BMW X1 F48 LCI sett skrått forfra kjørende foran et fjellandskap
DrivstofftypeBensinDieselHybrid

THE X1

BMW X1: ALLE HØYDEPUNKTER

DrivstofftypeBensinDieselHybrid
THE X1BMW X1: ALLE HØYDEPUNKTER

Kommende milepæler: BMW X1 er her for å sette nye standarder. Energien vises tydelig i det atletiske designet. Allerede ved første øyekast ser man at det er en X-modell: Med korte overheng og lang akselavstand har den nemlig et typisk SAV-utseende (Sports Activity Vehicle). Med overbevisende dynamikk og smidighet er ambisjonene klare. Takket være sin allsidighet og fleksibilitet i kombinasjon med innovativ teknologi er du sikret høyeste komfort til enhver tid.

Les mer

VELG DIN BMW X1.

xDrive25e

MODEL ADVANTAGE.

BMW X1 xDrive25e
 • Automatisk baklukebetjening
 • Tilhengerfeste
 • Parkeringssensorer (Park Distance Control) bak.

X1 xDrive25e

MODEL M SPORT.

BMW X1 xDrive25e
 • M Sportsratt i skinn
 • LED frontlykter
 • 19" Lettmetallfelger M Double-spoke

X1 xDrive25e

eDRIVE M SPORT EDITION.

BMW X1 xDrive25e
 • Adaptive LED frontlykter
 • Parkeringssensorer (PDC) fram og bak
 • M høyglanset Shadow Line med utvidet omfang

I nye BMW X1 finner du sportslighet og frihet til å erobre ethvert område, enten det er i byen eller i naturen.

DESIGNELEMENTENE TIL BMW X1.

BMW X1 frister til action: Fra de imponerende BMW-nyrene og de adaptive LED-front- og -tåkelyktene, via 19-toms felgene med Y-design samt sidespeilene med LED-projeksjon "X1", til LED-baklyktene og de markante eksos-stussene. Når du setter deg inn i bilen, møtes du av en belysning som diskret omgir hele kupeen. Dashbordet er i tillegg foredlet med kontrastsømmer, som du også finner igjen på "Dakota østers" skinnsetene og gulvmattene. Det justerbare baksetet sørger for mer plass til baksetepassasjerene, alternativt mer plass i bagasjerommet.
BMW X1 F48 LCI nærbilde av de adaptive LED-lyktene

Adaptive LED-lykter.

De adaptive LED-lyktene inneholder nær- og fjernlys som ikke blender (BMW Selective Beam), pluss blinklys med LED-pærer. I tillegg omfatter utstyret avkjøringslys, kjørelys og adaptiv lysfordeling. Det gjør at belysningen av veibanen er tilpasset situasjonen.
BMW X1 F48 LCI nærbilde av 19-tommers lettmetallfelger

19-tommers lettmetallfelger Y-eke 580 i tofarget design

19" lettmetallfelger Y-eke 580 i tofarget orbitgrått med maskinert finish, 8J x 19 med dekkdimensjon 225/45 R19.
BMW X1 F48 LCI Fokus på LED-projisert “X1”.

Utvendige speil Med LED-Projektor “X1”.

Når du låser opp bilen viser det utvendige speilet på førersiden en LED-projeksjon "X1" på bakken ved siden av bilen. Denne velkomstmeldingen kommer i tillegg til belysningen i utsparingen for dørhåndtaket.
BMW X1 F48 LCI interiør med aktivert lyspakke

Lyspakke.

Lyspakken omfatter en rekke LED-lys som skaper en eksklusiv stemning i kupeen. Seks lysinnstillinger lyser opp kupeen med et behagelig lys fra direkte og indirekte lyskilder. I tillegg møtes du av velkomstfunksjonen til den utvendige LED-belysningen med LED-projisert X1-logo.
BMW X1 F48 LCI interiør med bakseter

Justerbare bakseter.

Baksetene har mange innstillingsmuligheter som gjør bagasjerommet mer fleksibelt. Du kan gi baksetepassasjerene mer benplass når de trenger det, eller få større plass i bagasjerommet når du trenger det. Sitteflaten er delt i forholdet 60:40, og hver del kan forskyves separat inntil 130 millimeter. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40.
BMW X1 F48 LCI Interiør med setetrekk i perforert østersfarget skinn "Dakota" med grå kontur

Perforert dakotaskinn, oysterfarget med grå kontur

Perforert dakotaskinn PDOA Oysterfarget med grå kontur.

BMW X1 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

Oppdag fordelene og de tekniske høydepunktene ved BMW X1 xDrive25e med innovativ hybridmotor.

Det beste fra to verdener: Med BMW X1 xDrive25e opplever du bærekraftig mobilitet og effektiv kjøredynamikk. Oppdag alle fordelene med de innovative BMW hybridbilene, og finn ut mer om drivkonsept, kjøredynamikk, BMW Charging og praktiske digitale tjenester til BMW ConnectedDrive.
Plug-in-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI sett fra siden under lading med modell

Plug-in hybridteknologien i BMW X1 xDrive25e.

Plug-in hybriden BMW X1 xDrive25e forener elmotorteknologien BMW eDrive med BMWs kraftige forbrenningsmotor. Sammen skaper de to drivenhetene en effektiv og unik kjøreopplevelse. Optimal dynamikk og trekkraft sikres med den unike firehjulsdriften BMW xDrive plug-in hybrid for dette kjøretøysegmentet.
Mer om BMW plug-in hybridmotor
Plug-in-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI sett skrått forfra kjørende på vei

Kjøremodusene til BMW X1 xDrive25e.

Helt elektrisk og utslippsfritt på vei til arbeidet eller kraftfull, dynamisk og med lang nok rekkevidde til helgeturen – med BMW X1 xDrive25e med hybriddrift er alle mulighetene åpne. Dra nytte av intelligente kjøremoduser, som i alle situasjoner sørger for et optimalt samspill mellom forbrennings- og elmotoren.
Mer om BMW plug-in hybridmotor
Plug-in-hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI sett skrått forfra, lader

Lading av BMW X1 xDrive25e.

BMW-lading tilbyr deg skreddersydde løsninger for å lade din Plug-in hybrid. I tillegg til standardladekabelen som leveres med BMW X1 xDrive25e, leveres også en ladekabel (modus 3) for offentlig lading samt et BMW Charging Card, som tilbyr attraktive betingelser for offentlig lading.
Mer om BMW Charging
Plug-in-Hybrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI navigasjonssystem, nærbilde

Digitale tjenester for BMW X1 xDrive25e.

BMW tilbyr innovative digitale tjenester som gjør hverdagen din med BMW X1 xDrive25e enda enklere og mer komfortabel. BMW Connected Charging viser deg nærmeste offentlige ladestasjon på pålitelig vis. Andre digitale tjenester, som My BMW-appen, gjør mobilitet i hverdagen enda enklere.
Mer om de digitale tjenestene

FULLSTENDIG KLIMAAVTRYKK.

BMW X1 xDrive25e

Ladehybrider er ikke bare et godt valg i form av lavere CO2-utslipp og drivstofforbruk ved kjøring. Som et ledd i vårt overgripende miljøarbeid har vi undersøkt det fullstendige klimaavtrykket hos våre ladehybrider, hele veien fra produksjon av råmaterialene og produksjonen, til bruk og gjenvinning. *Resultatet viser at BMW X1 xDrive25e med hjelp fra fornybare energikilder har opp til 55% lavere CO2-utslipp enn BMW X1 xDrive25i.

BMW X1-MODELLER

Modell Advantage

Advantage-modellen tilbyr den intelligente kombinasjonen av ulike utstyrsnivå som forbedrer både komfort og sikkerhet.
 • Park Distance Control (PDC) bak
 • Automatisk baklukebetjening
 • Cruise control med bremsefunksjon
 • Tosoners klimaautomatikk
BMW X1 F48 LCI Modell Advantage i kashmir sølv, sett skrått forfra, studio-opptak

Modell xLine

BMW xLine gir robust sportslighet. Utvendig skaper markante design-elementer i satinert aluminium den typiske X-stilen. Disse gjenkjennes på grillen, sideskjørtene og underkjøringshinderet. I interiøret danner de ergonomiske sportssetene sammen med utvalgte interiørlister en passende ramme for neste eventyr.
 • 18" lettmetallfelger Y-eike 579. Andre felger kan leveres
 • Støtfanger foran med designelementer og underkjøringshinder i matt sølvfarge
 •   Seter i granittbrun "Cross Track" stoff/skinn-kombinasjon med sort kontur, eventuelt i perforert dakotaskinn. Andre setetrekk kan leveres
 • Interiørlister i mørk perlefarge med konturlist i krom med perleglansfinish. Andre lister kan leveres
BMW X1 F48 LCI Modell xLine i mineralhvit, sett skrått forfra, studio-opptak

Modell Sport Line

Med Model Sport Line fremstår bilen som enda sportsligere. Markante utvendige og innvendige elementer i høyglanset sort gir den et ekstra sportslig utseende. Sportsseter foran i sort stoff/Sensatec-kombinasjon sørger for maksimal komfort og sidestøtte. Pakken inkluderer blant annet lyspakke inkludert LED-projeksjon "X1".
 • 18" lettmetallfelger dobbelteke 578. Andre felger kan leveres
 • Støtfanger foran med spesielle designelementer i høyglanset sort og med underkjøringshinder i bilens farge
 • Sportsratt i skinn
BMW X1 F48 LCI Modell Sport Line i solnedgangsoransje, sett skrått forfra, studio-opptak

Modell M Sport

Model M Sport forsterker bilens sportslige preg. Mange innvendige og utvendige detaljer preger utseendet til M-Sport-modellen og bidrar til å øke kjøregleden. Blant annet M sportsunderstellet og M aerodynamikkpakken forsterker bilens kjøredynamiske kvaliteter merkbart.
 • M aerodynamikkpakke med frontskjørt, sideskjørt, hjulbuelister, claddings i bilens farge og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic
 • 18" M lettmetallfelger dobbelteke 570 M. Andre felger kan leveres
 • M sportsfjæring inkludert senket chassis, eventuelt standardchassis
 • M skinnratt
BMW X1 F48 LCI Modell M Sport i M Misanoblå sett skrått forfra, studio-opptak
 • Modell Advantage
 • Modell xLine
 • Modell Sport Line
 • Modell M Sport

DRIVVERKS-TEKNOLOGIEN TIL BMW X1.

Ytelse på alle nivåer

BMW X1 har en stor bredde i valget av drivverkskomponenter: TwinPower-turbomotorene med 3 eller 4 sylindere, Steptronic-girkassen, det intelligente 4WD-systemet BMW xDrive, samt det adaptive drivverket og M-sportsbremsene.
BMW X1 F48 LCI nærbilde av BMW TwinPower Turbo 4-sylindret bensinmotor

TwinPower 4-sylindret bensinmotor med eksosturbolader.

Den nye generasjonen 4-sylindret TwinPower Turbo-bensinmotor har et slagvolum på 2,0 liter og gir garantert maksimal kjøreglede. Motoren har temperamentsfull kraftutfoldelse og spontan respons helt fra det lave turtallsområdet. I tillegg er den økonomisk og har lave utslipp av skadestoffer.
BMW X1 F48 LCI nærbilde av BMW xDrive-logoen på hekken

BMW xDrive.

xDrive, det intelligente firehjulsdriftsystemet fra BMW, fordeler drivkraften fleksibelt og trinnløst mellom for- og bakaksel. Det gir bedre veigrep, kjøredynamikk og sikkerhet i alle situasjoner. Den elektronisk styrte kraftfordelingen motvirker også over- og understyring i svinger og bidrar dermed til smidigere styring.
BMW X1 F48 LCI sett skrått bakfra kjørende i fjellandskap.

Adaptivt understell.

Med adaptivt understell kan du tilpasse demperegenskapene til kjøresituasjonen for å få best mulig kjørekomfort og -dynamikk sammen med høyest mulig sikkerhet. Med Driving experience-knappen kan du velge standardinnstillingen COMFORT eller SPORT-modus.
BMW X1 F48 LCI nærbilde av interiør med girspak i midtkonsollen

Sport-automatgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for maksimal ytelse.
BMW X1 F48 LCI sett fra siden med nærbilde av 19"-felger med M sportsbremser

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.

BMW X1-INNOVASJONER.

Alltid oppdatert.

Med nyheter som Apple CarPlay®, trådløs lading av mobil, BMW Head-Up Display og informasjonsskjerm på 10,25 tommer samt Driving Assistant Plus med parkeringsassistent, så er du sikret å alltid nå dine reisemål på en komfortabel og trygg måte med din BMW X1.
BMW X1 F48 LCI interiør med fokus på Driving Assistant Plus i visnings- og betjeningskonsept

Driving Assistant Plus.

Utstyret Driving Assistant Plus betyr økt sikkerhet og mer komfort. Det omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon, Lane Departure Warning, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabasert Cruise Control med Stop & Go-funksjon.
BMW X1 F48 LCI interiør med fokus på Driving Assistant Plus i visnings- og betjeningskonsept

Parkeringsassistent.

Parkeringsassistenten gjør det lettere å parkere parallelt med kjørebanen. Ved kjøring i lave hastigheter kan systemet måle om det er plass nok til å parkere. Er luken stor nok, overtar assistenten styringen, og du trenger bare gire, gi gass og bremse.
BMW X1 F48 LCI interiør med fokus på BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display i farger projiserer relevante kjøredata i synsfeltet ditt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Avhengig av bilens utstyr vises her bilens hastighet, navigasjonsmeldinger, gjeldende fartsgrenser (Speed Limit Info) inkludert visning av forbikjøringsforbud samt telefon- og underholdningslister.
BMW X1 F48 LCI interiør med fokus på Driving Assistant Plus i visnings- og betjeningskonsept

Trådløs lading av telefon.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og en ekstra USB-port. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg kommer Bluetooth.

TEKNISKE DATA FOR BMW X1.

BMW X1 xDrive20i.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

131 (178)/5000–5500

Akselerasjon fra 0 til 100 km/t i sek:

7,3

Drivstofforbruk, blandet kjøring, i l/100km:

7,7–6,9

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km:

175–158

BMW X1 xDrive20i F48 LCI i BMW Individual Storm Bay metallic, kjørende i vinterlandskap

BMW SERVICE.

RÅDGIVNING OG TJENESTER FOR BMW X1.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Bekymringsfri elektrisk mobilitet: Denne pakken gir deg full oversikt og komfortabel forutsigbarhet. Du velger selv en løpetid på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceytelser:
 • Kontroll av bilen ved service
 • Service på mikrofilter
 • Bremsevæskeservice
Finn ut mer BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer om BMW TeleServices
BMW Mobile Care

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer om BMW Mobile Care

DRIVSTOFFORBRUK OG CO2-UTSLIPP.

BMW X1 xDrive20i:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 7,7–6,9
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 175–158


BMW X1 xDrive25e**: 
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 2,1–1,7
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 47–39
Strømforbruk i kWh /100 km (ved blandet kjøring): 15,7–15,0
 

Offisielle verdier for drivstofforbruk, CO2-utslipp, strømforbruk og elektrisk rekkevidde er blir beregnet i henhold til foreskrevne målemetoder og i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. WLTP-angivelsene tar hensyn til spennvidden av eventuelt ekstrautstyr. For nye kjøretøyer typegodkjente etter 01.01.2021 eksisterer det offisielle angivelser kun i henhold til WLTP. Du finner mer informasjon om måleprosedyrene NEFZ og WLTP på www.bmw.no/wltp

 

** Det rent elektriske drivverket til denne plug-in-hybrid er tilgjengelig ved temperaturer under 0 grader Celsius etter noen kilometer, etter at batteriet har varmet seg opp til driftstilstand.

Les mer