerte ventilasjonsåpningene i panseret og den lave nyregrillen med heksagonmønster og nettinnsatser. Den nye BMW Concept Z4 – uavhengig og målbevisst.

SETT DEG INN OG SLIPP DEG LØS.

I den innvendige designen til BMW Concept Z4 møter minimalisme særpreg. Kupeen er ren og ryddig. Her er det ingenting som tar oppmerksomheten fra kjøreopplevelsen. De unike sportssetene har hvert sitt uttrykk. Det sportslige førersetet er i sort, glatt skinn, mens passasjersetet foran er i oransje nubuck. Begge skinntrekkene matcher kromelementene i kupeen. Sammen med den rammeløse vindusdesignen gir dette en romslig følelse og utsyn mot veien og nye horisonter.

BMW Concept Z4 viser det nye designspråket til BMW fra alle sider og i alle detaljer.
Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.

TØY GRENSENE.

TØY GRENSENE.