BMW iX

DESIGNET FOR FREMTIDENS MOBILITET.

Alt om eksteriør designet.

DESIGNET FOR FREMTIDENS MOBILITET.Alt om eksteriør designet.

En kombinasjon av design og funksjon.

Med sine tydelige linjer og detaljer har BMW iX fokusert på brukeren og fremtidens mobilitet. Uttrykket er minimalistisk, med både kjente og nye BMW-linjer. Med sine kraftfulle dimensjoner er BMW iX ca. like lang og bred som en BMW X5, like høy som en BMW X6 og har samme hjuldimensjoner som en BMW X7.  Istedenfor tradisjonelle dørhåndtak, finner vi trykksensitive døråpnere på de rammeløse dørene, utpregede og markante hjulbuer, og en bakluke som dekker hele bilens bakside. Her tilbys en perfekt kombinasjon av design og funksjon.

Les mer
BMW iX

Teknologi under overflaten.

En designdetalj som er vanskelig å unngå er den ikoniske nyregrillen. Den lukkede grillen er nå koblingen mellom BMWs historie og nye elektriske fremtid. Siden det elektriske drivverket bare krever en liten mengde kjøleluft, har nyregrillen fått en ny funksjon – kamerateknologi, radarfunksjon og sensorer har blitt integrert i grillen og gjort den til et "intelligenspanel".

Men grillen er ikke det eneste eksemplet på Shy Tech i bilens eksteriør. Under BMW-logoen på panseret fyller du ganske enkelt opp med spylervæske og det bakre kameraet er integrert i BMW-logoen på bakluken. 

Les mer
BMW iX

Designhøydepunkter.

De tydelige proporsjonene til BMW iX er ekstra merkbare når du ser den fra siden der dørene gir inntrykk av et muskuløst karosseri. For første gang i en BMW SUV har sidedørene rammeløse vinduer. Dørhåndtakene er innebygd i dørflatene, og de elektriske døråpnerne gjør det enkelt å gå inn og ut. Frontlyktene, i full LED, er de smaleste i BMWs historie og BMW iXs bakluke dekker hele bilens bakside.

Les mer
BMW iX

Design optimalisert for aerodynamikk.

Med grunnlag i den nye arkitekturen, er BMW iX designet fra innsiden og ut med BMWs sedvanlige høye fokus på materialkvalitet og bærekraft. Bilen er også designet med tanke på optimalisering av bilens aerodynamikk. Dette vises blant annet i den innovative utformingen av de utvendige speilene som bidrar til å redusere vindstøy. De supertynne speilholderne festes til den nedre kanten av sidevinduet og fjerner behovet for den klassiske speiltrekanten på fronten av sidevinduene. Sammen med det strømlinjeformede karosseriet og de skreddersydde aerodynamiske elementene i front, hekk, understell og hjulområder, har bilen en rekkevidde på over 600 kilometer, noe som gjør dette til en bil perfekt både for lange reiser og til daglig bruk. 

Les mer
BMW iX
ALT OM BMW iX

ALT OM BMW iX.