TILPASSET DINE BEHOV.

Komfort i BMW X5.

TILPASSET DINE BEHOV.

Komfort i BMW X5.

TILPASSET DINE BEHOV.Komfort i BMW X5.

Kjøreglede er også et spørsmål om komfort. I BMW X5 kan du nyte høy sittekomfort, perfekte lydopplevelser og god underholdning.
Skjermbildene på kontrolldisplayet viser den nye designen til brukergrensesnittet med planlagt levering fra oktober 2016.

PRAKTISKE FUNKSJONER.

Her er det god plass til det meste. BMW X5 har mange praktiske og plassbesparende oppbevaringsmuligheter og transporterer store gjenstander uten problemer.
Bilen er svært fleksibel både innvendig og utvendig. Ett eksempel er den todelte bakluken. Den øvre delen av bakluken har stor åpning og gjør det enkelt å legge fra seg og hente små og lette gjenstander. Den nedre delen flukter med bagasjerommet når den er åpen, og danner en praktisk plattform der du kan sette fra deg bagasje mens du laster inn i bilen.
Tilhengerfestet tåler en tilhengervekt på mellom 2,7 og 3,5 tonn (avhengig av motor) og byr også på en høy grad av sikkerhet. Tilhengerstabilitetskontrollen registrerer tidlig om tilhengeren begynner å pendle farlig. Rask bremsing av bilen (og tilhengeren) stabiliserer bilen og tilhengeren igjen.
Fleksible løsninger finner du også inne i bilen. Baksetet kan deles i forholdet 40:20:40 for å tilpasse plassen i forhold til antall passasjerer og mengden bagasje. Oppbevaringspakken gjør bilen enda mer praktisk i hverdagen med mange smarte oppbevaringsløsninger for store og små gjenstander. Eksempler på dette er brillehus, krok, nett og festeskinner med festeringer i bagasjerommet.

KOMFORT.

BMW X5 har funksjonelt utstyr som hever komforten til nye høyder.

KOMFORT.

BMW X5 har funksjonelt utstyr som hever komforten til nye høyder.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUNDLYDSYSTEM.

Takket være den nye Dirac Dimensions-teknologien legger Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem til rette for fremragende lydopplevelser.
Dette skyldes ikke minst 16 høyttalere med en effekt på 1.200 watt og en senterhøyttaler i instrumentpanelet som kjøres automatisk ut. Den er en mellomtonehøyttaler med Acoustic Lens Technology som sørger for lik lydkvalitet på alle sitteplasser.
Du kan velge mellom to innstillinger: Studio, som gir krystallklar lyd, og Expanded, som gir et utvidet lydbilde. Belysning av enkelte høyttalerdeksler kompletterer den audiovisuelle opplevelsen.
Bang & Olufsen high-end surroundlyd leveres bare i kombinasjon med utstyret TV-funksjon eller Navigasjonssystem Professional.

INSTRUMENTDISPLAY MED MULTIFUNKSJONER.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner, black panel-teknologi og 10,25-tommers skjerm gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Samtidig viser det relevant informasjon, slik at det blir lettere å konsentrere seg om kjøringen og ikke bli distrahert.

Du kan velge mellom ECO PRO-, COMFORT- og SPORT-modus med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet. Sammenlignet med COMFORT-modus, som likner visningen du er vant til å se, domineres visningen i ECO PRO-modus av blåtoner, og de nye visningene av EfficientDynamics og bonusrekkevidde hjelper deg å kjøre mest mulig effektivt. SPORT-modus kjennetegnes av rødtoner i visningen i tillegg til ytelsesvisningen.

Instrumentdisplayet med multifunksjoner kan også vise navigasjonsinformasjon, meldinger fra Proactive driving assistant og lister fra underholdnings- og telefonfunksjonene.

SETER.

Det spiller ingen rolle hvor plassen din er, i BMW X5 sitter du alltid på første rad takket være høy sittestilling og et fleksibelt baksete.
Fører og sidepassasjer i BMW X5 kan glede seg over den høye sittestillingen som er typisk for X-modellene og komfortsetene som leveres som ekstrautstyr. For å unngå å bli sliten og trett kan du justere øvre del av seteryggen, seteryggbredden, lårstøtten og høyden på hodestøtten elektrisk slik at du finner en behagelig sittestilling.
Du kan legge ned baksetet i forholdet 40:20:40, avhengig av hvor mange passasjerer og hvor mye bagasje du har med deg. Maksimalt bagasjeromsvolum er hele 1.870 liter.
Komfortseter bak leveres som ekstrautstyr. Setene har svært behagelige setetrekk og mange separate innstillingsmuligheter. Seteryggvinkelen for de to ytre setene kan justeres individuelt i seks trinn med en vinkel på inntil ti grader. Komfortsetene kan også forskyves 80 millimeter i lengderetningen i forholdet 60:40. Dette gjør det mulig å øke enten benplassen eller bagasjeromsplassen. Bakseteryggen kan også legges helt ned i forholdet 40:20:40.
En tredje seterad bestående av to sammenleggbare seter gjør kupeen enda mer fleksibel. Disse ekstra setene er plassert i kjøreretningen og kan justeres hver for seg.

ENTERTAINMENT-SYSTEM PROFESSIONAL FOR BAKSETET.

ENTERTAINMENT-SYSTEM PROFESSIONAL FOR BAKSETET.

Den beste underholdningen.

Entertainment-system Professional for baksetet omfatter to separate fargeskjermer som sørger for førsteklasses underholdning i baksetet. Takket være en ekstra Blu-ray-spiller eller en HDMI-tilkobling i baksetet er det også mulig å se to forskjellige filmer i HD-kvalitet på de to 10,2-tommersskjermene med en oppløsning på 1280 x 720 piksler.

Det er også mulig å få inn TV-programmer (i kombinasjon med TV-funksjon), surfe på Internett og bruke online-tjenester (krever abonnement). Du kan også koble til MP3-spillere, spillkonsoller og liknende. Lyden gjengis over høyttalere eller hodetelefoner, også trådløse (tilgjengelig som BMW Originaltilbehør). Entertainment-system Professional for baksetet styres med fjernkontrollen eller dynamiske felter som du kan konfigurere selv med live-innhold for navigasjon, medier, kommunikasjon, ConnectedDrive, Min bil og meldinger. Passasjerene i baksetet har også mulighet til å bruke ruteplanlegging og navigasjonsforslag i navigasjonssystemet som er montert i bilen.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

En service- og vedlikeholdspakke for deg.

Med BMW Service Inclusive er du et skritt nærmere bekymringsløs kjøreglede. De viktigste service- og vedlikeholdsarbeidene er nemlig inkludert i denne serviceavtalen.
BMW Service Inclusive inkluderer alle servicearbeider din BMW trenger innenfor avtalt tidsrom eller kjørelengde. Avtalen gjelder over hele verden. Den omfatter: Oljeservice inkl. etterfyllinger (det forutsettes regelmessig oljeservice hos et autorisert BMW-verksted), service på mikrofilter, drivstoffilter, luftfilter og tennplugger, bremsevæskeskift, bilkontroll og andre arbeider iht. serviceheftet.