ET MÅLBEVISST UTTRYKK.

Designen til BMW X6.

ET MÅLBEVISST UTTRYKK.

Designen til BMW X6.

Innta førersetet i BMW X6, som er skapt for bevegelse. Den har dynamiske former som gir den et energisk utseende selv når den står i ro. Designen utstråler målrettet fokus. Bilens bredde og stabile tyngde på veien avslører at den har X i genene. Samtidig gir den coupéinspirerte taklinjen BMW X6 et umiskjennelig utseende. Dette er en unik sports activity coupé.

ET MÅLBEVISST UTTRYKK.Designen til BMW X6.

Innta førersetet i BMW X6, som er skapt for bevegelse. Den har dynamiske former som gir den et energisk utseende selv når den står i ro. Designen utstråler målrettet fokus. Bilens bredde og stabile tyngde på veien avslører at den har X i genene. Samtidig gir den coupéinspirerte taklinjen BMW X6 et umiskjennelig utseende. Dette er en unik sports activity coupé.

Finn ut mer

UTVENDIG DESIGN.

BMW X6 er bred og kraftfull. Den er en blanding av X-modellens stabile tyngde og sportslig coupédesign. Fronten har et fokusert uttrykk. Store luftinntak avslører hvilke krefter som skjuler seg under panseret. Den store nyregrillen forsterker det sportslige preget. Kombinasjonen av doble frontlykter og tåkelys som er plassert langt ut til sidene, understreker det suverene uttrykket til BMW X6. Sett fra siden fremheves den sportslige coupésilhuetten av de lekre kromlistene rundt vinduene. Her er det aktive formspråket til BMW X6 lett gjenkjennelig. Den første delen av den umiskjennelige sidelinjen strekker seg fra de kraftfulle hjulhusene foran til håndtakene på bakdørene. Den andre delen begynner over de bakre hjulhusene og svinger seg bakover til hekken. Den dynamiske stilen er også tydelig på den brede hekken med horisontale linjer som understreker bilens stabile tyngde. Budskapet er tydelig. BMW X6 kan sprenge alle grenser.

LED-DESIGN.

BMW X6 kan leveres med lysdioder i alle utvendige lykter som ekstrautstyr. Det vil si alt fra frontlyktene og tåkelysene til baklyktene.

 • Adaptive LED-lykter

  De adaptive LED-lyktene omfatter markeringslys, LED-lysringer, nærlys, BMW Selective Beam (fjernlys som ikke blender), LED-tåkelys, avkjøringslys, blinklys, kjørelys og adaptive kjørelys med variabel lysfordeling. Alle funksjonene leveres med lysdioder.
  Lysfordelingen tilpasser seg automatisk hastigheten og er avhengig av rattutslaget. Lyset har en fargenyanse nær dagslys, og gir en homogen lyskjegle som lyser opp veibanen optimalt. Det gjør at du blir mindre sliten av å kjøre i mørket. De fire LED-lysringene gir bilen et umiskjennelig utseende også i dagslys.

 • LED-tåkelys

  I tåke og nedbør gir LED-tåkelysene økt sikkerhet og bedre sikt på kort avstand. Lysene har en bred lyskjegle, en fargenyanse som likner dagslys, ekstra lang levetid og lavt energiforbruk.
  I tillegg er LED-tåkelysene under de doble, runde frontlyktene en stilfull designdetalj i den markante fronten. Det ser nesten ut som BMW X6 har tre par øyne.

 • Baklykter med LED-pærer

  Baklyktene har kun lysdioder fordelt på to separate LED-enheter med høy effekt. Lyktene har den markante L-formen som er typisk for BMW-modellene. Dette understreker bilens identitet når du ser den bakfra, og gjør den lett gjenkjennelig som en BMW, også i mørket.
  Det L-formede designmotivet går igjen i bremselyselementene i baklyktene.

INNVENDIG DESIGN.

Kupeen i BMW X6 er preget av klare linjer, lekre detaljer og eksklusiv sportslig design i høy kvalitet. Førerplassen er selvsagt utformet som i en typisk BMW, med føreren i sentrum. Den høye sitteposisjonen gir føreren full oversikt. De sportslige setene gir perfekt støtte ved dynamisk kjøring.
Coupéprofilen og designkonturene i kupeen omslutter passasjerene. Det høye komfortnivået er merkbart på alle plasser. De vekselvis lyse og mørke overflatene skaper spennende kontraster. Materialer av høy kvalitet og fint skinninteriør som standardutstyr viser at her er det perfeksjon som gjelder.

MATERIALER.

Skinninteriøret og dekorlistene i BMW X6 kjennetegnes av materialer av høy kvalitet. Du kan velge mellom en rekke vakre fargekombinasjoner. Øvre del av instrumentpanelet kan leveres trukket i sort nappaskinn (ekstrautstyr). I kombinasjon med cognacfarget/sort Pure Extravagance-design har den øvre delen i tillegg brune kontrastsømmer. Den nedre delen er cognacfarget. M Sportspakke byr blant annet på skinn/Alcantara-kombinasjon i sort og dekorlister i heksagonmønstret aluminium. Du kan også velge dakotaskinn i ulike farger. Versjonen i korallrødt med sorte kontrastsømmer sammen med dekorlister i finslipt aluminium setter et ekstra sportslig preg i kupeen.

LYSDESIGNPAKKE MED BAKGRUNNSBELYSNING.

Lyspakken omfatter en rekke LED-lys som skaper en ekstra elegant og avslappet stemning i kupeen. Velkomstlyset møter deg med et lysteppe foran bilen. Bakgrunnsbelysningen understreker den lounge-aktige atmosfæren i kupeen. Ni forhåndsdefinerte lysinnstillinger i blått, hvitt og oransje fyller kupeen med en behagelig blanding av indirekte og direkte lys. De ekstra lyskildene til bakgrunnsbelysningen sitter blant annet i dekorlistene, fotrommet foran og bak og i alle dørlommene og -kledningene. Over baksetet er det praktiske leselys. Ekstra LED-lys utvendig er praktisk i hverdagen, for eksempel LED-belysning i dørhåndtakene som lyser opp ut- og innstigningsområdet.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.