M PERFORMANCE-FAMILIEN. ØKT KJØREGLEDE.

Stilfull design, kraftige motorer og inspirerende kjøredynamikk.

M Performance-modellene er et eksklusivt tilbud fra BMW M GmbH som forener det beste fra den enkelte modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse. Den kompromissløse kombinasjonen av sportslighet, praktiske egenskaper og komfort er perfeksjonert i M Performance-modellene: Fra den kompakte BMW M140i og de allsidige X-modellene til den enestående BMW M760Li xDrive er alle modellene en egen tolkning av hva kjøreglede er.

Les mer
M PERFORMANCE-FAMILIEN. ØKT KJØREGLEDE.Stilfull design, kraftige motorer og inspirerende kjøredynamikk.

DESIGNEN TIL M PERFORMANCE-MODELLENE.

M Performance-modellene har M Sportspakke som standard. I tillegg til M sportsfjæring omfatter denne pakken også M aerodynamikkpakke. Den byr blant annet på store luftinntak i frontskjørtet for kjøling av motoren og hekkdiffusorinnsats i kontrastfarge. Det er imidlertid langt fra alt. M Performance-modellene har eksklusivt utstyr både utvendig og innvendig som gjør at de skiller seg tydelig fra resten av modellserien de tilhører. De mestrer rollen som praktisk hverdagsbil med adrenalingaranti perfekt både når det gjelder utseende og teknikk, og tetter dermed luken mellom toppmodellene i serien og sportsmodellene fra BMW M GmbH.

ELEGANT OG SPORTSLIG. DE EKSKLUSIVE DETALJENE.

Designdetaljer på fronten.

Ekstra detaljer i kontrastfarge i frontskjørtet er en av de umiskjennelige designdetaljene på M Performance-modellene.
Les mer

Eksklusive lettmetallfelger.

Alle M Performance-modellene har eksklusiv felgstyling i kontrastfarge. Her vises BMW M760Li xDrive med 20'' M lettmetallfelger Dobbelteke 760 M i ceriumgrått.
Les mer

M-logo på siden.

M-logo i modellavhengig mørk krom eller ceriumgrått viser på elegant vis at bilen er en M Performance-modell.
Les mer

Speilhus i kontrastfarge.

De buede speilhusene er alt etter modell ferrisgrå eller ceriumgrå. Den aerodynamiske designen gir fartsvinden lite motstand.
Les mer

Enderørsdeksler på begge sider.

M Performance-modellene er lett gjenkjennelige på enderørsdekslene på begge sider, som er utformet spesielt for hver enkelt modell. De gir hekken et kraftfullt uttrykk.
Les mer

Modellbetegnelse på hekken.

Den spesielle modellbetegnelsen i kontrastfarge med en integrert "M" på hekken understreker M Performance-modellenes nære slektskap med modellene fra BMW M.
Les mer

Innstigningslister med modellbetegnelse.

I M Performance-modellene ønskes føreren og passasjerene velkommen med innstigningslister med modellbetegnelse. I BMW M760Li xDrive er denne velkomsten ekstra elegant: Den eksklusive V12-logoen erstatter modellbetegnelsen.
Les mer

Modellbetegnelse på førerplassen.

Instrumentpanelet med modellbetegnelse gir en forsmak på kjøregleden som venter. På den avbildede BMW M760Li xDrive er det i tillegg til M Performance-merket et eksklusivt speedometer som viser inntil 330 km/t.
Les mer

MOTORENE TIL M PERFORMANCE-MODELLENE.

M Performance-modellene er utstyrt med motorer som er blant de kraftigste i hver enkelt modellserie. Hver enkelt motor understreker det særegne ved den enkelte modellen. I BMW 1-serie og 2-serie brukes den eneste 6-sylindrede rekkemotoren. 8 sylindrer gjør BMW M550i xDrive ekstra sportslig og lar den akselerere fra 0 til 100 km/t på 4,0 sekunder. Som den første bilen med fire turboladere er BMW M550d xDrive med 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor ekstremt sportslig. BMW X3 M40i med nyeste generasjon 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor med 360 hk og et maksimalt dreiemoment på 500 Nm byr også på svært dynamiske ytelser. Aluminiumsmotoren i BMW X4 M40i har smidd veivaksel i stål og komponenter fra de høytytende motorene i de aktuelle BMW M3- og M4-modellene. Den eneste V12-bensinmotoren med 610 hk er forbeholdt BMW M760Li xDrive. Imponerende motorer med sportslige kjøreytelser og en fet lyd som sørger for enda mer kjøreglede.

  • Fet M Performance-lyd

RO OG KRAFT. FRA 6 TIL 12 SYLINDRE.

340 HK.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren har et slagvolum på 3,0 liter. Den kombinerer Valvetronic, dobbel-VANOS og direkte bensininnsprøytning med en TwinScroll turbolader. Denne kraftige motoren kjennetegnes av svært spontan respons, et høyt dreiemoment ved lave turtall og et bredt turtallsregister. Resultatet er et maksimalt dreiemoment på 500 Nm. Motoren brukes i BMW M140i, BMW M240i og BMW X3 M40i.

*Opplysninger for BMW X3 M40i: 360 hk (265 kW)
Les mer

360 HK.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren kombinerer imponerende effekt med et kraftig moment helt opp i det høye turtallsområdet og setter med dette en ny standard. Motoren har smidd veivaksel i stål og er like turtallsvillig som en typisk BMW M-motor skal være. Det maksimale dreiemomentet på 465 Nm er tilgjengelig mellom 1350 og 5250 o/min. Toppytelsen på 360 hk oppnår 3,0-litersmotoren mellom 5800 og 6000 o/min. Motoren brukes i BMW X4 M40i.
Les mer

381 HK.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren driver bilen forover med en imponerende trekkraft. Dette skyldes i høy grad tretrinns turbolader med variabel turbingeometri. Den direkte responsen, den balanserte dreiemomentkurven og det brede turtallsområdet gjør at denne motoren når sitt maksimale dreiemoment på 740 Nm allerede mellom 2000 og 3000 o/min. Imponerende ytelser, som i denne motoren er kombinert med høy virkningsgrad. Motoren brukes i BMW X5 M50d og BMW X6 M50d.
Les mer

400 HK.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren er både dynamisk og svært økonomisk. Motoren med quadturbo oppnår det maksimale dreiemomentet på 760 Nm helt fra 2000 o/min. Det gir ekstremt sportslige akselerasjon og gode kraftreserver for dynamisk kjøring. Kombinasjonen av en lett konstruksjon, fire turboladere og variabel turbingeometri bidrar også til et overraskende lavt forbruk ved blandet kjøring og lave CO₂-utslipp. 3,0-litersmotoren leveres til BMW M550d Sedan og BMW M550d Touring*.

* Verdiene for BMW M550d Touring er foreløpige, uoffisielle verdier.
Les mer

610 HK.

M Performance TwinPower Turbo V12-bensinmotoren er et mesterstykke innen bilproduksjon og en kultivert kraftkilde for overlegen kjøreglede. Med ekstremt rolig motorgange og smidig kraftutfoldelse gir den alle i bilen uforglemmelige opplevelser. V12-motoren kombinerer to turboladere med trinnløs dobbel-VANOS kamakselstyring og High Precision Injection. Det gir den 12-sylindrede motoren et maksimalt dreiemoment på hele 800 Nm i turtallsområdet 1500–5000 o/min. Den maksimale effekten på 610 hk ved 5250–6000 o/min sørger for at BMW M760Li xDrive akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 3,7 sekunder. Takket være High Precision Injection utnyttes drivstoffet svært effektivt. Motoren brukes i BMW M760Li xDrive.
Les mer

KJØREDYNAMIKKEN TIL M PERFORMANCE-MODELLENE.

M Performance-modellene gir deg en kompromissløs kjøreopplevelse der du verken trenger å gi avkall på enestående kjøredynamikk eller praktiske egenskaper. Den omfattende knowhowen og innovasjonskraften til BMW M GmbH har resultert i en imponerende presisjon. M Performance-modellene har betydelig sportsligere kjøreegenskaper som er tilpasset til den enkelte modellens særpreg. Resultatet kan måles i hvor stort smilet er når bilen kjører ut av en sving.

  • Bedre veigrep: BMW xDrive
  • Chassis for sportslig kjøring
  • Presis styring
  • Dekk og bremser i særklasse

BMW M PERFORMANCE TILBEHØR.

Selv om ekspertene fra BMW M GmbH gjennomgående har konstruert M Performance-modellene med tanke på å gi dem så dynamiske kjøreegenskaper som mulig, tilbys BMW M Performance tilbehørskomponenter til en rekke BMW- og BMW M-modeller i kategoriene aerodynamikk, motor, førerplass og chassis separat. Du kan sette et ekstra sportslig preg på bilen med tilbehør som gir deg ekstra fet motorlyd eller økt effekt.