HVER BEVEGELSE IMPONERER.

Kjøredynamikken til BMW X6.

HVER BEVEGELSE IMPONERER.

Kjøredynamikken til BMW X6.

BMW X6 har en umiskjennelig design. Men det avgjørende er hvordan det er å kjøre denne kraftpakken. Chassiset på BMW X6 setter standarden. BMW xDrive garanterer fremragende veigrep på alle typer veier i allslags vær. Dessuten er bilen svært retningsstabil og fascinerende smidig. I tillegg kan du velge adaptivt chassis-pakker og active steering (begge deler ekstrautstyr) som sørger for enda mer kjøreglede.

HVER BEVEGELSE IMPONERER.Kjøredynamikken til BMW X6.

BMW X6 har en umiskjennelig design. Men det avgjørende er hvordan det er å kjøre denne kraftpakken. Chassiset på BMW X6 setter standarden. BMW xDrive garanterer fremragende veigrep på alle typer veier i allslags vær. Dessuten er bilen svært retningsstabil og fascinerende smidig. I tillegg kan du velge adaptivt chassis-pakker og active steering (begge deler ekstrautstyr) som sørger for enda mer kjøreglede.

Finn ut mer

MAKSIME: MAKSIMUM.

Bli kjent med designen og kjøredynamikken til BMW X6.

MAKSIME: MAKSIMUM.

Bli kjent med designen og kjøredynamikken til BMW X6.

BMW xDrive.

BMWs intelligente firehjulsdriftsystem xDrive tilpasser seg vanskelige veiforhold perfekt ved å sørge for at veigrepet alltid er optimalt. Med xDrive og dynamisk stabilitetskontroll (DSC) har din BMW godt veigrep og er retningsstabil. xDrive fordeler drivkraften mellom for- og bakakselen ved hjelp av DSC-sensorene. Dette hindrer over- og understyring i svinger, slik at bilen blir mer retningsstabil. I tillegg kan du kjøre sikkert og jevnt på glatte og bratte strekninger. DSC trenger ikke gripe inn så ofte ved dårlige veiforhold. BMW xDrive kombinerer alle fordelene ved firehjulsdrift – veigrep, retningsstabilitet og sikkerhet – med de smidige kjøreegenskapene som er typiske for BMW.

 • xDrive-status

  xDrive-status hjelper deg å holde oversikten med tydelige meldinger selv i uoversiktlige situasjoner. Når du kjører i ulendt terreng, har du tilgang til informasjon som er relevant for terrengkjøring, på instrumentpanelet og midtdisplayet. I tillegg til et kompass som det er lett å lese (bare i kombinasjon med Navigasjonssystem Professional), vises bilens hellingsvinkel og rattutslag. Informasjonen vises ikke bare med tall, men også med 3D-grafikk.

CHASSIS.

Chassiset til BMW X6 har bred sporvidde og femstags bakhjulsoppheng, slik at bilen har optimalt veigrep. Det gir den svært komfortable og samtidig dynamiske kjøreegenskaper.

ADAPTIVT CHASSIS-PAKKER.

Tilpass chassiset på BMW X6 etter din smak. Du kan velge mellom fire forskjellige innstillinger.

 • Comfort

  Comfort adaptivt chassis-pakke lar deg til enhver tid endre bilens fjærings- og dempingskarakteristikk, slik at du får maksimal kjørekomfort samtidig som BMWs velkjente kjøredynamikk opprettholdes.
  De sentrale komponentene i Comfort adaptivt chassis-pakke er Dynamic Damping Control og luftfjæringen på bakakselen. Grunninnstillingen er tilpasset høy kjøre- og fjæringskomfort. Du kan tilpasse dette selv etter smak og behag med Driving experience-knappen. Da endrer du støtdemperkarakteristikken ved hjelp av Dynamic Damping Control. Utstyret omfatter også luftfjæring på bakakselen som holder kjørekomforten på et høyt nivå uansett hvor tungt du laster bilen.
  Ønsker du iblant et mer dynamisk chassis, kan du ved hjelp av Driving experience-knappen velge mellom modusene Sport og Sport+. Da blir blant annet støtdempingen hardere, slik at bilen reagerer mer direkte på rattbevegelsene og får mer sportslige kjøreegenskaper.

 • Dynamic

  Dynamic adaptivt chassis-pakke lar deg utnytte bilens dynamiske potensial optimalt. Utstyret omfatter Dynamic Performance Control og Dynamic Drive, som gir en svært sportslig kjøredynamikk som ikke minst viser seg i svært nøytral styring og minimale krengninger i karosseriet når du kjører i svinger. Og kjørekomforten er det ingenting å si på.
  Dynamic Performance Control fordeler drivkraften trinnløst mellom høyre og venstre bakhjul. I svinger økes for eksempel motormomentet på det hjulet som har bedre veigrep ytterst i svingen. Resultatet er maksimal kjøredynamikk og optimal stabilitet. Dynamic Drive har aktive stabilisatorstag på for- og bakakselen som sørger for at krengebevegelser reduseres til et minimum.
  På BMW X6 M50d har Dynamic adaptivt chassis-pakke en enda sportsligere tilpassing.

 • Professional

  Med Professional adaptivt chassis-pakke får du det beste fra to verdener. Denne pakken kombinerer egenskapene i adaptivt chassis-pakkene Comfort og Dynamic. Denne pakken byr på det ypperste av både kjørekomfort og kjøredynamikk. Du kan når som helst tilpasse bilens chassisinnstillinger med Driving experience-knappen.
  Ønsker du ekstra dynamiske kjøreegenskaper, kan du velge mellom en rekke innovative teknologiske løsninger. For eksempel fordeler Dynamic Performance Control drivkraften trinnløst mellom høyre og venstre bakhjul. I svinger økes for eksempel motormomentet på det hjulet som har bedre veigrep ytterst i svingen. Resultatet er maksimal kjøredynamikk og optimal stabilitet. Dynamic Drive har aktive stabilisatorstag på for- og bakakselen som sørger for at krengebevegelser reduseres til et minimum.
  Redusert krenging er også positivt når du ønsker en mer komfortabel tilpassing. Jo færre sidebevegelser karosseriet gjør, desto mer avslappet blir kjøreturen. På ujevn vei kan du få enda høyere kjørekomfort ved å endre demperkarakteristikken med Dynamic Damping Control. Utstyret omfatter også luftfjæring på bakakselen som holder kjørekomforten på et høyt nivå uansett hvor tungt du laster bilen.

 • Adaptivt M sportsunderstell

  De dynamiske kjøreegenskapene til BMW X6 blir enda bedre med adaptivt M sportsunderstell. Dynamic Damping Control og luftfjæringen på bakakselen er utviklet for svært sportslig kjøring.
  Du kan velge mellom Sport- og Sport+-modus med Driving experience-knappen. De gir bilen svært dynamiske kjøreegenskaper, blant annet ved hjelp av stivere innstilling av støtdemperne. I tillegg reagerer bilen mer direkte på rattbevegelsene og gasspådraget. I Sport+-modus aktiveres også Dynamic Traction Control (DTC), som gir sportslige førere mer spillerom, for eksempel ved å tillate kontrollert skrensing. På BMW X6 M50d har alle kjøremodusene en sportsligere grunninnstilling.
  Når du ønsker å kjøre avslappet på lengre turer, kan du velge Comfort-modus.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.