BMW TwinPower turbomotorer.

MER FRASPARK, MINDRE FORBRUK.

BMW TwinPower turbomotorer.

Innovative bensin- og dieselmotorer med BMW TwinPower turboteknologi danner kjernen i alle BMW-modeller. De kombinerer det nyeste innen innsprøytningssystemer, helvariabel effektstyring og innovativ turboladerteknologi.

MER FRASPARK, MINDRE FORBRUK.BMW TwinPower turbomotorer.

Innovative bensin- og dieselmotorer med BMW TwinPower turboteknologi danner kjernen i alle BMW-modeller. De kombinerer det nyeste innen innsprøytningssystemer, helvariabel effektstyring og innovativ turboladerteknologi.

Les mer

BMW TWINPOWER TURBO BENSINMOTORER.

Den innovative 3-sylindrede bensinmotoren med usedvanlig rolig motorgange, den 4-sylindrede bensinmotoren og den 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren som har mottatt "Engine of the Year Award" flere ganger, setter standarden. Den nyeste generasjonen i BMW EfficientDynamics-motorserien utmerker seg med lavere forbruk, lavere utslipp og mer krefter.
Disse innovasjonene for mer effektiv drivstoffutnyttelse og bedre kjøredynamikk er en milepæl i BMW EfficientDynamics-strategien. De kombinerer den nyeste innsprøytningsteknologien og Valvetronic helvariabel ventilstyring inkludert dobbel-Vanos med innovativ turboladerteknologi. Resultatet er en svært effektiv motor som er et strålende eksempel på BMWs anerkjente motorkompetanse.

TO ØVELSER, ÉN VINNER.

Enda høyere ytelser og enda lavere forbruk har den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren.

BMW M4 Coupé: Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,88 [0,83]
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 204 [194]

Les mer

TO ØVELSER, ÉN VINNER.

Enda høyere ytelser og enda lavere forbruk har den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren.

UTROLIG STERK, UTROLIG EFFEKTIV.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren kombinerer direkte common rail-innsprøytning og en kraftfull tretrinns turbolader med variabel turbingeometri. Svært spontan respons, et høyt dreiemoment ved lave turtall og et bredt turtallsregister kjennetegner denne motoren.

BMW M550d xDrive: Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,62
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 162

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor.

BMW TWINPOWER TURBO DIESELMOTORER.

BMW TwinPower Turbo dieselmotorer er et godt eksempel på konsekvent implementering av prinsippet bak BMW EfficientDynamics. Det innebærer at toppverdier kombineres med lavt forbruk. De er kjent for effektiv drivstoffutnyttelse og dynamiske kjøreytelser. De 3-sylindrede BMW TwinPower Turbo dieselmotorene er ideelle basismotorer, de innovative 4-sylindrede BMW TwinPower Turbo dieselmotorene og de ekstra kraftige 6-sylindrede BMW TwinPower Turbo diesel-rekkemotorene slipper ut få skadelige stoffer og produserer lite friksjon. Dette gir deg garantert maksimal kjøreglede. Dieselmotorene i BMW EfficientDynamics-familien er konstruert i lett aluminium og har turbolading med variabel turbingeometri. Nyeste generasjon direkte common-rail-innsprøytning står for drivstoffinnsprøytningen.

8-TRINNS AUTOMATGIRKASSE. ALLTID ET SKRITT FORAN.

Den 8-trinns automatgirkassen er forutseende, og det gir perfekt kraftutfoldelse, redusert drivstofforbruk og sportslige og dynamiske kjøreegenskaper.

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen har mindre avstand mellom girtrinnene og minimale turtallsendringer, noe som innebærer betydelig høyere girings- og kjørekomfort. Dette betyr også imponerende dynamikk og redusert drivstofforbruk. Med Launch Control imponerer din BMW helt fra start. Stikkordet er maksimal akselerasjon. Trykk kort på DSC-tasten, sett velgerspaken i S, hold bremsepedalen inne og trå gasspedalen inn til kickdown. Når du slipper bremsepedalen, skjønner du hva dreiemoment betyr.

Fra 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder.

BMW BluePerformance.

BMW BluePerformance-teknologi reduserer andelen av nitrogenoksid (NOx) som oppstår i dieselmotoren, til et minimum. I tillegg til partikkelfilter og NOx-katalysator har noen modeller en SCR-katalysator (SCR = selective catalytic reduction) med AdBlue®-innsprøyting. Denne teknologien gir enda lavere utslippsverdier.

Les mer
  • Modeller med BMW BluePerformance-teknologi