Nominell effekt i hk (kW) ved o/min (35i)

306 (225) / 5800–6400

Akselerasjon 0–100 km/t i sek (35i)

5,5

Topphastighet i km/t (35i)

247

Blandet kjøring i l/mil (35i)

0,83

BMW X4 vekker oppmerksomhet overalt. Med sin uttrykksfulle design kombinerer den livsstil og kjøreytelser. Denne modellen forener kraften til en typisk X-modell med utseendet til en klassisk coupé på en måte som er enestående i dette segmentet. Den kraftfulle BMW TwinPower-turbomotoren og standardutstyret, som variabel sportsstyring og performance control, avslører at BMW X4 har en impulsiv karakter.

RAMPELYSET ER STANDARD.

Designen til BMW X4.

BMW X4 kombinerer et coupéinspirert utseende med den kraftfulle kjøredynamikken til en X-modell. Det gjør den unik i sitt segment.

Design.

Denne modellen har et klart og tydelig formspråk. De dynamiske linjene på BMW X4 former en coupéinspirert silhuett samtidig som de fremhever X-modellens bredde og dens stabile tyngde på veien. Den todelte sidelinjen gjør denne SAV-modellen lett gjenkjennelig. Med M Sportspakke (ekstrautstyr) viser den muskler med markante luftinntak og 20" M lettmetallfelger. BMW X4 har en innvendig design som også strutter av selvtillit.

Kjøredynamikk.

Du trenger bare trå lett på gasspedalen, og BMW X4 går inn i sin egen verden. Den 8-trinns sports-automatgirkassen utnytter motorenes potensial til fulle. BMW X4 xDrive35d spurter fra 0 til 100 km/t på kun 5,2 sekunder. Den intelligente firehjulsdriften BMW xDrive overfører kraften til asfalten med enestående veigrep. Variabel sportsstyring og performance control leveres som standardutstyr.

Lines og utstyrsversjoner.

BMW X4 stjeler showet, uansett hvor du kjører. Den trives i rampelyset, og du kan la den fremstå akkurat slik du ønsker. Hva med å fremheve at den har X i genene? Eller understreke de dynamiske egenskapene til BMW X4? Med xLine, M Sportspakke og BMW Originaltilbehør tar du regien.