Mobilapper

BMW APPS.

BMW apps.

ALLE BMW APPS.

Her er alle offisielle BMW-apps samlet på ett og samme sted.

BMW Connected

BMW Connected: Din digitale mobilitetsassistent.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Alle relevante tjenester kan også brukes utenfor bilen med iPhone og Apple Watch. Reisemål fra andre apper, som Yelp, Apple Maps og Google Maps, og fra Internett kan enkelt overføres til BMW Connected og hentes frem i bilen med et klikk i bilens navigasjonssystem. Avtaler lagret i iPhone-kalenderen inkl. adresse og ønsket ankomsttid overføres automatisk til reiseoversikten i BMW Connected. Avhengig av bilens posisjon og trafikksituasjonen beregner BMW Connected antatt ankomsttid, varsler deg i tide og viser vei det siste stykket til fots etter ankomst. Hvis uforutsette trafikkproblemer fører til forsinkelser eller det ikke finnes noen ledig parkeringsplass ved målet, kan du bruke BMW Connected i bilen til å sende personen(e) som venter på deg, en tekstmelding med forventet ankomsttid, uten å bruke telefonen. I tillegg husker BMW Connected mål du kjører ofte til, og lagrer dem automatisk i reiseoversikten.
Du kan laste ned BMW Connected-appen fra Apple App Store.

Les mer
BMW Driver's Guide

BMW Driver's Guide: En animert instruksjonsbok til bilen din

BMW Driver’s Guide er en instruksjonsbok for nettopp din bil og finnes til utvalgte BMW-modeller. Få informasjon om bilens egenskaper og funksjoner ved hjelp av den komplette manualen, bildesøk eller de animerte forklaringene. Jo bedre du kjenner bilen din, desto mer suverenitet utstråler du på veien.

Les mer
BMW i Driver's Guide

BMW i Driver's Guide: Animert instruksjonsbok til din BMW i

Appen BMW i Driver’s Guide er en instruksjonsbok for nettopp din bil og finnes til utvalgte BMW i-modeller. Få informasjon om bilens egenskaper og funksjoner ved hjelp av den komplette instruksjonsboken, bildesøk eller de animerte forklaringene. Jo bedre du kjenner bilen din, desto mer suverenitet utstråler du på veien.

Les mer
BMW Individual

BMW Individual: Vis hvem du er.

La deg fascinere av BMW Individual med den intuitive appen som finnes for nettbrett og smarttelefon. Med bare noen fingerbevegelser kan du visualisere din personlige BMW. Opplev mangfoldet fra BMW Individual Collection og de nesten grenseløse mulighetene med BMW Individual Manufactory.

Les mer
BMW M Laptimer

BMW M Laptimer: Kjøreglede kan måles i tiendedeler og m/s².

BMW M Laptimer er en app som analyserer kjøredata på konkurransebanen, med automatisk utregning av rundetidene. Ut fra eksakte sensordata for BMW-en din, analyserer appen måleverdiene for blant annet styrevinkel, gasspedal og g-krefter som oppstår. Deretter vurderer appen kjørestilen din for at du skal kunne forbedre presisjon og kjøreferdigheter og oppnå enda bedre rundetider. Etterpå kan du dele de lagrede resultatene på Facebook og Twitter eller sende dem med e-post – delt kjøreglede er nemlig dobbel kjøreglede.

Les mer