BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett skrått forfra

Bensin

Drivstofftype

THE M5

BMW M

BMW M5 SEDAN: ALLE HØYDEPUNKTER

Bensin

Drivstofftype

THE M5BMW M5 SEDAN: ALLE HØYDEPUNKTER

BMW M5 Competition, BMW M5 og BMW M550i xDrive Sedan.

BMW 5-serie Sedan M-modell kombinerer på en fremragende måte M-typisk sportslighet med komforten og elegansen til en business sedan. Oppdag tre unike M-modeller med sterk personlighet: Med en maksimal ytelse på 625 hk (460 kW) og et Performance-optimiert understellsoppsett, er BMW M5 Competition med M xDrive den klart beste topputøveren. Denne høyytelses sportssedanen understreker dette optisk med mange designfunksjoner i høyglanset sort. I tillegg til M xDrive, som er konstruert for maksimal trekkraft og dynamikk, har BMW M5 også et chassis som oppfyller ethvert krav for sportslig langdistansekomfort. Samspillet med den 600 hk (441 kW) kraftige 8-sylindrete M-motoren skaper kjøredynamikk som er preget av kraft og smidighet. Trioen blir fullført av BMW M550i xDrive Sedan: Den atletiske BMW 5-serie Sedan yter 530 hk (390 kW) og imponerer med en spesielt balansert kombinasjon av sportslighet, komfort og effektivitet.

Les mer

HØYDEPUNKTER BMW M5 COMPETITION OG BMW M5.

Klikk for ekstraordinær Performance og et sportslig, eksklusivt design.

BMW M TwinPower Turbo 8-sylindret bensinmotor BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020

625 HK HIGH-PERFORMANCE M MOTOR.

BMW M TwinPower Turbo 8-sylindret bensinmotor til BMW M5 Competition.

4,4-liters V8-motoren til BMW M5 Competition utvikler kraftige 460 kW (625 hk) og et enormt dreiemoment på 750 Nm. Utstyrt med 350 bar høytrykks injection, to dynamiske TwinScroll turboladere, indirekte ladeluftkjøling og eksosmanifold som dekker begge sylinderrekkene for optimal respons, fokuserer den turtallsvennlige M-motoren kontinuerlig på høy ytelse - for enestående akselerasjonsverdier og vedvarende High-Performance over hele turtallsområdet.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett skrått bakfra kjørende

GRIPENDE KJØREDYNAMIKK OG SMIDIGHET.

Motor og understell til BMW M5 Competition og BMW M5.

Fra den effektoptimerte M xDrive firehjulsdriften med Aktiv M-differensial til det allsidig tilpassbare M-spesifikke understellet til 8-trinns M Steptronic-girkassen med sine variable giringsmuligheter: BMW M5 Competition og BMW M5 sportssedan har ekte motorsportgener – og maksimal kjøredynamikk preget av høyeste presisjon, smidighet og kjørestabilitet.

M Design BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett skrått forfra

ATLETISK EKSTERIØR.

Det kraftige, sportslige eksteriør-designet til BMW M5 Competition og BMW M5.

Det M-spesifikke designet til BMW M5 kombinerer klare linjer og atletiske proporsjoner for å uttrykke den reneste dynamikk. Sportssedanens høye ytelse er visuelt understreket av M-spesifikke designelementer som M-nyren med tredimensjonale dobbeltstenger, de aerodynamisk utformede M-sidespeilene eller de typiske M-typiske doble eksosrørene.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Innvendig førerplass med dame ved rattet

HIGH-CLASS-INTERIØR.

Det sportslig-luksuriøse interiøret i BMW M5 Competition og BMW M5.

Business lounge med racingfølelse: Interiøret i BMW M5 Competition og BMW M5 kombinerer romsligheten og komforten til en premiumsedan med den førersentrerte ergonomien til en sportsbil. M-spesifikke funksjoner som M girvelger med Drivelogic-bryter for å stille inn girkarakteristikken , M-multifunksjonsseter med belyst M5-logo eller M skinnratt med røde girhendler kompletterer sportsligheten i interiøret.

Eksteriøret til nye BMW M5 formidler kraft og eleganse, aerodynamisk raffinement og letthet. Dens selvsikre holdning og imponerende kvaliteter er synlige fra alle vinkler.
Marcus Syring, leder for Design, BMW M-modeller

DET SPORTSLIGE M-DESIGNET TIL BMW M5 COMPETITION.

Oppdag det karakteristiske BMW M5 Competition Designet med høydepunktene i eksteriør og interiør.

En sentral designfunksjon i fronten til BMW M5 Competition er den nydesignede M-nyregrillen med en ramme i høyglanset sort. Tredimensjonale dobbeltstaver, også i høyglanset sort, og et sort M5 Competition-emblem fullfører det markante designet – dynamisk supplert med de nyutformede lyktene som smalner inn mot nyren. I kombinasjon med det overarbeidete frontskjørtet med et sentralt luftinntak i nettingdesign og to store luftkanaler på sidene, er ytelsespotensialet til BMW M5 Competition øyeblikkelig klart. Det oppdaterte hekkdesignet til BMW M5 Competition er preget av mørkere tredimensjonale baklys og et kraftig hekkskjørt med to M-typiske doble eksosrør. Kjøretøyets enestående atletikk gjenspeiles også i den førerorienterte cockpiten: Fra M skinnratt til det nye 12,3'' kontrolldisplayet til M-multifunksjonsseter med belyst M5-logo, er interiøret like sportslig som det er eksklusivt.
Front med ny nyregrill BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett forfra
M karbontak BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett ovenfra
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett fra siden med mann
BMW laserlys BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød næropptak front
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett ovenfra skrått bakfra
Baklykter BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett bakfra
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Førerplass med åpen dør
BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Kupé med multifunksjonsseter
Front med ny nyregrill BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett forfra

Fronten til BMW M5 Competition er preget av den nydesignede nyregrillen i ett enkelt stykke, med M-spesifikke dobbeltstenger i høyglanset sort. Det skulpturelt formede M-frontskjørtet fremhever det klare, uttrykksfulle designet med store luftinntak og et sentralt bikubemønstret pyntegitter.

M karbontak BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett ovenfra

M karbontaket er ikke bare det visuelle beviset for racing-genene til BMW M5 Competition, det reduserer også vekten betydelig og senker dermed tyngdepunktet.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett fra siden med mann

BMW M5 Competition viser et kraftig sideparti med M-spesifikke gjeller og utvendige sidespeildeksler i høyglanset sort – perfekt supplert av de markante 20" M lettmetallfelgene 706 M Jetblack.

BMW laserlys BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød næropptak front

Lyskastere med L-formede lykter, sammen med det nyutviklede M-nyregrillen, preger det karakteristiske og utfordrende utseendet til BMW M5 Competition.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett ovenfra skrått bakfra

Nye tredimensjonalt utformede LED-baklykter med ramme i høyglanset sort gir BMW M5 Competition en spesiell avslutning.

Baklykter BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imolarød sett bakfra

Det muskuløse bakpartiet vitner om den enorme kraften i BMW M5 Competition. Det dynamiske inntrykket understrekes av den markante M5 Competition-emblemet på bakluken, en diskret hekkspoiler i høyglanset sort og diffusoren, også i høyglanset sort, med to imponerende doble eksosrør.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Førerplass med åpen dør

Den sportslig-luksuriøse føreplassen til BMW M5 Competition gir deg eksklusiv komfort kombinert med M-typisk funksjonalitet og førerorientering.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 Kupé med multifunksjonsseter

I interiøret i BMW M5 Competition gir M multifunksjonsseter med belyst M5-logo og helintegrerte nakkestøtter et sportslig og eksklusivt statement, som utmerker seg gjennom maksimal sittekomfort og perfekt sidestøtte.

BMW M5 Competition og BMW M5 i detalj: Motor, utstyr og tekniske data.

HØYDEPUNKTENE TIL M550i xDRIVE SEDAN

Motor, kjøredynamikk og design til BMW M550i xDrive Sedan.

BMW M TwinPower Turbo 8-sylindret bensinmotor BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

BMW M TWINPOWER TURBO 8-SYLINDRET BENSINMOTOR.

Med 530 hk og 750 Nm dreiemoment sikrer den enestående Performance.

BMW M TwinPower Turbo V8-motoren til BMW M550i xDrive Sedan er en avansert kraftpakke som imponerer med sin utholdenhet, turtallsvillighet og høye ytelse. Dette sikres blant annet av den fullt variable Valvetronic ventilstyringen, en effektiv direkteinnsprøytning og to turboladere plassert kompakt mellom sylinderbankene.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic Sett fra siden kjørende i byen

ADAPTIVT M UNDERSTELL PROFESSIONAL.

Presis kjøredynamikk i enhver situasjon.

BMW M550i xDrive Sedan har dynamisk kjørekarakteristikk som utmerker seg med sin smidighet og presisjon. Dette skyldes perfekt koordinerte understells- og drivverkskomponenter som det 10 mm senkede adaptive M understellet Professional (tilleggsutstyr), med integrert Active Steering og den intelligente xDrive firehjulsdriften installert som standard.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic Sett fra siden kjørende i byen

ATLETISK EKSTERIØR- DESIGN.

Takket være markante designhøydepunkter som de nye støtfangerne foran og bak.

Eksteriøret til BMW M550i xDrive Sedan formidler kraft og moderne sportslighet fra alle perspektiv. Et fremtredende dobbel nyregrill med ramme i ceriumgrått danner et dynamisk frontparti sammen med smale L-formede lykter og forstørrede luftinntak med dekor i ceriumgrått. Det sportslige inntrykket fortsetter gjennom den flytende sideprofilen med markante 20" lettmetallfelger frem til hekken med M Gurney og to trapesformede enderørsdeksler i sort krom.

M multifunksjonsseter BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 Kupé

MODERNE OG FUNKSJONELT INTERIØR-DESIGN.

Med ergonomisk optimerte M multifunksjonsseter.

Interiøret i BMW M550i xDrive Sedan formidler en perfekt balanse mellom sportslig førerorientering og moderne eleganse. Med ergonomisk optimert utstyr som M-multifunksjonsseter, M skinn-rattet og BMW Live Cockpit Professional med to 12,3" store skjermer, høy komfort er garantert så vel som en sportslig kjøreopplevelse.

DESIGNET TIL BMW M550i xDRIVE SEDAN.

Atletiske designfunksjoner på BMW M550i xDrive Sedan i eksteriør og interiør.

Det overarbeidete designet til BMW M550i xDrive representerer modernitet og sportslighet. Eksteriøret refererer med klare linjer og et kraftig designspråk til kjøretøyets dynamiske potensial. Designelementer i den eksklusive signaturfargen ceriumgrått på den nydesignede nyregrillen, luftinntakene til det nye frontskjørtet, så vel som på utvendige speil og på modellbetegnelsen setter karakterfulle preg. Interiøret er komfortabelt og konsekvent førerorientert. Førsteklasses utstyr som M-multifunksjonsseter for fører og passasjer, M skinnratt eller det nye 12,3'' kontrolldisplayet gjør kjøreturen med BMW M550i xDrive Sedan til en opplevelse som er like luksuriøs som den er sportslig.
Front med ny nyregrill BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic sett forfra
20" M lettmetallfelg med M sportsbrems i rødt BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020
Hekkspoiler BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic næropptak hekk
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic Sett bakfra kjørende på landevei
BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 Cockpit med 12,3" kontrolldisplay
M multifunksjonsseter BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 Interiør
BMW Individual lykter Shadow Line  BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic næropptak front
Front med ny nyregrill BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic sett forfra

ATLETISK FRONT MED NYTT SKJØRT OG BMW LASERLYS.

20" M lettmetallfelg med M sportsbrems i rødt BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020

20" M LETTMETALLFELG MED M SPORTSBREMS.

Hekkspoiler BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic næropptak hekk

M HEKKSPOILER.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic Sett bakfra kjørende på landevei

HEKKSKJØRT MED FRITT FORMEDE ENDERØRSDEKSLER.

BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 Cockpit med 12,3" kontrolldisplay

COCKPIT MED NYTT SENTRALT INFORMASJONSDISPLAY.

M multifunksjonsseter BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 Interiør

M MULTIFUNKSJONSSETER FOR FØRER OG PASSASJER.

BMW Individual lykter Shadow Line  BMW M550i xDrive Sedan G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes grønn metallic næropptak front

BMW INDIVIDUAL SHADOW LINE.

BMW M550i xDrive Sedan i detalj: Motor, utstyr og tekniske data.