GRENSELØS KJØREGLEDE.

BMW X1.

GRENSELØS KJØREGLEDE.

BMW X1.

GRENSELØS KJØREGLEDE.BMW X1.

Effekt i hk (kW) ved o/min (sDrive20i)

231 (170) / 5000–6000

Maks. dreiemoment (Nm) ved o/min (sDrive20i)

350 / 1350–4500

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km* (sDrive20i)

174–168

Blandet kjøring i l/mil* (sDrive20i)

0,77–0,74

BMW X1 er, som de andre modellene i X-familien, en perfekt følgesvenn for alle som daglig søker nye utfordringer. De kraftfulle SAV-proporsjonene og den allsidige kupeen viser tydelig at den er en X-modell. Du kan tilpasse den utvendige og innvendige designen etter din smak med de to designvariantene BMW xLine og BMW Sport Line. Takket være BMW EfficientDynamics-teknologien og bensin- og dieselmotorene med effektiv energiutnyttelse har BMW X1 imponerende lave forbruks- og utslippsverdier.

MER OM BMW X1.

BMW X1

PREMIUM EDITION. Kampanjepris 34.900,-

PREMIUM EDITION til BMW X1 inneholder følgende ekstrautstyr:
Sport Line, oppvarmbart ratt, takrails sort, automatisk avblendbart sladrespeil, ryggekamera, lengdejustering av bakseteraden, parkeringssensor (PDC) bak, Cruise Control med bremsefunksjon, lyspakke, LED kjørelys, navigasjonssystem.

Kampanjepris: kr 34.900,-

Kundefordel: kr 45.850,-

Finn ut mer

Design.

BMW X1 har et karakteristisk SAV-utseende som avslører de allsidige og dynamiske egenskapene. Uansett om du kjører i byen eller i terrenget er profilen preget av lang akselavstand og korte overheng. Det kraftfulle utseendet er kombinert med kompakte ytre mål. Samtidig er bilen full av fleksible løsninger og har god plass på begge seterader. Kombinasjonen av kvalitetsmaterialer og matchende integrerte detaljer gir BMW X1 et helhetlig utseende.
Finn ut mer

Komfort og funksjoner.

I BMW X1 har passasjerene en høy sittestilling som gir god oversikt, i tillegg til at kupeen er innredet med kvalitetsmaterialer. Bilen er dermed perfekt rustet for turer ut i det ukjente. Den intuitive betjeningen og den fleksible kupeen gjør BMW X1 til en ideell turkamerat, uansett hvor du har tenkt deg.
Finn ut mer

xDrive.

BMWs intelligente firehjulsdriftsystem xDrive tilpasser seg vanskelige veiforhold så å si perfekt ved å sørge for at veigrepet alltid er optimalt. Med xDrive og dynamisk stabilitetskontroll (DSC) har din BMW godt veigrep og er retningsstabil. xDrive fordeler drivkraften mellom for- og bakakselen ved hjelp av DSC-sensorene. Dette hindrer over- og understyring, slik at bilen blir mer retningsstabil. DSC trenger ikke gripe inn så ofte ved dårlige veiforhold. Du får alle fordelene ved firehjulsdrift, samtidig som bilen beholder de smidige kjøreegenskapene som er typiske for BMW.
Finn ut mer
  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.