ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW M

BMW X4 M40i: 360 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.

BMW X4 M40i: 360 hk.

ÉN BIL FOR ALLE BEHOV.BMW X4 M40i: 360 hk.

BMW X4 M40i er en unik kombinasjon av ytelse og allsidige egenskaper. Den er en sports activity coupé med 6-sylindret motor med 360 hk, og gir deg stor frihet på mange måter. Designen, motorkraften og kjøredynamikken understreker at den har M i genene. Her får du dynamiske kjøreegenskaper, komfort og praktiske funksjoner i hverdagen.

Opplysninger for BMW X4 M40i:
Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,86 l/mil
CO2-utslipp ved blandet kjøring: 199 g/km

Design

BMW X4 M40i MED M PERFORMANCE DESIGN.

Med M i genene utstråler designen til BMW X4 M40i ren kjøredynamikk. Bilens sportslige utseende fremheves av en rekke eksklusive detaljer. Det sørger komponentene i M Sportspakke (standard) for, blant annet spesielle støtfangere foran og bak. I kupeen skaper en rekke utstyrsdetaljer en sportslig atmosfære. Kvalitetsmaterialer og en utforming med spesielle M-detaljer setter en ekstra spiss på kjøregleden.

EKSKLUSIVE ELEMENTER PÅ BMW X4 M40i.

Designelementer i kontrastfarge.

Spesielle ferrisgrålakkerte rammer på luftinntakene i det brede frontskjørtet og grillribbene understreker særpreget til BMW X4 M40i.

20" M Dobbelteke 680 M.

20" lettmetallfelger Dobbelteke (ekstrautstyr) med eksklusiv tofarget design gjør det lett å få øye på BMW X4 M40i. Felgene i størrelsene 8,5 J x 20 (foran) og 10 J x 20 (bak) er utstyrt med UHP-dekk for ekstra høy ytelse.

Sidespeilhus i kontrastfarge.

De elegante speilhusene er ferrisgrå. Den aerodynamiske designen gir fartsvinden lite motstand.

M-logo i mørk krom.

M-logo i mørk krom viser på elegant vis at BMW X4 M40i er en M Performance-modell.

Sportseksosanlegg i sort krom.

Sportseksosanlegget har smart spjeldstyring og synlige enderøre i sort krom på hver side.

Modellogo i mørk krom.

Den spesielle modellogoen i kontrastfarge på hekken understreker det nære slektskapet BMW X4 M40i har til BMW M-modellene.

Innstigningslister med modellogo.

Eksklusive aluminiumsinnlegg med modellogo skaper forventninger om kjøreopplevelsene som venter deg.

Modellogo på førerplassen.

Den digitale modellogoen under turtelleren er en eksklusiv og sportslig detalj på førerplassen.

6-SYLINDRET M PERFORMANCE TWINPOWER TURBO BENSIN-REKKEMOTOR.

Den 6-sylindrede motoren er utstyrt med komponenter fra den kraftige motoren som ble lansert i BMW M3 og BMW M4 i 2014.Dermed tilfredsstiller den M-modellenes krav til dynamiske egenskaper. I området mellom 1350 og 5250 o/min utvikler motoren med smidd veivaksel i stål et maksimalt dreiemoment på 465 Nm. Toppytelsen på 360 hk oppnår 3,0-litersmotoren mellom 5800 og 6000 o/min. BMW X4 M40i akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,9 sekunder.

 • Fet M Performance-lyd

  Eksosanlegget til BMW X4 M40i er lett gjenkjennelig med et enderør i sort krom på hver side. I tillegg til den intelligente gasspjeldstyringen omfatter endringene på anlegget doble eksosrør med optimert mottrykk i chassiset og en spesialavstemt M Performance-resonator. Avhengig av kjøremodus og kjøresituasjon fremhever motorlyden den sportslige siden til BMW X4.

BMW X4 M40i MED M PERFORMANCE KJØREDYNAMIKK.

En rekke tilpassinger gir BMW X4 M40i kjøredynamikken som bare M Performance-modellene har. En omfattende, ny avstemming av chassiset hever de dynamiske egenskapene i tverr- og langsgående retning til et høyere nivå. Mange systemer er tilpasset de typiske M Performance-egenskapene. Det gjelder blant annet BMW xDrive med prioritert fordeling til bakhjulene, elektroniske støtdempere og variabel sportsstyring.

 • Sportsfjæringen gjør bilen mer dynamisk

  Den spesielt avstemte sportsfjæringen gir den nye BMW X4 M40i enda bedre kjøredynamikk. Fjærer og stabilisatorer er forsterket, og cambervinkelen på forstillingen er gjort større. Den adaptive dempingen og firehjulsdriften har mer dynamiske karakteristikker. Dette gir en kjørefølelse som ligger svært nær den du får i en sportscoupé. De nøytrale styreegenskapene og de reduserte sidekrengningene sørger for maksimal kjøreglede.

 • Variabel sportsstyring for ekstra smidige kjøreegenskaper

  Den variable sportsstyringen arbeider uavhengig av bilens hastighet og tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Det gir direkte respons og smidige kjøreegenskaper. Ved store rattutslag reduserer den rattbevegelsen og gjør bilen lettere å manøvrere, spesielt i krappe svinger. Med også parkering og manøvrering blir enklere. Styringen stabiliserer små rattutslag, slik at bilen holder stø kurs når du kjører rett frem.

 • Bedre veigrep med BMW xDrive

  BMW X4 M40i har intelligent BMW xDrive firehjulsdrift med Performance Control som standard. Systemet fordeler drivkraften trinnløst mellom bakhjulene. Det gir enestående dynamikk, veigrep og smidige kjøreegenskaper i alle kjøresituasjoner. Bilen følger hver retningsendring presist på alle underlag med merkbart færre korrigerende styreinngrep. For å sikre kjøredynamikken som er typisk for M Performance-modellene, har systemet prioritert fordeling til bakhjulene.

 • Ekstra sportslig med Ultra High Performance-dekk

  Disse dekkene har stor betydning for de sportslige kjøreegenskapene. 20" M lettmetallfelger Dobbelteke 680 M i tofarget design med Michelin Pilot Super Sport-dekk leveres som ekstrautstyr. Ultra High Performance-dekk med ulik dekkdimensjon foran og bak (245/40 R20 foran og 275/35 R20bak) løfter kjøredynamikken merkbart.

  19" Michelin Primacy Runflat-dekk med ulik dekkdimensjon foran og bak er standardutstyr. M lettmetallfelger Dobbelteke 622 M (245/45 R19 foran og 275/40 R19 bak) overfører kreftene til BMW X4 M40i til veien nesten uten effekttap.

Steptronic

8-TRINNS SPORTS-AUTOMATGIRKASSE.

8-trinns sports-automatgirkassen med girhendler på rattet er standard og lar deg velge mellom komfortabel og ekstra sportslig girrespons. Den direkte drivlinjekoblingen i kombinasjon med launch control (standard) gir en forrykende start. For å kompensere for dette har bilen større bremseskiver på forakselen og optimerte bremsebelegg på alle hjul. Det gir fremragende retardasjon selv i de mest sportslige kjøresituasjoner.

M PERFORMANCE-FAMILIEN.

Det ypperste innen design, motorkraft og kjøredynamikk forenes perfekt i M Performance-modellene. Det eksklusive tilbudet fra BMW M GmbH forener det beste fra den enkelte BMW-modellserien med de dynamiske genene fra BMW M. Resultatet er en helt egen klasse.

Intens kjøreglede.

Bli kjent med alle M Performance-modellene.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen. Forbruksverdiene er basert på EU-kjøresyklusen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.