BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic sett skrått bakfra stående på gaten

THE iX3

BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic sett skrått bakfra stående på gaten

BMW iX3: TILBUD & TJENESTER

THE iX3BMW iX3: TILBUD & TJENESTER

Med det omfattende utvalget av produkter, tjenester og apper fra BMW, står ingenting i veien for din elektriske mobilitet. For å sikre at du kan konsentrere deg fullstendig om gleden med å kjøre, garanterer det attraktive BMW-servicetilbudet i tilfelle et uhell helhetlig beskyttelse såvel som ved vedlikehold og service.

Les mer

BMW CHARGING PRODUKTER OG TJENESTER FOR BMW iX3.

For hurtig og enkel lading av din BMW iX3.

Med produktene og tjenestene fra BMW Charging er det mange skreddersydde tilbud for hjemmelading og offentlig lading tilgjengelig som lar deg optimalt utnytte ladeeffekten på opptil 150 kW på din BMW iX3.
Ladekabelen for offentlig lading og BMW Charging Card er allerede inkludert i standardutstyret. Dette gir deg tilgang til et ladenettverk med over 330.000 ladepunkter over hele verden i bysentrum, på parkeringsplasser og langs viktige trafikkveier – inkludert High-Power-Charging ladestasjoner for ultrahurtig lading. Her kan din BMW iX3 fullt utnytte ladeevnen og f.eks. lade opp til 100 km rekkevidde i løpet av en kaffepause på bare 10 minutter.
Du kan lade hjemme med Flexible Fast Charger i husholdnings- og industrikontakter, eller spesielt raskt med 11 kW med BMW Wallbox Essential eller Smart Wallbox, som har intelligent kontroll av ladeprosessene. Du kan bestille profesjonell installasjon og tilpasning med en gang, samt en spesiell grønn elektrisitetstariff som du kan lade BMW iX3 hjemme på med en spesielt bærekraftig måte. Praktiske pakkeløsninger kombinerer nøyaktig BMW Charging produkter og -tjenester som er optimalt tilpasset din ladesituasjon.
Innovative Connected Charging tjenester gjør det enkelt å finne ladestasjoner i nærheten via informasjonsdisplayet og samtidig se tilgjengeligheten og annen nyttig informasjon. Smarte lademoduser skaper enda mer forutsigbarhet og tilpasser seg dine lade- og reisemål.

BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic ved offentlig ladestasjon sett fra siden
BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Offentlig lading.

BMW Charging Card er inkludert i leveringsomfanget av din BMW iX3 og gir tilgang til det stadig voksende offentlige ladenettet til BMW Charging. Ladestasjoner fra forskjellige operatører vises i BMW-navigasjonssystemet, via appen eller på nettstedet og kan aktiveres ved hjelp av appen eller BMW Charging Card.
Ladekabel Professional (Mode 3) BMW iX3 G08 2020

Ladekabel Professional (Mode 3).

Ladekabel Professional (Mode 3) gjør det enkelt å lade kjøretøybatteriet på offentlige ladestasjoner. Den kan brukes til 1-fase lading med opptil 7,4 kW ladeeffekt og til 3-fase lading i opptil 11 kW. Den er fem meter lang og basaltgrå, en praktisk oppbevaringspose er inkludert.
BMW Wallbox Essential BMW iX3 G08 2020

BMW Wallbox Essential.

Ladestasjonen hjemme hos deg: Med BMW Wallbox Essential lader du raskt, pålitelig og komfortabelt. Med opptil 22 kW* ladeeffekt kan du lade din BMW betydelig raskere enn med standard ladekabel. BMW installasjonstjeneste sikrer profesjonell rådgivning, installasjon og idriftsettelse av din personlige Wallbox eller en passende stikkontakt for bruk av Flexible Fast Charger. *Den maksimale ladekapasiteten til BMW iX3 er nå på 11 kW.
Smart BMW Wallbox BMW iX3 G08 2020

Smart BMW Wallbox.

I tillegg til en ladeeffekt på opptil 22 kW*, tilbyr vår partners Smart Wallbox også smarte tilleggstjenester for intelligent lading takket være omfattende nettverk. Det kan integreres i et eksisterende Home Energy Management System og styres enkelt online via nettet. En separat registrering og fakturering av ladeprosesser er også mulig. *Den maksimale ladeeffekten til BMW iX3 er 11kW.
Connected Charging Services iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Connected Charging Services.

Med de digitale tjenestene fra Connected Charging kan du utnytte den elektriske rekkevidden til din BMW i-modell optimalt og effektivt. Allerede når du planlegger turen, vil systemet peke ut de nærmeste offentlige ladestasjonene på ruten din, og informere deg på forhånd om f.eks. tilgjengelighet og tilbudte ladestrømmer.
Pakketilbud for lading hjemme

Pakketilbud for lading hjemme.

Praktiske pakkeløsninger kombinerer nøyaktig BMW Charging produkter og -tjenester som er optimalt tilpasset din ladesituasjon hjemme. Når du konfigurerer BMW iX3, kan du velge mellom flere pakker og sette sammen nøyaktig de tjenestene du trenger for å lade hjemme.
BMW Charging BMW iX3 G08 2020 film

BMW CHARGING FOR BMW iX3.

FUNKSJONER SOM KAN ETTERBESTILLES FOR BMW iX3.

Optimaliser din BMW iX3 komfortabelt "Over the air".

Med Remote Software Upgrade er programvaren til din BMW alltid oppdatert. Takket være de innovative "Over the air" -oppgraderingene, kan du alltid sikre at BMW iX3 er oppdatert. Du har også muligheten til å utvide BMW iX3 med tilleggsfunksjoner og kjøretøyfunksjoner som fjernlysassistent, Drive Recorder eller til og med Adaptive M understell – bestill enkelt og bekvemt via ConnectedDrive Store og aktiver det i bilen.

BMW iX3 G08 2020 Fører betjener kontrolldisplay interiør
Remote Software Upgrade BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
BMW Drive Recorder BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gjør det mulig å filme området rundt bilen og spille av opptaket på det sentrale kontrolldisplayet. Det kan også lastes over på en USB minnepinne og spilles av på eksempelvis en PC eller nettbrett. Viktig kjøretøyinformasjon, som hastighet og GPS-posisjon, lagres parallelt med video-opptaket. BMW Drive Recorder har to underfunksjoner, event recorder og crash recorder.
Fjernlysassistent BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Fjernlysassistent.

Fjernlysassistenten avlaster deg i mørket ved å slå fjernlyset på og av automatisk ved møtende eller forankjørende trafikk. Den registrerer om det er tilstrekkelig lys, for eksempel i byområder, og slår automatisk av fjernlyset.
Adaptivt M understell BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic sett skrått forfra kjørende på gaten

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellskarakteristikken til din foretrukne kjørestil med Driving experience-knappen, fra komfortabel til en mer sportslig kjørestil med utpreget smidig handling.

BMW TJENESTER TIL BMW iX3.

Med BMW iX3 kan du glemme bekymringene.

BMW iX3 tilbyr også kun det beste når det gjelder service. Med BMW Mobile Care er våre eksperter tilgjengelige døgnet rundt i en nødsituasjon – 365 dager i året. Takket være de innovative Teleservices, rapporterer din BMW iX3 automatisk vedlikeholdsbehov og feilrapporter til din BMW-servicepartner, som deretter vil kontakte deg uavhengig. Med tjenestene til BMW Service Inclusive dekkes disse og alle andre tjenester økonomisk under avtaleperioden for det valget du tar. Mer tid for de viktige ting i livet: Med det mangfoldige tjenestetilbudet fra BMW, er du alltid på den sikre siden.

Les mer
BMW Service Inclusive for BMW iX3 G08 2020

BMW Service Inclusive.

Slipp deg løs og konsentrer deg om det viktigste, nemlig kjøregleden. Med BMW Service Inclusive er det mulig. Du betaler et engangsbeløp og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt.

Les mer
BMW Teleservices for BMW iX3 G08 2020

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert bilen din online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.

Les mer
BMW Mobile Care for BMW iX3 G08 2020

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistentservicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg. På telefon eller på stedet hvis nødvendig.

Les mer

ORIGINALT BMW TILBEHØR FOR BMW iX3.

Elektrisk elegant: BMW iX3.

BMW iX3 er allerede mer enn eksepsjonell. For dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Design din BMW iX3 i henhold til dine personlige preferanser med tillegg og ekstrautstyr som ytterligere understreker designet, funksjonaliteten eller komforten til den første helelektriske BMW Sports Activity Vehicle.

BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic sett skrått bakfra stående på gaten
BMW takboks 420, sort/titansølv BMW iX3 G08 2020

BMW takboks 420, sort/titansølv.

Den moderne takboksen i sort med sidedeksler i titansølv rommer 420 liter. Takboksen passer alle takstativsystemer fra BMW. Den kan åpnes fra begge sider og har trippel sentrallås på begge sider som gjør det enkelt å laste opp, og som gir ekstra tyverisikring.
BMW takrelingstativ BMW iX3 G08 2020

BMW takrelingstativ.

Takrelingstativet kan kombineres med alle takstativer og takbokser fra BMW, og har en utforming som står i stil med bilens design. Det monteres lett uten verktøy, og den stabile konstruksjonen og låssystemet med tyverisikring tilfredsstiller høye kvalitets- og sikkerhetskrav.
BMW allværsmatter BMW iX3 G08 2020

BMW allværsmatter.

De fire slitesterke allværsmattene har tilpasset form med høy kant og elegant design beskytter fotbrønnen mot fukt og smuss. Den sorte fargen gjør at de passer perfekt til den innvendige designen.
BMW LED-dørprojektorer BMW iX3 G08 2020

BMW LED-dørprojektorer.

De innovative BMW LED-dørprojektorene aktiveres automatisk når dørene åpnes, og projiserer en utskiftbar grafikk på bakken ved siden av bilen. Du kan velge mellom flere motiver som lyser opp innstigningsområdet.
BMW Wireless-Charging-Station Universal BMW iX3 G08 2020

BMW trådløs ladestasjon, universal.

Lad trådløst når som helst og hvor som helst. Med BMW Universal trådløs ladestasjon kan du enkelt lade smarttelefonen uten ladekabel i bilen. Samtidig oppbevares telefonen sikkert. Spesielt smart: Du kan også ta ut den integrerte batteripakken og bruke den til trådløs lading utenfor bilen.
Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 BMW iX3 G08 2020

Hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0

Det bakmonterte BMW sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.