BMW X5 M50d på veien i byen om natten

TAR LEDELSEN.

Helt nye BMW X5 M50d.

BMW MPerformance

TAR LEDELSEN.

Helt nye BMW X5 M50d.

TAR LEDELSEN.Helt nye BMW X5 M50d.

Den helt nye BMW X5 M50d er en milepæl. Ingeniørene har konstruert en BMW X-modell som utvider grensene for hva som er mulig når det gjelder ytelse, dynamikk og smidighet. Bilen drives av en 6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor. Adaptivt M Professional sportsunderstell overfører motorkreftene til veien. Dette er en ekte M Performance-modell for deg som vil ha det lille ekstra.

Finn ut mer
6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor i BMW X5 M50d

ET ARBEIDSJERN.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor.

ET ARBEIDSJERN.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotor.

Den nye 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren med to lavtrykks- og to høytrykksturboladere er en videreutviklet utgave. Resultatet er økt effekt, ekstra spontan respons og et dreiemoment på 760 Nm som er tilgjengelig fra lave turtall. Den kraftige motoren yter 294 kW (400 hk) og akselererer BMW X5 M50d fra 0 til 100 km/t på 5,2 sekunder.

Finn ut mer
Den nye BMW X5 M50d viser at en SAV med M i genene og xDrive byr på dynamiske kjøreytelser og smidige kjøreegenskaper med optimalt veigrep.
Jörn Sieke, produktsjef M Automobile og BMW Individual
Kupeen til BMW X5 M50d med førerplass, instrumentpanel og midtkonsoll
Nærbilde av kombiinstrumentet i BMW X5 M50d
Innstigningslister med BMW Individual-signatur i BMW X5 M50d

GJENNOMFØRT SPORTSLIG.

Kupeen til BMW X5 M50d er sportslig og eksklusiv med M-signatur på innstigningslistene og i kombiinstrumentet. Førerplassen er tilpasset føreren, og M skinnrattet ligger perfekt i hendene. Kvalitetsmaterialer, som trøffelfarget BMW Individual merinoskinn (ekstrautstyr) på setene, BMW Individual instrumentpanel trukket i skinn (ekstrautstyr) og interiørlister i mørk aluminium med nettingeffekt, skaper en sportslig atmosfære.

BMW X5 M50d står på veien foran urbant nattlandskap

SITUASJONENS HERRE.

Chassiset på BMW X5 M50d.

SITUASJONENS HERRE.

Chassiset på BMW X5 M50d.

Når du kjører BMW X5 M50d, merker du umiddelbart hva perfekt avstemt betyr. Ingeniørene har optimert chassisegenskapene og styringen for å gjøre bilen balansert og smidig med maksimal presisjon. Med Sport- og Sport+-modus får adaptivt M Professional sportsunderstell (ekstrautstyr) enda stivere og sportsligere innstillinger. Det gir en kjøredynamikk som sammen med integrert Active Steering og xDrive er uten sidestykke i denne klassen.

Finn ut mer
Tre BMW M Performance-modeller står på våt asfalt

INTENS KJØREGLEDE.

BMW M Performance-modeller.

BMW MPerformance

INTENS KJØREGLEDE.

BMW M Performance-modeller.

BMW X5 M50d sett bakfra i bylandskap om natten

BILDER OG VIDEOER

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.