Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

BMW_i3_LCI

* Foreløpige verdier (uoffisielle verdier basert på EU-kjøresyklusen).

Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og strømforbruk.

De oppgitte verdiene uten parentes gjelder modell med manuell girkasse (hvis det leveres), mens verdiene i hakeparentes gjelder modell med automatgirkasse (hvis det leveres).

** Alle motorene tilfredsstiller EU6-utslippsstandarden som standard. Basis for beregning av forbruksverdier er EU-kjøresyklusen. som er sammensatt av ca. 1/3 bykjøring og 2/3 landeveiskjøring (målt i veistrekning). I tillegg måles CO2-utslippet. Ekstrautstyr kan øke disse verdiene. Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp er avhengige av den valgte dekkdimensjonen (høyere verdier gjelder modeller med dekk som er ekstrautstyr). Du finner mer informasjon om drivstofforbruk og CO2-utslipp i prislisten.

Opplysningene gjelder for Norge. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. I enkelte land kan det på grunn av varierende lovbestemmelser forekomme avvik fra modell- og utstyrsversjonene som er beskrevet her. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land.

Egenvekt EU i kg: Verdiene er inkludert et tankinnhold på 90 prosent, en førervekt på 68 kg og 7 kg bagasje. Egenvekten gjelder biler med standardutstyr. Ekstrautstyr kan øke egenvekten.

Nominell effekt: BMW anbefaler bruk av blyfri bensin med 95 ROZ. Det kan brukes ned til 91 ROZ med en maksimal etanolandel på 10 prosent (E10). Opplysningene om effekt og forbruk er basert på bruk av bensintypen 98 ROZ.