FØLELSEN AV FRIHET.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

FØLELSEN AV FRIHET.

BMW X3 M40i.

FØLELSEN AV FRIHET.BMW X3 M40i.

BMW X3 M40i med imponerende 354 hestekrefter får hjertet til å banke litt hardere. Det er lett å se at den tilhører M Performance-familien. Overlegen smidighet, presis styring og ekstremt god kjørestabilitet på alle underlag gjør den til en soleklar vinner i sin klasse.

Finn ut mer

GIR ET SKIKKELIG ADRENALINKICK.

GIR ET SKIKKELIG ADRENALINKICK.

Den 6-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren i BMW X3 M40i er full av krefter og akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på 4,8 sekunder. Med et maksimalt dreiemoment på 500 Nm og umiddelbar motorrespons er alt duket for kjøreopplevelser utenom det vanlige og heftige adrenalinkick.

Finn ut mer

TAKLER ALLE UTFORDRINGER.

TAKLER ALLE UTFORDRINGER.

BMW X3 M40i er en kraftfull og smidig bil som forener ytelse og kjøreglede. Den er skapt for å takle utfordringer. Alle komponenter er utviklet med tanke på høy ytelse. Fremragende styreegenskaper, M sportsfjæring og dynamisk firehjulsdrift overfører motorkreftene til veien. Om nødvendig bremser M sportsbremser bilen til stillestående på sekunder. La deg imponere av de presise kjøreegenskapene og det solide veigrepet.

Finn ut mer

ET FASCINERENDE SYN.

BMW X3 M40i i signaturfargen ceriumgrått legger du umiddelbart merke til. Denne fargen er forbeholdt M Performance-modellene. Frontpartiet gjør inntrykk med den doble nyregrillen i ceriumgrått og store luftinntak. Hekken preges av de kraftige doble enderørsdekslene i sort krom på begge sider. Sidespeilhusene og 21" lettmetallfelger M Dobbelteke 718 M runder av den eksklusive designen.

EKSKLUSIV INNVENDIG DESIGN I BMW X3 M40i.

Interiøret i BMW X3 M40i gjenspeiler bilens kompromissløse ytelse. Den elegante innstigningslisten med M Performance-logo viser tydelig bilens sportslige gener. På førerplassen er det kort vei fra rattet til alle viktige funksjoner. Viktig informasjon vises på det tidsriktige instrumentpanelet med digital modellogo. Og de ergonomiske sportssetene i førsteklasses cognacfarget skinn er fantastisk behagelige, samtidig som de har et sportslig og elegant utseende.

INTENS KJØREGLEDE.

BMW MPerformance

INTENS KJØREGLEDE.

M Performance-modellene har en sportslig design og imponerer med en motor som er en av de kraftigste uavhengig av modellserie. Den byr på maksimal kjøredynamikk uten å ofre komforten. BMW M Performance-modellene byr på intens kjøreglede.

Finn ut mer

BILDER OG VIDEOER.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.