MED VEIEN SOM SCENE.

Utstyr til BMW X6.

MED VEIEN SOM SCENE.

Utstyr til BMW X6.

BMW X6 er en sports activity coupé som strutter av energi og vekker oppmerksomhet overalt. Pure Extravagance design omfatter en rekke unike detaljer, M Sportspakke fremhever de sportslige egenskapene til BMW X6 og BMW Individual tilbyr eksklusiv luksus. Og sist, men ikke minst gjør BMW Originaltilbehør din BMW komplett.

 

Skjermbildene på kontrolldisplayet viser den nye designen til brukergrensesnittet med planlagt levering fra oktober 2016.

MED VEIEN SOM SCENE.Utstyr til BMW X6.

BMW X6 er en sports activity coupé som strutter av energi og vekker oppmerksomhet overalt. Pure Extravagance design omfatter en rekke unike detaljer, M Sportspakke fremhever de sportslige egenskapene til BMW X6 og BMW Individual tilbyr eksklusiv luksus. Og sist, men ikke minst gjør BMW Originaltilbehør din BMW komplett.

 

Skjermbildene på kontrolldisplayet viser den nye designen til brukergrensesnittet med planlagt levering fra oktober 2016.

Finn ut mer

PURE EXTRAVAGANCE-DESIGN.

BMW X6 kommer virkelig til sin rett med designversjonen Pure Extravagance. Det sørger blant annet eksklusive detaljer i ceriumgrått og den spesielle utvendige designen frem mot BMW-grillen for. Kupeen er preget av design med farge- og materialkombinasjoner i høy kvalitet.

 • Utvendig design.

  Pure Extravagance-designpakken gir BMW X6 et lekkert preg av høy kvalitet. 20" lettmetallfelger 597 i V-ekedesign fremhever det kraftfulle utseendet. Stolpedekslene og speiltrekantene er i høyglanset sort. En rekke detaljer i ceriumgrått, fra rammene rundt sidevinduene og speilhusene til BMW-nyregrillen og dekoren på bakluken, understreker det markante utseendet til denne crossover-modellen. Innstigningslistene ved alle dørene er i en kontrastfarge som matcher fargen på resten av bilen. Listen foran har belysning og BMW-emblem. Stigtrinn i aluminium og den synlige beskyttelsen under bilen, som også er i ceriumgrått, er typiske designelementer som avslører slektskapet til offroad-segmentet. De avanserte LED-tåkelysene har en lysfarge som likner dagslys.
  Du kan også velge mellom en rekke 19" og 20" lettmetallfelger med forskjellig design.

 • Innvendig design

  Pure Extravagance-utstyrspakken setter et ekstra luksuriøst preg på kupeen i BMW X6. Det første du ser når du åpner fordørene, er de belyste innstigningslistene med BMW-emblem. Tofargede setetrekk i eksklusivt elfenbenshvitt/sort skinn med grå kontrastsømmer utstråler eleganse. Øvre del av dørene er trukket i passende sort nappaskinn. Nedre del av instrumentpanelet er i elfenbenshvitt. Edeltrelister av amerikansk eik danner en diskret kontrast til kvalitetsskinnet.
  Du kan også velge strukturerte Fineline Pure edeltrelister, Fineline Stripe edeltrelister, edeltrelister i flammet poppel eller interiørlister i finslipt aluminium. BMW Individual tilbyr edeltrelister i vulkanbrun ask, edeltrelister i lysebrun mongolaralia eller sort pianolakk. Også den eksklusive bilnøkkelen med taster og dekor i krom med perleglansfinish minner om Pure Extravagance innvendig design når du går fra bilen.
  Pure Extravagance innvendig design passer perfekt i kombinasjon med M Sportspakke.

M SPORTSPAKKE.

Utstyret i M Sportspakke forsterker den dynamiske stilen til din BMW X6, og løfter det kraftfulle uttrykket til et nytt nivå.

 • Utvendig design
  • M aerodynamikkpakke med frontskjørt, sideskjørt, hjulbuelister i bilens farge og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic
  • LED-tåkelys
  • 19" M lettmetallfelger Dobbelteke 623 M med ulik dekkdimensjon foran og bak, eventuelt 20" M lettmetallfelger Dobbelteke 469 M i ferrisgrått eller jetblack med ulik dekkdimensjon foran og bak. Andre felger kan leveres
  • Adaptivt M sportsunderstell eller Dynamic adaptivt chassis-pakke
  • Høyglanset BMW Individual Shadow Line, eventuelt BMW Individual Exterieur Line i satinert aluminium
  • M-logo på sidene 
  • Speilhus lakkert i bilens farge
  • Enderørsdeksler i glanset krom i M Sportspakke-design.
  • Eksklusiv karbonsort metalliclakk. Andre lakkfarger kan leveres
  • Air breather i høyglanset sort
 • Innvendig design
  • M innstigningslister og M fotstøtte
  • Sportsseter foran i antrasittfarget stoff/Alcantara-kombinasjon med eksklusiv M-design på kantbåndet. Andre setetrekk kan leveres
  • M skinnratt med multifunksjonstaster og girhendler
  • Antrasittfarget BMW Individual taktrekk, eventuelt BMW Individual taktrekk i Alcantara
  • Interiørlister i heksagonmønstret aluminium. Andre lister kan leveres
  • Bilnøkkel med eksklusiv M-logo

BMW ORIGINALTILBEHØR.

Med BMW Originaltilbehør kan du understreke den unike stilen til BMW X6. Dermed kan du også utnytte de allsidige løsningene bedre. Her finner du et utvalg av praktisk utstyr med høy kvalitet.

 • 21" BMW M Performance lettmetallfelger Dobbelteke 599M

  Smidde 21'' BMW M Performance lettmetallfelger Dobbelteke 599M er lekre med tofarget finish i matt sort og glanspolerte flater. I tillegg har de en firefarget M-logo. Komplett hjulsett leveres med dekk med nødkjøringsegenskaper, dekkdimensjon foran 10 J x 21 med 285/35 R 21 105 Y RSC felger og dekkdimensjon bak 11,5 J x 21 med 325/30 R 21 108 Y RSC felger.

 • Luksuriøse ski- og snowboard pose

  Den luksuriøse BMW ski- og snowboardposen kombinerer elegante materialer med smart design. Vesken gjør det enkelt å transportere opp til fire par ski eller tre snowboards, slalåmstøvler, skibriller, hjelm, hansker og mye mer.

 • Luggage compartment mat

  The durable, anti-slip, water-resistant mat with raised border on all sides protects the luggage compartment from dirt and moisture. It is black and features a stainless steel inlay with BMW lettering. There is one textile pocket sewn on both the left and right sides.

 • Allværsmatter med innfelte tekstilpartier

  De sorte gulvmattene leveres som sett i to deler for fotrommet foran. Mattene er vann- og smussavvisende.

 • BMW LED-innstigningslister

  De sofistikerte innstigningslistene med belyst BMW-signatur lyser automatisk opp innstigningsområdet når dørene åpnes. De effektive batteriene til LED-pærene har en levetid på inntil 3 år, og det er like enkelt å skifte batteriene som det er å montere listene.

 • Nøkkeletui

  Det spesialutviklede nøkkeletuiet er både elegant og praktisk. Førsteklasses skinn beskytter nøkkelen mot riper og skader. Nøkkelen festes til etuiet med en klemme av børstet rustfritt stål med BMW-emblem.

 • Connect Universal snap-in-adapter

  Snap-in-adapteren passer alle kompatible telefoner med mikro-USB-port. I tillegg til å lade telefonen gir den bedre mottak og sikker oppbevaring. USB-porten gjør at du kan spille av musikk som er lagret på telefonen, over lydanlegget i din BMW.

BMW INDIVIDUAL.

Et unikt uttrykk skapes av eksklusive detaljer. Med utstyr fra BMW Individual kan du gi BMW X6 en stil som gjenspeiler din personlighet.

The expression of personality.

 • BMW Individual lakk

  Gjør bilen synlig i terrenget med fascinerende farger. Du kan velge mellom fire BMW Individual lakkfarger som alle fremhever den imponerende profilen til den nye BMW X6. Ett strålende alternativ er BMW Individual pyrittbrun metallic. Mikroskopiske krystallpigmenter skimmer i gull- og sølvtoner avhengig av hvordan lyset faller. Denne effekten understreker bilens dynamiske proporsjoner.

 • BMW Individual utvidet skinninteriør i merinoskinn

  Du kan oppleve luksus selv på de mest avsidesliggende steder. BMW Individual setter standarden for komfort og gjør det mulig å skape en unik, eksklusiv innvendig design, for eksempel med BMW Individual utvidet skinninteriør i merinoskinn, som leveres i fem lekre farger. I tillegg gjør raffinerte dekorelementer i seteflatene, sømmer og kantbånd i kontrastfarge, skinntrukket instrumentpanel og taktrekk i Alcantara BMW X6 mer sofistikert enn noensinne.

 • BMW Individual interiørlister

  De eksklusive BMW Individual interiørlistene er laget for hånd og står perfekt til finnarvet merinoskinn. Uansett om du velger edeltrelister i flammet lysebrun mongolaralia eller i vulkanbrun ask eller dypsort pianolakk, vil listene være et høydepunkt i den innvendige designen i den nye BMW X6.

 • Annet utstyr fra BMW Individual

  Instrumentpanel trukket i skinn fra BMW Individual setter et eksklusivt preg på kupeen.
  BMW Individual skinnratt med innfelte partier i tre som matcher de valgte BMW Individual interiørlistene, skaper en gjennomført stil i kupeen til den nye BMW X6. 20" BMW Individual lettmetallfelger V-eke 551 I understreker bilens kraftfulle utseende med sine imponerende dimensjoner. BMW Individual-signaturen er diskré gravert med laser. BMW Individual kjølebagen setter en spiss på kjøregleden. Den fjernes enkelt og greit, slik at du kan bruke hele bagasjerommet når du trenger det. BMW Individual taktrekk i Alcantara har en fløyelsmyk overflate og kan nå for første gang leveres i tre ulike farger. Taktrekket skaper en behagelig og luftig atmosfære i bilen.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.