Oppdag BMW

OPPDAG BMW.

EN PREMIUMBIL MED KJØREGLEDE I ALLE MODELLER.

Oppdag BMW.En premiumbil med kjøreglede i alle modeller.

Kjøreglede siden 1928.

Helt siden 1928 har vår største motivasjon vært å utvikle biler som gir BMW-føreren best mulig kjøreglede. Drivkraften til å alltid tenke nytt har vært der siden starten, og den innovative og banebrytende følelsen har vi aldri gitt slipp på. Alle som kjører BMW skal få en best mulig opplevelse i en bil preget av kvalitet og som er fremtidsrettet, eller som vi sier, en førsteklasses bil fylt med kjøreglede.
BMW 2 serie Gran Coupé.

It´s all in the details.

Kjøreopplevelsen ligger ikke bare i kraften av motoren. Det er detaljene og designet som er prikken over i-en og gir deg som sjåfør en forbedret opplevelse med premiumfølelse.

BMW X7

Eksklusivt underveis.

Ved å forene unikt håndverk og revolusjonerende designelementer med kraftig ytelse skapes en ny form for luksus. En form som pirrer sansene.

BMW 330e

Elektriske krefter.

Å være den største på elbiler i Europa er ikke en selvfølge. Å selge flere ladbare biler enn hva konkurrentene gjør til sammen, betyr både hardt arbeid og et ønske om å hele tiden tilby det beste til deg som velger ladbar bil. 

BMW Concept i4

Fremtidens BMW.

Å teste grensene for innovasjon og utvikling for å gi deg en best mulig kjøreopplevelse er noe vi alltid har gjort og alltid vil gjøre. Innovasjon og utvikling står alltid øverst på dagsordenen, slik at våre biler alltid kan leve opp til dine høye forventninger. 

BMW M2 Coupe Edition Black

M som i kjøreglede.

Sett deg inn, slipp løs kraften og la adrenalinet komme i våre M-biler med sine autentiske racingfunksjoner som kombineres med en eksklusiv og sportslig estetikk. 

Uttryksfullt design.

Opplev vår kjærlighet og lideskap for design og smakfulle detaljer som garanterer best mulig kjøreopplevelse. Forvent topp kvalitet i alle designelementer og et uttrykksfullt designspråk som trekker blikkene mot deg og bilen.
BMW Concept i4
BMW 7-serie
BMW 5-serie Sedan
BMW Concept i4
BMW Concept i4
BMW 7-serie
BMW 5-serie Sedan
BMW Concept i4

Et ikonisk design for hver bil.

I en årrekke har designikoner formet og sementert BMW som et av verdens mest innovative bilmerker. Lidenskapen vi har for detaljer gir hver modell sitt unike uttrykk. Les mer om arbeidet og hvordan vi former fremtidens design gjennom hver bil.

Les mer
BMW X7
BMW 8-serie
BMW X6
BMW 7-serie

For deg som krever det beste.

Et stilrent design, et praktfullt interiør og tekniske hjelpemidler som forbedrer kjøreopplevelsen er alle elementer som kjennetegner en BMW-bil. Men når du føler det unike håndverket kombinert med herlig ytelse og banebrytende design, så blir en ny form for luksus født der våre mest eksklusive biler skiller seg ut fra mengden. 
 

BMW 330e Sedan och BMW 330e XDrive Touring
BMW iX
BMW i4
BMW 330e Sedan

Fremtidens kjøreglede er elektrisk.

I 2023 har vi som mål å tilby så mange som 25 ladbare modeller, men allerede nå kan du finne ladbare biler enten du vil ha kraft, plass eller komfort, uten at det går ut over kvalitet eller kjøreglede.

Mot 100 % fornybar energi.

Miljø og bærekraft er viktigere enn noen gang. Når du kjører BMW, skal du vite at vi har gjort alt for å minimere miljøbelastningen. Fra utvikling og produksjon i fabrikkene våre til drift og gjenvinning. Målet vårt er at 100 % av elektrisiteten vi bruker skal komme fra fornybar energi.
BMW 330e Sedan
 BMW-logo
BMW 8-serie Coupé
BMW X1 xDrive25e
BMW 330e Sedan
 BMW-logo
BMW 8-serie Coupé
BMW X1 xDrive25e

Miljøarbeid - en smakstest.

  • Alle BMW-anlegg i Europa drives av fornybar energi. Fra 2020 gjelder dette for alle fabrikker rundt om i verden.
  • "Getting to Zero Coaliation" : Fra 2030 vil alle båter som frakter biler ha null karbondioksidutslipp.
  • Som standard skal våre ladbare biler alltid ha mindre karbondioksidutslipp enn forgjengeren.
  • Det mørkere skinnet bilene våre er naturlig farget med blant annet blader fra oliventrær.
Les mer
BMW M4 Edition
Hjul | BMW M4 Edition
Farger| BMW M4 Edition
Tak | BMW M4 Edition

Kjøreglede med stor M.

Når du sitter i våre mest adrenalindrevne og pulsøkende biler dekorert med det berømte M-merket, er du en del av BMW sin DNA og er garantert kjøreglede i verdensklasse. I over 40 år har vi gitt deg som sjåfør verktøyene for hvordan du kontrollerer bilen når adrenalinet flyter som mest. Her kan du teste våre M-biler på heftige racerbaner, isete innsjøer eller svingete grusveier. Alt for å forberede deg på hverdagslige (til tider kritiske) situasjoner i bilen.  

Change selection

Select two pictures to compare

Framtidens BMW
Framtidens BMW

Framtidens BMW

Se BMW Vision M NEXT
Alle modellene våre.

VÅRE MODELLER.

Kikk deg inn i garasjen vår og finn den perfekte bilen for deg. Enten du leter etter en premiumbil med ekstra plass eller vil føle kraften når du gir gass, har vi biler fylt med ren kjøreglede.
Bygg bilen | BMW 7-serie Sedan

BYGG DRØMMEBILEN.

Gå inn og bygg din egen BMW og velg blant stilige farger, slående designelementer og en mengde tekniske løsninger som bidrar til å forbedre kjøreopplevelsen.
Konceptbil BMW Vision M Next

BMW Vision M Next

BMW Vision M NEXT viser hvordan digital intelligens kan gjøre den selvvalgte kjøreopplevelsen enda mer raffinert og emosjonell.

Les mer om BMW Vision M Next
Konceptbil BMW i Vision Dee

BMW i Vision Dee

Oppslukende, innovativ og intuitiv – BMW i Vision Dee legemliggjør vår visjon om neste generasjons digital mobilitet.

Les mer om BMW i Vision Dee