Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

F46_bilder-videoer

BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,49–0,48
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 129–128

Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er basert på den foreskrevne målemetoden i forordning (EF) 2007/715 i den utgaven som gjaldt da bilen ble godkjent. Verdiene gjelder en bil med standardutstyr i Tyskland. Verdiintervallet tar hensyn til valgt ekstrautstyr, felg- og dekkdimensjon og kan endre seg under konfigureringen.

(1) Til modeller med produksjonsdato til og med 31.05.2018. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon om hva som kan leveres.

Verdiene for modeller merket med (3), er beregnet i henhold til det nye WLTP-regelverket og omregnet til NEDC for å være sammenlignbare. For disse modellene kan andre verdier gjelde for beregning av skatter og andre kjøretøyrelaterte avgifter basert på CO2-utslipp, enn verdiene som er oppgitt her.

CO2-utslippsklassen er blant annet basert på gjeldende versjon av direktiv 1999/94/EF, og tar hensyn til forbruks- og CO2-verdiene fra NEDC.

Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.