BMW M760Li xDrive sedan, BMW M7, BMW 760Li individual, informasjon

THE 7

BMW M

BMW M760Li xDRIVE SEDAN

BMW M760Li xDrive sedan står for eksklusiv luksus og den enestående følelsen av å definere grenseområdene på nytt. En rekke utvalgte utstyrsalternativer fra områdene kjøredynamikk, design for eksteriør og interiør, så vel som teknologiske nyvinninger og tilkoblingsmuligheter, gir optimale alternativer for individuell tilpasning.

Les mer
THE 7BMW M760Li xDRIVE SEDAN

LUKSUS OG ADRENALIN

DESIGNET OG KJØREDYNAMIKKEN TIL BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Hvis ren kraft og høyeste eleganse skulle visualiseres med bare én linje, ville den ha den umiskjennelige silhuetten til BMW M760Li xDrive sedan. Mens eksteriøret understrekes av eksklusive designelementer i ceriumgrått, som f.eks 20 tommers M lettmetallfelger eller de imponerende dobbelte eksosstussene, så skjuler det seg i det indre et dynamisk potensial uten sidestykke. Med sin 12-sylindrete M TwinPower Turbo bensinmotor og perfekt avstemte chassiskomponenter, markerer BMW M760Li xDrive sedan en ny æra i mobil kjøredynamikk. Det spesielle: Den unike kjørekomforten, som kan oppleves i alle detaljer i det eksklusive interiørdesignet. Fra de elektrisk justerbare komfortsetene for sjåfør og passasjer foran med aktiv nakkestøtte, til det elegante panorama-glasstaket Sky Lounge, gir BMW M760Li xDrive sedan det ypperste innen komfort og luksus.

BMW M760Li xDrive Sedan, design, dynamic
BMW M760Li xDrive sedan, panorama-glasstak Sky Lounge

Sky Lounge panoramatak i glass

Sky Lounge panoramatak i glass skaper ekstra romfølelse i dagslys og en behagelig stemning i mørket med en lysgrafikk som består av over 15 000 lyselementer. Du kan velge farge på lysgrafikken blant de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.
BMW M760Li xDrive sedan, 20" M lettmetallfelger Dobbelteke 760 M med ulik dekkdimensjon foran og bak

20" M lettmetallfelger Dobbelteke 760 M med ulik dekkdimensjon foran og bak

20" M lettmetallfelger Dobbelteke 760 M i tofarget ceriumgrått med maskinert finish og ulik dekkdimensjon foran og bak. 8,5J x 20 med dekkdimensjon 245/40 R20 foran og 10J x 20 med dekkdimensjon 275/35 R20 bak.
BMW M760Li xDrive sedan, komfortseter foran, elektrisk justerbare

Komfortseter foran, med elektrisk justering

Komfortsetene foran inkludert aktive hodestøtter har mange elektriske justeringsmuligheter. Det betyr at du kan tilpasse øvre del av seteryggen, seteryggbredden, lårstøtten og høyden på hodestøtten etter eget ønske. Utstyret omfatter også korsryggstøtte og minnefunksjon for førersetet og passasjersetet foran.
BMW M760Li xDrive sedan, BMW 7-serie M Performance, M skinnratt

M skinnratt

M skinnratt med multifunksjonstaster og M-logo har sportslig 3-ekersdesign. Rattkransen i sort nappaskinn med tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW M760Li xDrive sedan, eksosstusser med deksel

Eksosstusser med deksel, venstre og høyre

De to doble eksosrørene er integrert i hekkskjørtet på høyre og venstre side, og er innfestet i et trapesformet ytre deksel.
BMW M760Li xDrive Sedan, M hekkspoiler

M hekkspoiler

M-hekkspoileren fremhever den sportslige silhuetten og reduserer uønsket oppdrift. Det gir bedre marktrykk på bakakselen, slik at bilen blir mer stabil.
BMW M760Li xDrive Sedan, BMW M760Li Motor, 12-sylindret M TwinPower Turbo bensinmotor

12-sylindret M TwinPower Turbo bensinmotor

Den 12-sylindrede M Performance TwinPower Turbo bensinmotoren representerer perfeksjonert drivverkskompetanse. toppmotoren. Den utmerker seg med suveren kraftutfoldelse og eksepsjonelt jevn motorgange, som bare er mulig med en V12-motor. Disse motoregenskapene skaper en unik kjøreopplevelse.
BMW M760Li xDrive sedan, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Executive Drive Pro er et understellsreguleringssystem som gir ekstra høy kjørekomfort og samtidig fremragende kjøredynamikk. Systemet er basert på aktive krengningsstabilisatorer som kontinuerlig regulerer elektromekanisk under kjøring og dermed reduserer karosseriets krengning til et minimum.
BMW M760Li xDrive Sedan, 8-trinns Steptronic sports-girkasse

8-trinns automatgirkasse Sport girkasse

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslige girskift. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med girspaken, eller bruke girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
BMW M760Li xDrive Sedan, integrert aktive styring

Integrert aktive styring

Integrert aktive styring kombinerer variabel styreutveksling på forhjulene med svingbare bakhjul. I lave hastigheter svinger bakhjulene i motsatt retning av forhjulene, slik at bilen blir smidigere og lettere å manøvrere. I høyere hastigheter svinger bakhjulene samme vei som forhjulene, og øker dermed kjørestabiliteten og komforten.
BMW M760Li xDrive sedan, BMW M 7-serie Performance, M aerodynamikkpakke

M aerodynamikkpakke

M aerodynamikkpakke understreker bilens sportslige utseende og endrer luftstrømmen. Den inneholder et frontskjørt med større luftinntak, spesielle sideskjørt og hekkskjørt med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic.

FREMTIDSRETTET TEKNOLOGI

NYE INNOVASJONER TIL BMW M760Li xDRIVE SEDAN

Intuitivt mot fremtiden. I nær fremtid vil du kunne velge om du kjører selv eller lar bilen selv kjøre. BMW Personal CoPilot førerassistentsystemer gir en forsmak på hvordan bilkjøring kan bli i fremtiden. De hjelper deg og kan overta noen oppgaver fullstendig. I BMW M760Li xDrive Sedan er alt utformet med tanke på førerens behov. Du kan blant annet enkelt tilpasse visningene til BMW Live Cockpit Professional. BMW Intelligent Personal Assistant gir enkel og rask betjening av enkelte funksjoner. En ny æra for teknologien.

BMW M760Li xDrive sedan med BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Det innovative betjeningskonseptet til BMW Operating System 7.0 gjør betjeningen av bilfunksjonene enda enklere, f.eks. med håndbevegelser, stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-multikontroll. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Nå er det f.eks. mulig å velge alle digitale tjenester, som apper, direkte.
BMW M760Li xDrive sedan med Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional byr på optimal komfort og sikkerhet i mange kritiske og monotone trafikksituasjoner med styre- og kjørefeltassistent, varsling om lokale farer, Lane Assist med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner.
BMW M760Li xDrive sedan med parkeringsassistent Plus

Parkeringsassistent Plus

Parking Assistant Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, parkeringshjelp på siden, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW M760Li xDrive sedan, Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Det er sikkert og praktisk uten at du må innom et BMW-verksted. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen.
BMW M760Li xDrive sedan, BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer.