GJØR FØRERPLASSSEN TIL EN VIP-LOUNGE

Komfort og praktiske funksjoner i BMW X6.

Len deg tilbake, for i BMW X6 er du midtpunktet. Det begynner med Comfort Access, som slipper deg inn i den store og praktiske kupeen. Så fortsetter det med ekstrautstyr som Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem eller Entertainment-system Professional for baksetet. Dermed kan passasjerene også nyte høy komfort på turen.


Skjermbildene på kontrolldisplayet viser den nye designen til brukergrensesnittet med planlagt levering fra oktober 2016.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUNDLYDSYSTEM.

Takket være den nye Dirac Dimensions-teknologien legger Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem til rette for fremragende lydopplevelser. Dette skyldes ikke minst 16 høyttalere med en effekt på 1.200 watt og en senterhøyttaler i instrumentpanelet som kjøres automatisk ut. Den er en mellomtonehøyttaler med Acoustic Lens Technology som sørger for lik lydkvalitet på alle sitteplasser. Du kan velge mellom to innstillinger: Studio som gir krystallklar lyd, og Expanded som gir et utvidet lydbilde. Belysning av enkelte høyttalerdeksler kompletterer den audiovisuelle opplevelsen.

PRAKTISKE FUNKSJONER.

Du føler deg vel i kupeen i BMW X6 med eksklusive materialer og unik design. Dessuten er kupen romslig med god plass til fem personer. Baksetet ser ut som en elegant toseter, men har plass til tre personer. Du finner praktiske oppbevaringsmuligheter i hele bilen. Det er blant annet store lommer på alle dørene og i midtarmlenet bak (inngår i oppbevaringspakken, ekstrautstyr), og det er et stort rom under bagasjeromsgulvet. I midtkonsollen foran er det også to store koppholdere. De skjules raskt og enkelt med et skyvelokk. Flaskeholderne i dørene passer til flasker på inntil 1,5 liter. Passasjerene i baksetet finner to koppholdere i midtarmlenet.

 • Bakseterygg som kan deles i forholdet 40:20:40

  Når bakseteryggen står rett opp, rommer bagasjerommet i BMW X6 580 liter. Etter behov kan den tredelte bakseteryggen legges ned i forholdet 40:20:40. Det gjør det lekende lett å utnytte all plassen i bilen. Når alle delene er lagt ned, rommer bagasjerommet 1.525 liter.

 • Oppbevaringspakke

  BMW X6 er med på alt uansett hva du skal. De praktiske funksjonene som er standard, kan utvides med oppbevaringspakken (ekstrautstyr). I kupeen omfatter den for eksempel et brillehus i taktrekket. I bagasjerommet sørger et elastisk nett, i tillegg til en multifunksjonskrok, et nett og en festestropp på venstre side og fire festeskinner med festeringer for at bagasjen holder seg på plass. Pro ski- og snowboardpose kan festes til festekrokene og er dermed det ideelle supplementet til dette utstyret. Sammen med oppbevaringspakken gjør posen det mulig å transportere inntil fire par ski eller tre snowboard tørt og sikkert. Samtidig er det plass til to personer i baksetet. Det er enkelt å ta posen ut av bilen, og den har hjul, slik at det er lett å bruke den utenfor bilen. Den kan oppbevares under bagasjeromsgulvet, slik at den ikke er i veien når den ikke er i bruk.

 • Tilhengerfeste

  Tilhengerfestet med tilhengerstabilitetskontroll har elektrisk vippefunksjon som vipper festet helt innunder hekkskjørtet. Maksimal tillatt tilhengervekt er inntil 3.500 kg avhengig av bilens motor.

COMFORT ACCESS.

Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen, og bakluken har automatisk åpning og lukking. Etter at dørene (inkludert bakluken) er låst opp automatisk, kan du starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.

I tillegg omfatter utstyret belysning av innstigningsområdet med lys i håndtakene på for- og bakdørene.

AUTOMATISK ÅPNING OG LUKKING AV BAKLUKEN.

Når du står foran bilen med hendene fulle av handleposer som du skal sette i bagasjerommet, er det ikke alltid så enkelt å finne frem nøkkelen. Med Comfort Access er det ikke noe problem.
I kombinasjon med automatisk baklukebetjening kan du med denne funksjonen åpne og lukke bakluken uten å bruke hendene. Når du fører foten under støtfangeren bak, setter en sensor i gang åpning av bakluken.
Bakluken låses opp og åpnes/lukkes automatisk. Sensorer plassert i ulik høyde i støtfangeren bak brukes til å registrere og gjenkjenne fotbevegelsen. Dette smarte utstyret fra BMW ConnectedDrive gjør det mer komfortabelt å åpne, laste og lukke bagasjerommet. Det er bare mulig å åpne bakluken dersom systemet kan identifisere bilnøkkelen du har med deg.

ENTERTAINMENT-SYSTEM PROFESSIONAL FOR BAKSETET

Entertainment-system Professional for baksetet omfatter to separate fargeskjermer som sørger for førsteklasses underholdning i baksetet. Takket være en ekstra Blu-ray-spiller eller en HDMI-tilkobling i baksetet er det også mulig å se to forskjellige filmer i HD-kvalitet på de to 10,2-tommersskjermene med en oppløsning på 1280 x 720 piksler.

Det er også mulig å få inn TV-programmer (i kombinasjon med TV-funksjon), surfe på Internett og bruke online-tjenester (krever abonnement). Du kan også koble til MP3-spillere, spillkonsoller og liknende. Lyden gjengis over høyttalere eller hodetelefoner, også trådløse (tilgjengelig som BMW Originaltilbehør). Entertainment-system Professional for baksetet styres med fjernkontrollen eller dynamiske felter som du kan konfigurere selv med live-innhold for navigasjon, medier, kommunikasjon, ConnectedDrive, Min bil og meldinger. Passasjerene i baksetet har også mulighet til å bruke ruteplanlegging og navigasjonsforslag i navigasjonssystemet som er montert i bilen.

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner, black panel-teknologi og 10,25-tommers skjerm gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Samtidig viser det relevant informasjon, slik at det blir lettere å konsentrere seg om kjøringen og ikke bli distrahert.

Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet. Sammenlignet med COMFORT-modus, som likner visningen du er vant til å se, domineres visningen i ECO PRO-modus av blåtoner, og de nye visningene av EfficientDynamics og bonusrekkevidde hjelper deg å kjøre mest mulig effektivt. SPORT-modus kjennetegnes av rødtoner i visningen i tillegg til ytelsesvisningen.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner kan også vise navigasjonsinformasjon, meldinger fra Proactive driving assistant og lister fra underholdnings- og telefonfunksjonene.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Med BMW Service Inclusive unngår du uforutsette kostnader for vedlikehold og slitasje på bilen innenfor et bestemt tidsrom. BMW Service Inclusive dekker både dette og BMW originaldeler. Og ikke bare i ditt land, men hos alle BMW-verksteder og autoriserte BMW-partnere over hele verden som deltar i programmet. Hvis du skal selge din BMW, overføres BMW Service Inclusive-avtalen automatisk til den nye eieren. Det gir bilen høyere andrehåndsverdi. Du kan finne den BMW Service Inclusive-avtalen som passer deg best. BMW Service Inclusive dekker regelmessig service i henhold til BMWs spesifikasjoner, for eksempel oljeservice inkl. oljefilter og etterfyllinger, service på / bytte av mikrofilter, drivstoffilter, luftfilter og tennplugger, bremsevæskeskift, bilkontroll og andre arbeider.

 • BMW Service Inclusive Plus

  Når du velger en BMW Service Inclusive Plus-avtale, får du følgende slitasjereparasjoner i tillegg til BMW Service Inclusive service: Bytte av bremsebelegg/-skiver foran og bak, bytte av clutch (ved behov) og bytte av viskerblader (ved behov ved oljeskift). Service Inclusive-avtalen leveres med en løpetid på tre til ti år og en kjørelengde fra 40 000 til 200 000 kilometer.