ALLTID PÅ NETT.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW X3.

ALLTID PÅ NETT.

Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW X3.

ALLTID PÅ NETT.Digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW X3.

BMW X3 lar deg holde kontakten med venner og omverdenen når du er på farten. Her har du nettilgang og kan eksklusive tjenester og smarte apper, motta og sende e-post og surfe på nettet. Med det innovative betjeningskonseptet blir du og bilen ett. Dette er et stort skritt i retning selvkjørende biler og danner grunnlaget for en helt ny kjøreopplevelse der dine behov er satt i høysetet. Toppmoderne førerassistentsystemer sørger for høy sikkerhet og avlaster deg, slik at du kan nyte kjøregleden.

Finn ut mer

FULL OVERSIKT.

Banebrytende betjeningskonsept.

Det nye betjeningskonseptet i BMW X3 er intuitivt. Logisk plasserte betjeningselementer i umiddelbar nærhet av rattet gir en bedre kjøreopplevelse. Noen funksjoner kan styres med BMWs intelligente stemmestyring eller med BMW Gesture Control og berøringsskjermen. Ved å utføre bestemte sveipe- og pekebevegelser i området over midtkonsollen foran, kan du for eksempel motta eller avvise anrop og betjene navigasjonssystemet.
Finn ut mer

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet, navigasjonsmeldinger og gjeldende fartsgrenser (Speed Limit Info) inkludert visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan displayet vise telefon- og underholdningslister.
Finn ut mer

12-tommers instrumentdisplay.

Det 00,0-tommers instrumentdisplayet med multifunksjoner og black-panel-teknologi gir en visuell gjengivelse av kjøreopplevelsen. Du kan velge mellom de tre modiene ECO PRO, COMFORT og SPORT med ulike farge- og grafikktemaer i kombiinstrumentet.
Finn ut mer

BMW CONNECTED+.

BMW Connected + gir deg en ny frihetsfølelse, uansett hvor du er og uansett hvilke utfordringer du møter i hverdagen. Du har din egen kommandosentral som gir deg personlig tilpasset og stedsavhengig informasjon i rett tid. Du kan for eksempel la venner og familie se når du kommer frem, planlegge stopp på bensinstasjoner eller overføre adresser for møter til navigasjonssystemet fra kalenderen på smarttelefonen din. BMW X3 ligger i forkant for at du skal komme frem.

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Send my Routes to Car

Share live trip status

Navigate door to door

BMW M PERFORMANCE.