GJØR EN GOD FIGUR, PÅ UTSIDEN OG PÅ INNSIDEN.

Komfort og praktiske funksjoner i BMW X4.

På utsiden imponerer BMW X4 med den elegante taklinjen til en coupé. På innsiden overrasker den romslige kupeen med praktiske løsninger og høy komfort. Baksetet kan deles i forholdet 40:20:40 (standard), slik at du kan utnytte plassen optimalt etter behov.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å åpne dørene på bilen og starte motoren uten å bruke bilnøkkelen. Bilnøkkelen, som du f.eks. har i vesken eller lommen, gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen. Døren låses opp automatisk, og deretter kan du bare sette deg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen.
Comfort Access omfatter også en smart åpningsfunksjon. En sensor registrerer en kort, målrettet bevegelse med foten under støtfangeren bak, og bakluken åpnes eller lukkes automatisk uten at du må bruke hendene.
Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den.

ROMFØLELSE.

Kupeen til BMW X4 er romslig og praktisk selv om den har coupéprofil. Den innvendige designen er preget av høy kvalitet. Samtidig sørger praktiske oppbevaringsmuligheter og nok plass på alle plasser for at det en behagelig romslig følelse i kupeen. De praktiske funksjonene kan beskrives med følgende tall: Fem sitteplasser, tredelt baksete i forholdet 40:20:40 (standard) og bagasjeromsvolum som kan utvides fra 500 til 1.400 liter. Bagasjeromstildekningen og oppbevaringspakken (ekstrautstyr) øker komfortnivået og gjør bilen enda mer praktisk i daglig bruk. Oppbevaringspakken omfatter utstyr som bagasjenett, festeskinner og vendbart bagasjeromsgulv i sklisikkert material.

KUPÉVARMER.

Når det er kaldt ute, sørger kupévarmeren for at det er en behagelig temperatur i kupeen før du begynner å kjøre. Den har en praktisk tidsinnstilling og er ikke avhengig av at motoren går. Samtidig holder den vinduene frie for dugg og rim.
Du kan stille inn og slå på kupévarmeren med den separate fjernkontrollen, BMW Connected-appen eller iDrive-multikontrollen. Som varmekilde brukes et vannvarmeapparat som bruker drivstoff fra drivstoffsystemet. Via kjølesystemet forvarmes også den kalde motoren. Dette reduserer drivstofforbruket i varmkjøringsfasen. Kupévarmeren aktiveres med en forhåndsinnstilt starttid når utetemperaturen er under 15° C, eller den kan slås på direkte. Kupéventilasjonen kjøler ned kupeen på varme dager.

AUTOMATISK ÅPNING AV BAKLUKEN.

Når du står foran bilen med hendene fulle av handleposer som du skal sette i bagasjerommet, er det ikke alltid så enkelt å finne frem nøkkelen. Med den smarte funksjonen Comfort Access i kombinasjon med automatisk baklukebetjening kan du åpne bakluken uten å bruke hendene. Når du beveger foten under støtfangeren bak, setter en sensor i gang åpning av bakluken. Bakluken låses opp og åpnes automatisk. Sensorer som er plassert i ulik høyde i støtfangeren bak, brukes til å registrere fotbevegelsen. Dette smarte utstyret fra BMW ConnectedDrive gjør det mer komfortabelt å bruke bagasjerommet. Det er bare mulig å åpne bakluken dersom systemet kan identifisere bilnøkkelen du har med deg.