VEIVISEREN.

BMW X5.

VEIVISEREN.

BMW X5.

VEIVISEREN.BMW X5.

Nominell effekt i hk (kW) ved o/min (50i1)

450 (330) / 5500–6000

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil (50i1)

0,97–0,96 l/mil

CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km (50i1)

226–224

Bagasjeromsvolum

650–1870

Tredje generasjon BMW X5 er en luksuriøs SAV (sports activity vehicle) som tilfredsstiller de høyeste krav. Dette skyldes ikke minst de mange intelligente teknologiske løsningene som hever bilens drivstofføkonomi, dynamikk, komfort og fleksibilitet til et helt nytt nivå, selv når du kjører i ulendt terreng.
Bildene av BMW X5 xDrive40e iPerformance viser den nye BMW iPerformance-designen med planlagt levering fra andre halvår 2016.

Finn ut mer om BMW X5

Kjøredynamikk.

De dynamiske egenskapene til BMW X5 gir deg morsomme opplevelser uavhengig av hastighet og terreng. Førerassistentsystemene sørger for utmerket veigrep gjennom krappe svinger, i bratte nedoverbakker og i høye hastigheter.
Finn ut mer

Komfort.

Kjøreglede er også et spørsmål om komfort. I BMW X5 kan du nyte høy sittekomfort, perfekte lydopplevelser og god underholdning.
Finn ut mer

Design.

Den nye BMW X5 fascinerer fra første øyeblikk. Førerplassen i BMW X5 er et sted der du nyter hver kilometer. Den høye sittestillingen gir suveren oversikt over veien. Kupeen er både elegant og full av praktiske løsninger.
Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.