BMW X7 G07 2019 arktisgrå sett skrått forfra
DrivstofftypeBensinDiesel

THE X7

BMW X7

DrivstofftypeBensinDiesel

Den første BMW X7: Det puristiske designet og det dynamiske formspråket får den til å virke lett og smidig til tross for bilens imponerende dimensjoner. Den store kupeen er preget av eksklusiv komfort, praktiske funksjoner og mange valgmuligheter, komfort fra førerplassen til tredje seterad. Også den kraftige kjøredynamikken er også usedvanlig overbevisende med sin optimale sportslighet. Slik blir hver kjøretur full av opplevelser.

Les mer

KONFIGURASJONSFORSLAG FOR BMW X7.

BMW X7 xDrive40d

DIESEL.

BMW X7 G07 2019 sett skrått forfra, konfigurasjon Essence xDrive40d phytonicblå
Fra 1451448 NOK
 • BMW display key.
 • BMW Head-Up Display.
 • BMW Sportsseter.

BMW X7 xDrive40i

DESIGN PURE EXCELLENCE.

BMW X7 G07 2019 sett skrått forfra, konfigurasjon Balance xDrive40i karbonsort metallic
Fra 1496500 NOK
 • Ambient interior lighting.
 • BMW Live Cockpit Professional.
 • BMW Komfortseter.

BMW X7 M50i

M MODELLER.

BMW X7 G07 2019 sett skrått forfra, konfigurasjon Signature xDrive40i arktisgrå med briljanteffekt
Fra 2058816 NOK
 • BMW M sportsbremser.
 • Driving Assistant Professional.
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

DESIGNHØYDEPUNKTER TIL BMW X7.

BMW-grillen BMW X7 G07 2019 nærbilde

BMW-grillen.

BMW-grillen er et sentralt designelement som understreker frontens estetiske utseende.
BMW-laserlys BMW X7 G07 2019 nærbilde

BMW laserlys.

Ekstrautstyret BMW laserlys i unik X-design gir en lysrekkevidde på inntil 500 meter og lyser nesten dobbelt så langt som vanlige lykter. Det gir bedre sikt og dermed økt sikkerhet. Den blå X-designen og "BMW Laser"-logoen fremhever bilens avanserte teknologi.
22'' lettmetallfelger BMW X7 G07 2019

22" lettmetallfelger.

22" lettmetallfelger Multieke 757 i tofarget ferrisgrått med maskinert finish, med ulik dekkdimensjon foran og bak, 9,5J x 22, High Performance-dekk med dimensjon 275/40 R22 foran og 10,5J x 22, High Performance-dekk med dimensjon 315/35 R22 bak (ekstrautstyr). Flere dimensjoner og designer kan leveres.
Air Breather BMW X7 G07 2019

Air breather.

Air breather med en list som danner en L-form bak hjulbuene foran, fungerer også som et designelement som understreker bilens lengde.
Kromlist BMW X7 G07 2019

Kromlist.

Den horisontale kromlisten mellom baklyktene fremhever bilens sportslige stil. Som på luksussedanen i BMW 7-serien danner kromlisten en kontrast til bilens lakkfarge og skaper en harmonisk overgang mellom de kraftfulle sidepartiene og hekken.
Glassapplikasjon CraftedClarity BMW X7 G07 2019

CraftedClarity glassapplikasjon.

CraftedClarity glassapplikasjoner omfatter håndlagde glasselementer som både optisk og følbart hever kvaliteten på kupeen. Elementene av edelt krystallglass leveres til velgerspaken, BMW iDrive og start/stopp-knappen.
Kvalitetsskinn BMW X7 G07 2019

Design i kvalitetsskinn.

Kan leveres ved ønske: Helskinninteriør fra BMW Individual i merinoskinn elfenbenshvitt/nattblått, sort interiørfarge.
6- eller 7-seter BMW X7 G07 2019

BMW X7 6- eller 7-seter.

Den tredje seteraden (standardutstyr) består av to seter som kan legges ned i flukt med bagasjeromsgulvet. Setene gir plass til to ekstra passasjerer, slik at det er plass til totalt sju personer i bilen.
Panoramatak i glass Sky Lounge BMW X7 G07 2019

Sky Lounge panoramatak i glass.

Ekstrautstyret Sky Lounge panoramatak i glass skaper en behagelig stemning i mørket med en lysgrafikk som består av over 15 000 lyselementer. Du kan velge farge på lysgrafikken blant de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.
Bakgrunnsbelysning BMW X7 G07 2019

Bakgrunnsbelysning.

Bakgrunnsbelysningen (standardutstyr) inkluderer konturbelysning og skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen. Seks lysdesigner som kan dimmes, inneholder også en dynamisk funksjon i fire situasjoner. Welcome Light Carpet lyser opp området foran bildørene ved inn- og utstigning

KJØREKOMFORT PÅ BMW X7.

Kjørekomfort BMW X7 G07 2019 nærbilde

BMW X7 har ekstra høy kjørekomfort og samtidig fremragende kjøredynamikk. Ekstrautstyret Executive Drive Pro chassisreguleringssystem er basert på aktive krengningsstabilisatorer som kontinuerlig regulerer elektromekanisk under kjøring og dermed reduserer karosseriets krengning til et minimum. Den adaptive 2-akslede luftfjæringen (standardutstyr) gir enklere inn-/utstigning og lasting av bilen. Luftfjæringen holder bakkeklaringen konstant uansett hvor tungt bilen er lastet og kan reguleres manuelt.

KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW X7.

BMW X7 G07 2019 sett skrått forfra kjørende off-road

BMW X7 kan som ekstrautstyr leveres med en xOffroad-pakke. Ved hjelp av fire Offroad-modi kan du tilpasse firehjulsdriften BMW xDrive presist til underlaget. M sportseksosanlegget (ekstrautstyr) har en motorlyd som blir mer intens lys i kjøremodiene SPORT og SPORT+, det kan reguleres med kjøredynamikkbryteren for en mer diskré lyd. Ekstrautstyret integrert aktiv styring sørger for at bakhjulene også svinger med ved firehjulsdrift, slik at svingradiusen er liten i lave hastigheter.

TILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS FOR BMW X7.

Med BMW M Performance Parts har du muligheten til å gi din BMW X7 maksimal racingkarakter. Velg blant optisk forsterkende designelementer for eksteriør og interiør, samt attraktive smidde felger og lettmetallfelger. Takket være BMW Originaltilbehør kan du selv bestemme hvordan du vil ha din BMW: produktene passer perfekt i kvalitet, form og funksjon til BMW X7.

Takboks BMW X7 G07 2019

Takboks 520.

Den moderne takboksen med sidedeksler i titansølv rommer 520 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider, er enkel å laste og har trippel sentrallås på begge sider som gir ekstra tyverisikring.
Takskinner BMW X7 G07 2019 eksteriør

Takskinner.

Takrelingstativet kan kombineres med alle takstativer og takbokser fra BMW, og har en utforming som står i stil med bilens design. Det monteres lett uten verktøy, og den stabile konstruksjonen og låssystemet med tyverisikring tilfredsstiller høye kvalitets- og sikkerhetskrav.
22" M Performance Y-eke 785 M i tofarget design BMW X7 G07 2019

22" M Performance Y-eke 785 M i tofarget design.

Smidde 22" M Performance felger Y-eke 785 M i tofarget matt dypsort med maskinert finish holder høy kvalitet og har frest M Performance-signatur. RDC komplett sommerhjulsett med nødkjøringsegenskaper. felgdimensjon 9,5J x 22 med dekkdimensjon 275/40 R22 107Y RSC foran og 10,5J x 22 med dekkdimensjon 315/35 R22 111Y RSC bak.
Allværsmatter foran BMW X7 G07 2019

Allværsmatter foran.

De slitesterke allværsmattene har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med dekor i rustfritt stål.
Bagasjeromsmatte BMW X7 G07 2019

Bagasjeromsmatte.

Den slitesterke bagasjeromsmatten har en tiltalende design med tilpasset form og høye kanter. Den er sklisikker og vannavstøtende og beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Matten er i sort med dekor i rustfritt stål og er perfekt tilpasset bagasjerommet. Svare på tråd
Universalholder for nettbrett med BMW nettbrettetui for Travel & Comfort-system BMW X7 G07 2019

Universalholder for nettbrett med BMW nettbrettetui for Travel & Comfort-system.

Universalholderen festes til grunnstativet (leveres separat) eller Travel & Comfort-systemet (ekstrautstyr). Størrelsen på holderen kan justeres. Den gjør det enkelt å feste mange typer nettbrett fra Apple og Samsung ved hjelp av BMW nettbrettetui på 7–11 tommer. Vinkelen kan justeres, og rammen kan roteres 360 grader.
M modellogo X7 høyglanset sort BMW X7 G07 2019

M modellogo X7 høyglanset sort.

Sportslige høydepunkter til din BMW. M modellogo X7 i høyglanset sort fremhever bilens dynamiske preg. Lakkert i høyglanset sort, likevel like robust og umiskjennelig, egner seg perfekt for individualisering av eksteriøret.
M Performance sidespeilhus i karbonfiber BMW X7 G07 2019

M Performance sidespeilhus i karbonfiber.

Håndverk av høy kvalitet i karbonfiber: Markante sidespeilhus understreker bilens avanserte teknologi. Det dynamiske designet gir bilen et ekstra sportslig preg.
M Performance ratt BMW X7 G07 2019 eksteriør

M Performance ratt.

Håndfaste argumenter: M Performance-rattet med rattkrans trukket i Alcantara ligger ekstra godt i hendene – for en mer direkte styrefølelse. De markante konturene og midtmerket i rødt skinn understreker motorsportspreget i kupeen.
M Performance gulvmatter BMW X7 G07 2019 eksteriør

M Performance-gulvmatter.

Gulvmattene har flott design, og ligger stødig på plass: M Performance gulvmatter setter et individuelt og sportslig preg på kupeen. Mattene har M-logo og M Performance-logo. Kanter i skinnfinish med dekorsøm i kontrastfarger og et innsydd bånd i M-farger runder av kvalitetsdesignen.
M Performance tanklokk i karbonfiber BMW X7 G07 2019

M Performance tanklokk i karbonfiber.

Detaljer er avgjørende: M Performance tanklokk er laget av karbonfiber. Det forsterker det sporty individuelle utseendet til bilen, og forbedrer den visuelt. Den originale BMW komponenten er bestandig mot bensin og diesel. Med M Performance-logo på børstet aluminium.
M Performance dekkposer BMW X7 G07 2019

M Performance dekkposer.

Få motorsportsfølelsen i garasjen med: M Performance dekkposene som beskytter deg og bilen mot skitt. Forsterkede håndtak gjør det enklere å flytte hjulene. Spesiell merking hjelper deg å holde orden på hjulenes plassering på bilen. I sportslig M Performance-design.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER OG DIGITALE TJENESTER I BMW X7.

BMW X7 er utstyrt med den nyeste generasjonen BMW Connectivity-teknologi. Intelligente digitale tjenester og førerassistentsystemer sørger for god forbindelse til omverdenen, og intuitiv betjening sørger for maksimal komfort og høyest mulig sikkerhet.

BMW Live Cockpit Professional BMW X7 G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW Gesture Control BMW X7 G07 2019

BMW Gesture Control.

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Systemet kan gjenkjenne håndbevegelser for visse betjeningsfunksjoner. Det registrerer for eksempel sveipe- og pekebevegelser, som du blant annet kan bruke for å motta eller avvise et anrop, og du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren.
Driving Assistant Professional BMW X7 G07 2019

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Parking Assistant Plus BMW X7 G07 2019

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet med Top View, Panorama View, parkeringshjelp på siden, parkeringsassistent for parkering på tvers av og parallelt med veibanen og ryggeassistent.
Parkeringsplassassistent BMW X7 G07 2019

Parkeringsplassassistent.

Finne en parkeringsplass i nærheten av destinasjonen? Med parkeringsplassassistenten er dette enkelt. Den foreslår ledige plasser i parkeringshus eller langs veien, og basert på ditt valg finner den ruten med størst sannsynlighet for å finne en ledig plass.
Remote Software Upgrade BMW X7 G07 2019

Remote Software Upgrade.

Alltid den nyeste programvareversjonen i bilen. Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Du kan enkelt laste ned oppgraderingene via My BMW-appen eller SIM-kortet som er installert i bilen, og deretter installere dem. På denne måten kan også andre tilgjengelige funksjoner i bilen din låses opp.
Experience-moduser BMW X7 G07 nærbilde

Experience-moduser.

Satser du på understatement eller produktivitet når du er på farten? Med Experience-modusene Executive eller Expressive kan du takket være en koordinert totaloppsett kan du tilpasse kupéinnstillingene etter situasjon og humør. sier du bare: "Hey BMW. (Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk). Aktiver Executive-modus.“
Welcome Light Carpet BMW X7 G07

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet projiserer en lysgrafikk i området foran bildørene. Det gjør det mer behagelig å sette seg inn, med en hyggelig, inviterende atmosfære. Utstigning i mørket er enda tryggere og mer komfortabelt.
Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem BMW X7 G07 nærbilde

Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem.

Bowers & Wilkins surroundlydsystem med to diamant-diskanthøyttalerne byr på fremragende lydkvalitet med 3D-surroundlyd på alle sitteplassene i bilen. 20 presist plasserte høyttalere med en totaleffekt på 1500 watt sørger for førsteklasses lydopplevelser.
Entertainment-system Professional for baksetet BMW X7 G07 nærbilde

Entertainment-system Professional for baksetet.

Entertainment-system Professional for baksetet omfatter to separate høyoppløselige 10,2-tommers fargeskjermer med berøringsfunksjon (vinkelen kan justeres) og Blu-ray-spiller. Systemet gir tilgang til navigasjonssystemet og Internett under kjøring (krever gyldig mobilabonnement).
Tempererte koppholdere BMW X7 G07 interiør

Tempererte koppholdere.

Koppholderen med varme-/kjølefunksjon i midtkonsollen holder drikke varmt eller kaldt. Funksjonen aktiveres med to taster. I tillegg viser bakgrunnsbelysningen hvilken funksjon som er aktiv (blått for kjøling og rødt for oppvarming).
Klimaautomatikk med femsoners regulering BMW X7 G07

Klimaautomatikk med femsoners regulering.

Med klimaautomatikk med femsoners regulering kan personene i forsetene, på hver side i andre seterad og på tredje seterad regulere temperaturen separat. Det gir behagelig klima på alle plasser.

TEKNISKE DATA FOR BMW X7.

BMW X7 xDrive40i og andre motorer.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

245 (333) / 5500-6250

 

Topphastighet i km/t:

243

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

6,3

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/mil (WLTP):

10,1 - 10,9

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km (WLTP):

231 - 248

Strektegning BMW X7 dimensjoner

BMW SERVICE INCLUSIVE FOR BMW X7.

BMW-servicemedarbeider hilser på kunde

#whateverhappens. Bekymringsfri mobilitet: Denne pakken deg 100 % åpenhet og praktisk planlegging for valg av kjøretid eller kjørelengde.

Inkluderte serviceytelser:

 • Kontroll av bilen ved service i henhold til BMWs spesifikasjoner
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp for BMW X7.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.