BMW X1 er, som de andre modellene i X-familien, en perfekt følgesvenn for deg som søker nye utfordringer. De kraftfulle SAV-proporsjonene og den allsidige kupeen viser tydelig at den er en X-modell. Du kan tilpasse den utvendige og innvendige designen etter din smak med de to designvariantene BMW xLine og BMW Sport Line. BMW EfficientDynamics-teknologien og bensin- og dieselmotorene med effektiv energiutnyttelse passer perfekt til BMW X1s uttrykk.

BMW X3 var i sin tid den første sports activity vehicle og dermed den første modellen i denne klassen. Den nyeste generasjonen fortsetter å slå an tonen i dette segmentet. Med nyskapende funksjoner, som delvis automatisert kjøring og BMW xDrive intelligent firehjulsdrift, setter BMW X3 en ny standard for kjøreglede. Den utvendige og innvendige designen skiller bilen fra mengden, og de kraftige BMW TwinPower Turbo bensin- og dieselmotorene byr på sportslig kjøreytelse. Med BMW X3 xDrive30e kompletterer en ladbar hybrid utvalget.

BMW X4 vekker oppmerksomhet overalt. Med sin uttrykksfulle design kombinerer den livsstil og kjøreytelser. Den forener kraften til en typisk X modell med utseendet til en klassisk coupé på en unik måte i dette segmentet. Den kraftige BMW TwinPower-turbomotoren og standardutstyret, som variabel sportsstyring og Performance Control, gir BMW X4 spontane kjøreegenskaper.

Tredje generasjon BMW X5 er en luksuriøs SAV (sports activity vehicle) som tilfredsstiller dine høyeste krav. En rekke intelligente teknologiske løsninger hever bilens drivstofføkonomi, dynamikk, komfort og fleksibilitet til et nytt nivå, selv når du kjører i ulendt terreng. Det beste fra to verdener er samlet i den komfortable plug-in hybriden med firehjulsdrift, BMW X5 xDrive40e.

Kraftfull og atletisk. Like sportslig som en X-modell, like elegant som en coupé – BMW X6 sprenger alle grenser. De kraftige BMW TwinPower-turbomotorene fra BMW EfficientDynamics kombinerer dynamiske kjøreytelser med gunstig forbruk, mens BMW xDrive overfører kreftene til veien. Unike løsninger som Pure Extravagance-design og kvalitetsmaterialer gjør dette til en bil som garantert blir lagt merke til. Samtidig er den overraskende praktisk.

BMW X7 tilbyr luksus på et nytt nivå i denne klassen. Den utstråler kjøreglede med en elegant, banebrytende design som fascinerer fra første øyeblikk.

Enten du er på utkikk etter en ny eller brukt BMW X-modell, finner du det du trenger av informasjon, testrapporter og tilbud om finansiering og leasing her. Selvsagt finner du også en forhandler der du kan bestille prøvekjøring.

Les mer