LYSTEN TIL Å OPPLEVE MØTER KOMFORT.

Komfort og praktiske funksjoner i BMW X1.

LYSTEN TIL Å OPPLEVE MØTER KOMFORT.

Komfort og praktiske funksjoner i BMW X1.

I BMW X1 har passasjerene en høy sittestilling som gir god oversikt, i tillegg til at kupeen er innredet med kvalitetsmaterialer. Bilen er dermed perfekt rustet for turer ut i det ukjente. Den intuitive betjeningen og den fleksible kupeen gjør BMW X1 til en ideell turkamerat, uansett hvor du har tenkt deg.

LYSTEN TIL Å OPPLEVE MØTER KOMFORT.Komfort og praktiske funksjoner i BMW X1.

I BMW X1 har passasjerene en høy sittestilling som gir god oversikt, i tillegg til at kupeen er innredet med kvalitetsmaterialer. Bilen er dermed perfekt rustet for turer ut i det ukjente. Den intuitive betjeningen og den fleksible kupeen gjør BMW X1 til en ideell turkamerat, uansett hvor du har tenkt deg.

Finn ut mer

FØRERSETE MED HØYERE SITTEPOSISJON.

Den høye sittestillingen i BMW X1 gir en rekke fordeler. Du og passasjerene dine har god utsikt til alle kanter, og god sikt betyr høyere sikkerhet i trafikken. I tillegg gjør sittestillingen det enklere for passasjerene å komme seg inn i og ut av BMW X1. Sist, men ikke minst, får den kupeen til å virke ekstra romslig. Sammen med store vindusflater og panoramatak i glass (ekstrautstyr) skaper den høye sittestillingen en behagelig romfølelse.

ROMFØLELSE.

BMW X1 har kompakte utvendige mål som gjør den til en praktisk bybil. Men bilen har også gode indre verdier. Den typiske SAV-formen på karosseriet har en høy taklinje som gjør kupeen ekstra romslig og innbydende. Den høye sittestillingen og de store vindusflatene bidrar også den gode oversikten. BMW X1 overbeviser på mange måter. Med 56 centimeter benplass i baksetet har selv de langbente nok plass på lange turer.

NEDFELLBAR RYGG PÅ PASSASJERSETET FORAN.

Den nedfellbare ryggen på passasjersetet foran er et eksempel på hvor allsidige og gjennomtenkte løsningene er. Seteryggen kan vippes helt forover i en håndvending, slik at du får en nesten jevn lasteflate. Det gjør det mulig å frakte gjenstander og sportsutstyr på inntil 2,50 meter.

FORSKYVBAR SETEBENK PÅ ANDRE SETERAD.

BMW X1 blir ekstra fleksibel med baksetebenken som kan forskyves i lengderetningen i forholdet 60:40 (ekstrautstyr). Dette gjør det lettere å utnytte plassen i bilen. Du kan velge å gi baksetepassasjerene større benplass eller å få større plass i bagasjerommet. Andre seterad justeres enkelt med et lett tilgjengelig håndtak under setene. I tillegg kan vinkelen justeres på seteryggen som kan deles i forholdet 40:20:40. Det betyr høyere komfort for passasjerene og mulighet til å gjøre bagasjerommet enda større.

SPEKKET MED KOMFORT.

I BMW X1 begynner den usedvanlig behagelige opplevelsen før kjøreturen. Du finner et romslig bagasjerom med perfekt lastehøyde når du åpner bakluken med stor åpning. I den fleksible kupeen kan ryggen på passasjersetet foran legges ned og baksetebenken forskyves slik at du får plass til større gjenstander, for eksempel ski og sykler.

AUTOMATISK ÅPNING AV BAKLUKEN.

Når du står foran bilen med hendene fulle, er det ikke lenger nødvendig å lete frem nøkkelen. Comfort Access med automatisk betjening av bakluken gjør det mulig å åpne bakluken med foten. Da utløser en sensor åpningen av bakluken. Bakluken låses opp og åpnes automatisk.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.