VEIVISEREN.

BMW X5.

VEIVISEREN.

BMW X5.

VEIVISEREN.BMW X5.

Nominell effekt i hk (kW) ved o/min (50i1)

450 (330) / 5500–6000

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (50i1)

0,97–0,96 l/mil

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km (50i1)

226–224

Bagasjeromsvolum

650–1870

Tredje generasjon BMW X5 er en luksuriøs SAV (sports activity vehicle) som tilfredsstiller de høyeste krav. Dette skyldes ikke minst de mange intelligente teknologiske løsningene som hever bilens drivstofføkonomi, dynamikk, komfort og fleksibilitet til et helt nytt nivå, selv når du kjører i ulendt terreng.
Bildene av BMW X5 xDrive40e iPerformance viser den nye BMW iPerformance-designen med planlagt levering fra andre halvår 2016.

Finn ut mer om BMW X5

Kjøredynamikk.

De dynamiske egenskapene til BMW X5 gir deg morsomme opplevelser uavhengig av hastighet og terreng. Førerassistentsystemene sørger for utmerket veigrep gjennom krappe svinger, i bratte nedoverbakker og i høye hastigheter.
Finn ut mer

Komfort.

Kjøreglede er også et spørsmål om komfort. I BMW X5 kan du nyte høy sittekomfort, perfekte lydopplevelser og god underholdning.
Finn ut mer

Design.

Den nye BMW X5 fascinerer fra første øyeblikk. Førerplassen i BMW X5 er et sted der du nyter hver kilometer. Den høye sittestillingen gir suveren oversikt over veien. Kupeen er både elegant og full av praktiske løsninger.
Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.