YTELSE I HVER DETALJ.

Helt nye BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

YTELSE I HVER DETALJ.

Helt nye BMW X4 M40i.

YTELSE I HVER DETALJ.Helt nye BMW X4 M40i.

Små detaljer utgjør ofte en stor forskjell når det gjelder toppytelser. Et eksempel på det er den nye BMW X4 M40i med ytelse og kjøreegenskaper som lar deg mestre de vanskeligste kjøresituasjoner. Det skyldes først og fremst den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensinmotoren med 353 hk (260 kW) og 500 Nm, konstruksjonen med lav vekt og det adaptive M sportsunderstellet.
 

BMW X4 M40i(2)(3):
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,92–0,90
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 213–209

Finn ut mer

VIS KONKURRENTENE RYGGEN.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

VIS KONKURRENTENE RYGGEN.

6-sylindret M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren med 353 hk (260 kW) har TwinScroll turbolader, Valvetronic variabel ventilstyring og High Precision Injection. Maksimalt dreiemoment på 500 Nm og akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder gir deg et solid forsprang på konkurrentene.

Finn ut mer

PERFORMANCE-PERFEKSJONIST.

De dynamiske kjøreegenskapene til BMW X4 M40i.

PERFORMANCE-PERFEKSJONIST.

De dynamiske kjøreegenskapene til BMW X4 M40i.

Det lønner seg å være forberedt når du søker nye utfordringer. Derfor er BMW X4 M40i i toppform. M sportsfjæring og variabel sportsstyring sørger for svært presis styring. M sportsbremser (standard), BMW xDrive firehjulsdrift og M sportsdifferensial forbedrer bilens dynamiske egenskaper i tverr- og langsgående retning.

Finn ut mer
 • Adaptivt M sportsunderstell

  Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.

 • Variabel sportsstyring

  Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.

 • BMW xDrive inkludert M sportsdifferensial

  xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring. M sportsdifferensial optimerer veigrep og kjørestabilitet når du holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag.

TOPPYTELSE PÅ SITT BESTE.

M Performance-designelementene understreker den eksklusive stilen til BMW X4 M40i. Større luftinntak, nyregrill og sidespeilhus i ceriumgrått avslører bilens sportslige egenskaper. 21" lettmetallfelger og spesielle enderør i sort krom underbygger det kraftfulle utseendet. M-logoer på sideveggene foran og modellbetegnelse på hekken i ceriumgrått runder av designen.

LEN DEG TILBAKE OG TA FØRINGEN.

M Sportspakke (standard) gir BMW X4 M40i dynamiske kjøreegenskaper, noe som gjenspeiles i kupeen. Den preges av en rekke sportslige detaljer, for eksempel M skinnratt, M Performance-instrumenter, interiørlister og M fotstøtter.

Finn ut mer

Retningsgivende på alle måter.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
Finn ut mer

Fremragende funksjoner og design.

Sportssetene foran har mange manuelle justeringsmuligheter, blant annet av seteryggbredden, setelengden samt seterygg- og setevinkelen. Høyere vanger på setet og seteryggen og mer definerte sidevanger gir god ergonomi og sidestøtte.
Finn ut mer

Sportslig utstråling.

Det er en M-logo i farger foran på midtkonsollen i stedet for seriebetegnelsen. Den understreker det sportslige preget i kupeen.
Finn ut mer

YTELSESMODELLER.

BMW M Performance-modeller.

YTELSESMODELLER.

BMW M Performance-modeller.

BILDER OG VIDEOER.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til tilsvarende NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning.

  CO2-utslippsklasser er blant annet basert på gjeldende versjon av direktiv 1999/94/EF, og tar hensyn til forbruks- og CO2-verdiene fra NEDC.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.