ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW X5 M50d med 381 hk.

BMW M Performance

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW X5 M50d med 381 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.BMW X5 M50d med 381 hk.

BMW X5 M50d er et solid bevis på BMW M-ingeniørenes erfaringer med motor, chassis og design. Denne M Performance-modellen er en bil med en imponerende kombinasjon av ren dynamikk, komfort og fleksible løsninger. Den forener kvalitetene til BMW X-modellene med ytelsen til BMW M GmbH. Resultatet er en helt egen klasse.

Finn ut mer
Design

BMW X5 M50d MED M PERFORMANCE DESIGN.

I tillegg til eksklusive M Performance-elementer har BMW X5 M50d også komponenter fra M Sportspakke. Markante luftinntak i det brede frontskjørtet understreker bilens særpreg. Innflytelsen til M GmbH kommer også tydelig til uttrykk i det perfekte samspillet mellom komponentene. Både utseendemessig og teknisk er dette en bil som er designet for kompromissløs dynamikk.

EKSKLUSIVE ELEMENTER PÅ BMW X5 M50d.

BMW X5 M50d er en bil som vekker oppsikt. Med speilhus i ferrisgrått, M-logo i mørk krom og eksklusive elementer fra aerodynamikkpakken i ferrisgrått er den ikke til å ta feil av. De trapesformede enderørsdekslene er i sort krom. Modellogoen i mørk krom viser den nære tilknytningen til M GmbH. M-logoen pryder også innstigningslistene på begge sider foran og velgerspaken til den 8-trinns sports-automatgirkassen.

6-SYLINDRET M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DIESEL-REKKEMOTOR.

Motoren kombinerer direkte common-rail-innsprøytning og tretrinns turbolader med variabel turbingeometri. Svært spontan respons, et høyt dreiemoment ved lave turtall og et bredt turtallsregister kjennetegner denne motoren.

Motorkarakteristikken gir en spontan dynamikk med et dreiemoment på imponerende 740 Nm og en maksimal effekt på 381 hk. Akselerasjon fra 0 til 100 km/t går unna på 5,3 sekunder. Disse imponerende kjøreytelsene, et forbruk ved blandet kjøring på 0,66 liter per mil og et CO2-utslipp på 173 gram per km viser et enestående forhold mellom dynamikk og effektiv energiutnyttelse. Ikke minst understreker de nok en gang BMWs unike innovasjonskraft.

BMW X5 M50d MED M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

Kjøredynamikkonseptet til BMW X5 M50d er utformet med tanke på ytelse. Bilen er designet for økt kjøreglede samtidig som den skal være både komfortabel og fleksibel. Hver gang bilen kjører ut av en sving, merker du de smidige og presise kjøreegenskapene og hvor perfekt alle komponentene er tilpasset hverandre. Ingeniørene i BMW M GmbH har gjort omfattende endringer, slik at styreegenskapene til den eksklusive sports activity vehicle-modellen er optimert ned til minste detalj.

 • Sportsligere kjøreegenskaper med adaptivt M sportsunderstell

  BMW X5 modellene er kjent for smidige kjøreegenskaper, som blir enda sportsligere med adaptivt M sportsunderstell. Dynamic Damping Control og luftfjæringen på bakakselen er utviklet for svært sportslig kjøring. Resultatet er presis kontroll over bilen.

 • Smidigere kjøreegenskaper med Dynamic adaptivt chassis-pakken

  Dynamic adaptivt chassis-pakken gir BMW X5 M50d optimal smidighet, presisjon og tverrgående dynamikk. Modelltilpasset Dynamic Performance Control og Dynamic Drive gir mer nøytral styring og minimale krengninger i karosseriet når du kjører i svinger.

 • Bedre veigrep med BMW xDrive

  BMW X5 M50d har intelligent BMW xDrive firehjulsdrift med Performance Control som standard. Det gir enestående dynamikk, veigrep og smidige kjøreegenskaper i alle kjøresituasjoner. Bilen følger hver retningsendring presist på alle underlag med merkbart færre korrigerende styreinngrep. For å sikre kjøredynamikken som er typisk for M Performance-modellene, har systemet prioritert fordeling til bakhjulene.

Steptronic

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

BMW X5 M50d leveres med 8-trinns sports-automatgirkasse som standard. Giringsprogrammene er spesialtilpasset M Performance og motorens imponerende krefter. Med girhendlene på rattet kan du gire ekstra sportslig. Girkassen har også launch control. Dermed er du sikret optimal akselerasjon under alle forhold. Den kompakte konstruksjonen, den lave vekten og det perfekte samspillet med Auto Start Stopp-funksjonen bidrar til å redusere drivstofforbruket og utslippet.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Intens kjøreglede.

Bli kjent med alle M Performance-modellene.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  (1) Verdiene gjelder frem til 15.04.2018. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon om hva som leveres.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene. Modellene som er avbildet, kan ha utstyr og tilbehør som ikke hører med til standardmodellenes spesifikasjoner. Ta kontakt med din BMW-forhandler for nærmere informasjon. Vi forbeholder oss retten til endringer i konstruksjon og utstyr og tar forbehold om feil. Det er ikke tatt hensyn til spesialutstyr for det enkelte land her.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til ekvivalente NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.