KRAFTFULL OG UTTRYKKSFULL.

Designen til BMW X5.

KRAFTFULL OG UTTRYKKSFULL.

Designen til BMW X5.

Den nye BMW X5 fascinerer fra første øyeblikk. Førerplassen i BMW X5 er et sted der du nyter hver kilometer. Den høye sittestillingen gir suveren oversikt over veien. Kupeen er både elegant og full av praktiske løsninger.
Skjermbildene på kontrolldisplayet viser den nye designen til brukergrensesnittet med planlagt levering fra oktober 2016.

KRAFTFULL OG UTTRYKKSFULL.Designen til BMW X5.

Den nye BMW X5 fascinerer fra første øyeblikk. Førerplassen i BMW X5 er et sted der du nyter hver kilometer. Den høye sittestillingen gir suveren oversikt over veien. Kupeen er både elegant og full av praktiske løsninger.
Skjermbildene på kontrolldisplayet viser den nye designen til brukergrensesnittet med planlagt levering fra oktober 2016.

UTVENDIG DESIGN.

Tredje generasjon BMW X5 har dynamiske, rake proporsjoner som gjør den til et lett gjenkjennelig medlem av X-familien. Men den har også enkelte nye designdetaljer som fremhever bilens suverene utseende ytterligere.
Den forbedrede designen har et stort fokus på aerodynamikk. Iøynefallende aerodynamiske elementer foran, bak og på sidene kombinerer form og funksjon på en fremragende måte. Store luftinntak, air curtain i frontskjørtet samt den nyutviklede air breather på de fremre hjulbuene understreker bilens sportslige linjer. De bidrar også til å senke drivstofforbruket og CO2-utslippet.
Den aerodynamiske formen går igjen bak på bilen. Aeroblade på D-stolpen gjør at bilen virker bredere, i tillegg til at den forbedrer luftstrømmen.
Den flate, brede BMW-grillen gir fronten et muskuløst utseende. Her danner grillen og lyktene en optisk enhet som understreker bilens brede sporvidde. Den korte avstanden mellom A-stolpen og forakselen forskyver bilens visuelle tyngdepunkt forover, noe som fremhever bilens firehjulsdrift.

DESIGN.

Designen til BMW X5 er en flott kombinasjon av kraftfull dynamikk, sportslige detaljer og eksklusiv eleganse.

DESIGN.

Designen til BMW X5 er en flott kombinasjon av kraftfull dynamikk, sportslige detaljer og eksklusiv eleganse.

INNVENDIG DESIGN.

Interiøret til BMW X5 kjennetegnes av førsteklasses skinn, elegante overflater, stemningsfull belysning og komfortable plassforhold.

  • Elegant og tiltalende atmosfære

    Mens karosseriet til BMW X5 har et kraftfullt preg, er stilen i kupeen preget av elegante detaljer. De horisontale linjene og de kontrastfylte overflatene fremhever den behagelige romfølelsen. Førsteklasses materialer og interiørlister, et bredt utvalg av setetrekk og farger samt en stemningsfull belysning gir en svært tiltalende atmosfære.

  • Oversiktlig førerplass

    Den høye sittestillingen som er typisk for BMW X-serien, gir svært god oversikt over veien. Alle betjeningselementene er samlet rundt føreren. De omfatter blant annet den nye iDrive-multikontrollen med touchfunksjon, Navigasjonssystem Professional (ekstrautstyr) og det frittstående kontrolldisplayet, som for første gang leveres til denne modellen. Automatisk avblendbart innvendig speil er standard og gir enda mer komfort og sikkerhet.

STIL I KUPEEN.

Når du tar plass i BMW X5, skjønner du hva som menes med perfekte detaljer. Den store og luksuriøse kupeen overbeviser med førsteklasses materialer.
Lyspakken med bakgrunnsbelysning (ekstrautstyr) består av individuelt sammensatte lysenheter. Sammen med flott skinn og elegant dekor gir dette en eksklusiv atmosfære.
Elektrisk justerbare komfortseter foran leveres som ekstrautstyr, og bidrar til at du holder deg våken og opplagt under kjøreturen. Det frittstående kontrolldisplayet og Bang & Olufsen high-end surroundlydsystem (ekstrautstyr) med suveren lyd betyr at turen kan nytes med alle sanser.

LYSDESIGN.

Lyspakken omfatter en rekke LED-lys som skaper en ekstra elegant og avslappet stemning i kupeen. Velkomstlyset møter deg med et lysteppe foran bilen.
Bakgrunnsbelysningen understreker den lounge-aktige atmosfæren i kupeen. Ni forhåndsdefinerte lysinnstillinger i blått, hvitt og oransje fyller kupeen med en behagelig blanding av indirekte og direkte lys. De ekstra lyskildene til bakgrunnsbelysningen sitter blant annet i dekorlistene, fotrommet foran og bak og i alle dørlommene og -kledningene. Over baksetet er det praktiske leselys. Ekstra LED-lys utvendig er praktisk i hverdagen, for eksempel LED-belysning i dørhåndtakene som lyser opp ut- og innstigningsområdet.

ADAPTIVE LED-LYKTER.

Adaptive LED-lykter har en fargenyanse nær dagslys og tilpasser lysfordelingen automatisk i forhold til hastighet og rattutslag.
De adaptive LED-lyktene omfatter markeringslys, LED-lysringer, nærlys, BMW Selective Beam (fjernlys som ikke blender), LED-tåkelys, avkjøringslys, blinklys, kjørelys og adaptive kjørelys med variabel lysfordeling. Alle funksjonene leveres med lysdioder.
Lysfordelingen tilpasser seg automatisk hastigheten og er avhengig av rattutslaget. Lyset har en fargenyanse nær dagslys, og gir en homogen lyskjegle som lyser opp veibanen optimalt. Det gjør at du blir mindre sliten av å kjøre i mørket. De fire LED-lysringene gir bilen et umiskjennelig utseende også i dagslys.