ET KRAFTFULLT REISEFØLGE.

Designen til BMW X3.

ET KRAFTFULLT REISEFØLGE.

Designen til BMW X3.

ET KRAFTFULLT REISEFØLGE.Designen til BMW X3.

Et blikk på BMW X3 er nok til å vekke eventyrlysten. BMW X3 har et markant formspråk som skiller den fra mengden. Harmoniske proporsjoner, en kraftfull profil og bred hekk og front gir bilen et stilfullt uttrykk som fortsetter i den nyutformede kupeen. Takket være de mange utstyrsversjonene finnes det en variant for alle behov.

Finn ut mer

SE HVOR DU KJØRER.

De adaptive LED-lyktene inneholder nær- og fjernlys pluss blinklys med LED-pærer. I tillegg omfatter utstyret BMW Selective Beam, avkjøringslys, kjørelys og adaptive kjørelys med variabel lysfordeling. Det sørger for optimal belysning av veibanen og bedre sikt i mørket. De tredimensjonale LED-baklyktene med BMWs karakteristiske L-fasong fremhever bilens dynamiske utseende både i dagslys og i mørket.

BEVARER ROEN, SELV NÅR DET STORMER.

Moderne lyddesign.

BEVARER ROEN, SELV NÅR DET STORMER.

Moderne lyddesign.

Den kraftige reduksjonen av kjørestøyen gjør kupeen i BMW X3 til en behagelig stillesone også i høye hastigheter. Det lydisolerende glasset reduserer vindstøy og andre lyder utenfra.

Finn ut mer

"Smarte løsninger med vakre overflater legger til rette for en aktiv livsstil."
OLIVER HEILMER, SJEF FOR INNVENDIG DESIGN HOS BMW AUTOMOBILE

KLAR FOR NYE EVENTYR MED SPECIALIZED FOR BMW eBIKE.

I jakten på nye utfordringer har BMW X3 funnet en likesinnet i SPECIALIZED for BMW eBike. Den sportslige terrengelsykkelen har motor og batteri som er fullstendig integrert i rammen. Sykkelen har tre ulike kjøremoduser som takler selv ekstreme opp- og nedoverbakker, slik at du kan sluke mil etter mil. Med appen SPECIALIZED Mission Control kan du planlegge turen og sørge for at batteriet holder hele veien. Batteriet lades enkelt i BMW X3 med den spesialutviklede ladekabelen. Nyt kjøreglede i alle typer terreng.

Leveres fra din BMW- og SPECIALIZED-forhandler

TILBEHØR FOR ALLE BEHOV.

BMW X3 har et allsidig tilbehørsprogram. Med BMW originaltilbehør kan du tilpasse bilen slik du ønsker, enten du foretrekker en sportslig stil, trenger mer bagasjeplass eller vil ha flere praktiske funksjoner. Sortimentet spenner fra en romslig takboks, via karakteristiske felger og gulvmatter til moderne sykkelstativ.

KJØREDYNAMIKK OG ENERGIUTNYTTELSE.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.