BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic modeller og utstyrsversjoner

THE iX3

BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic modeller og utstyrsversjoner

HELT NYE BMW iX3: MODELLER OG UTSTYR

THE iX3HELT NYE BMW iX3: MODELLER OG UTSTYR

Helt nye BMW iX3 tilbys med tre forskjellige utstyrspakker, hvor selv standardmodellen er svært godt utstyrt.

 

Les mer

MODELLER OG UTSTYRSVERSJONER TIL BMW iX3.

Modell Charged

Utstyrsvarianten "Charged" supplerer det omfattende basisutstyret med ekstra funksjonelt innhold som gir fordel for komfort og sikkerhet. I tillegg til mange praktiske detaljer, gir setevarmen foran og omgivelseslyset en behagelig atmosfære i din BMW.

BMW iX3 G08 2020 Modell „Inspiring“ Sophistogrå brillianteffekt sett skrått forfra

Utstyrsvarianten "Charged" supplerer det omfattende basisutstyret med ekstra funksjonelt innhold som gir fordel for komfort og sikkerhet. I tillegg til mange praktiske detaljer, gir setevarmen foran og omgivelseslyset en behagelig atmosfære i din BMW.

 • Eksteriør

 • Interiør

Modell Charged Plus

Utstyrsvarianten "Charged Plus" bygger på varianten "Charged" og imponerer med en rekke andre utstyr som gir enda mer komfort og sikkerhet. I tillegg til sportslig 20" Aerodynamiske hjul og de estetiske adaptive LED-frontlyktene overbeviser utstyrsvarianten "Charged Plus" med ytterligere funksjonelt utstyr som avlaster deg mens du kjører og sikrer en enda mer avslappet kjøreopplevelse.

BMW iX3 G08 2020 Modell „Impressive“ mineralhvit metallic sett skrått forfra

Utstyrsvarianten "Charged Plus" bygger på varianten "Charged" og imponerer med en rekke andre utstyr som gir enda mer komfort og sikkerhet. I tillegg til sportslig 20" Aerodynamiske hjul og de estetiske adaptive LED-frontlyktene overbeviser utstyrsvarianten "Charged Plus" med ytterligere funksjonelt utstyr som avlaster deg mens du kjører og sikrer en enda mer avslappet kjøreopplevelse.

 • Eksteriør

 • Interiør

BMW iX3 i detalj: Oppdag tilbud, tjenester og tekniske data.

VELG DIN BMW iX3

iX3

Charged.

BMW iX3 charged
fra 571720 NOK
 • Lad 100 km på 10 minuter.
 • 19" aerodynamikk lettmetallfelger.
 • BMW Live Cockpit Professional.

iX3

Charged Plus.

BMW iX3 charged plus
fra 627720 NOK
 • BMW Iconic Sounds Electric.
 • Parking Assistant Plus.
 • Harman Kardon Surround Sound system.

iX3

Fully Charged.

BMW iX3 Fully Charged Plus
Kampanjepris fra 609000 NOK
 • Panoramatak.
 • Tilhengerfeste.
 • Parking Assistant Plus.

DEN ELEKTRIFISERTE KJØREGLEDEN TIL BMW iX3.

Oversikt over understells- og drivverkskomponenter til BMW iX3.

Takket være femte generasjon BMW eDrive-teknologi har BMW iX3 sin spesielle kjøredynamikk og effektive ytelse. Det elektriske drivverket som består av elektrisk motor, girkasse og kraftelektronikk er designet for maksimal effektivitet og kjøreglede. Høyvoltbatteriet med spesialutviklede litium-ion lagringsceller forsyner den elektriske motoren med energi. Det direktedrevne drivverket gir maksimalt dreiemoment helt fra start og muliggjør sømløs og uavbrutt akselerasjon. I kombinasjon med det adaptive understellet, som tilpasser demperkarakteristikken til den respektive kjøresituasjonen, garanteres maksimal komfort og presis kjøredynamikk på alle måter. På denne måten tilbyr BMW iX3 et perfekt samspill av effektivitet, ytelse og suveren ro. Eksepsjonelle designhøydepunkter i BMW i blå og fremtidsrettede teknologier som valgfritt 20" aerodynamiske hjul eller det ikoniske lyddesignet understreker kjøretøyets eksklusivitet. Den valgfrie svarte nyregrillen til BMW Individual High Gloss Shadow Line med utvidet omfang, samt vindusrammer og takrails i høyglanset svart fremhever dynamikken enda mer. Dette gjør enhver kjøretur i BMW iX3 til en elektrifiserende opplevelse.

BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic sett skrått forfra kjørende på gaten
Elektrisk driftsenhet femte generasjon BMW iX3 G08 2020

Elektrisk driftsenhet.

Den integrerte drivenheten kombinerer elektrisk motor, girkasse og kraftelektronikk i et aluminiumshus på en plassbesparende og vektoptimalisert måte. Den direkte, spontane responsen ved gasspådrag sikrer den BMW-typiske kjøregleden. Ved å eliminere sjeldne råvarer er den elektriske motoren spesielt bærekraftig.
Høyvoltbatteri BMW iX3 G08

Høyvoltbatteri.

Høyvoltbatteriet med spesialutviklede litium-ion lagringsceller forsyner den elektriske motoren med energi og er integrert i kjøretøyets underdel for å beskytte den i tilfelle kollisjon. Det lades på et husholdningskontakt, BMW Wallbox eller offentlige ladestasjoner. Batteristyringssystemet sikrer effektiv lading og optimal kjøreytelse.
20" aerodynamikk lettmetallfelger 843 tofarget med ulik dekkdimensjon foran og bak BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic næropptak hjul

20" aerodynamikk lettmetallfelger 843 tofarget med ulik dekkdimensjon foran og bak.

20" aerodynamikk lettmetallfelger 843 i tofarget dypsort og ulik dekkdimensjon foran og bak, felgstørrelse foran 8J x 20, dekkdimensjon 245/45 R20, og bak 9,5J x 20 med dekkdimensjon 275/40 R20.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2020 Mineralhvit metallic kjørende på gaten

BMW IconicSounds Electric.

Med BMW IconicSounds Electric blir den emosjonelle opplevelsen av ren elektrisk kjøring enda bedre. Lyd-bildene gir deg en umiddelbar akustisk tilbakemelding på forskjellige kjøremanøvrer. Lyden i interiøret kommer via lydanlegget, på utsiden via komponentene til den akustiske fotgjengerbeskyttelsen.
Adaptivt understell BMW iX3 G08 2020 interiør girspak

Adaptivt understell.

Med adaptivt chassis kan du tilpasse demperegenskapene til kjøresituasjonen for å få bedre rullekomfort og kjøredynamikk. Standard-innstillingen COMFORT gir en høy kjørekomfort.
BMW iX3 G08 2020 førerassistentsystemer film

FØRERASSISTANSESYSTEMER I BMW iX3.

TEKNOLOGIEN TIL BMW iX3.

Førerassistentsystemer og Connectivity i BMW iX3.

BMW iX3 viser veien. Avanserte førerassistentsystemer som Driving Assistant Professional som er installert som standard, støtter deg med delvis automatiserte systemer i enhver kjøresituasjon. Parking Assistant Plus gjør parkering og manøvrering enklere for deg takket være Surround View og parkerings- og ryggeassistenten. BMW Intelligent Personal Assistant er ved din side som den ultimate kjøretøyeksperten. Den gir deg informasjon om statusen til bilen din, tips om hvordan du kjører så effektivt som mulig og lar deg kontrollere et bredt spekter av interiørfunksjoner veldig enkelt via stemmen din, mens innovative underholdningsfunksjoner som Smartphone Integration med Android Auto eller Apple CarPlay underholder og informerer. Med de digitale tjenestene fra Connected Charging holder du deg alltid oppdatert om gjeldende batteristatus og neste lademulighet mens du er på farten, og kan styre ladeprosessen når som helst – for en bekymringsløs og avslappet reise med BMW iX3. I tillegg blir ruteplanleggingen lettere for deg ved at ladestopp automatisk legges til og gir deg tilleggsinformasjon om ladestasjoner og interessante punkter i nærheten, slik at du for eksempel kan få mest mulig ut av ladestoppet på en kafé.

Cockpit BMW iX3 G08 2020
Parking Assistant Plus BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Assisted Driving View BMW iX3 G08 2020 kombiinstrument interiør

Assisted Driving View.

Assisted Driving View gir informasjon i sanntid om omgivelsene til kjøretøyet som er samlet inn av forskjellige hjelpesystemer. Takket være en animert 3D-skjerm i kombiinstrumentet, kan du tydelig se hvordan kjøretøyet ditt oppfatter den aktuelle trafikksituasjonen og dermed forstå hvordan systemene fungerer.
Styre- og kjørefeltassistent med utvidete funksjoner BMW iX3 G08 2020 kombiinstrument interiør

Styre- og kjørefeltassistent med utvidete funksjoner.

Styre- og kjørefeltassistenten med utvidete funksjoner kan slås på for å avlaste deg i monotone trafikksituasjoner. Den hjelper deg å holde kjøretøyet midt i kjørefeltet, støtter deg på trange steder og letter navigering på motorveier når ruteveiledning er aktiv.
Aktiv hastighetsregulering med Stop & Go-funksjon BMW iX3 G08 2020 kombiinstrument interiør

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon.

Aktiv Cruise Control med Stop & Go-funksjon holder (i hastighetsområdet 30 til 210 km/t) automatisk avstanden til kjøretøyet foran inkludert å stanse og kjøre videre i kø. Speed Limit Assist gjør det mulig å overføre fartsgrenser til cruise control. Frontkollisjonsvarsel med bremsefunksjon reagerer på biler som står i ro, fotgjengere og syklister.
BMW Live Cockpit Professional BMW G08 2020 kombiinstrument interiør

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?” Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.
BMW Maps BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

BMW Maps.

Under planlegging og forberedelse, under kjøring og også ved parkering: BMW Maps garanterer deg en enestående navigasjonsopplevelse. Gjør turen enda mer komfortabel og personlig – takket være den intuitive betjeningen og navigasjonen perfekt tilpasset føreren.
Connected Charging Services iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Connected Charging Services.

Med de digitale tjenestene fra Connected Charging kan du utnytte den elektriske rekkevidden til din BMW i-modell optimalt og effektivt. Allerede når du planlegger turen, vil systemet peke ut de nærmeste offentlige ladestasjonene på ruten din, og informere deg på forhånd om f.eks. tilgjengelighet og tilbudte ladestrømmer.
Smartphone Integration BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Digital Key BMW iX3 G08 2020

Digital key.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel smarttelefon adgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører.
Connected Music (inkl. Spotify) BMW iX3 G08 2020 kontrolldisplay interiør

Connected Music(inkl. Spotify).

Lytt til favorittmusikken din når du er på farten. Velg klassisk, jazz, pop eller noe annet du liker. Med Connected Music kan du ubegrenset strømme musikk gjennom SIM-kortet som er montert i bilen. Velg blant 30 millioner sanger fra BMWs musikkpartner Spotify.