BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo gul sett stående fra siden

THE M4

BMW M

BMW M4 COUPÉ MODELL: MOTORER & TEKNISKE DATA

THE M4BMW M4 COUPÉ MODELL: MOTORER & TEKNISKE DATA

BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé – motorer, fakta og dimensjoner.

En oversikt over de viktigste tall og fakta for BMW M4 Competition Coupé og BMW M4 Coupé: Finn informasjon her om motorer, forbruk, CO2-utslipp og dimensjoner for de forskjellige utgavene av BMW 4-serie Coupé. Sammenlign de imponerende effektdataene som sylindervolum, hestekrefter, dreiemoment og akselerasjon – og finn ut hvilken av disse eksepsjonelle sportscoupéene som passer deg best.

MOTORER OG TEKNISKE DATA FOR BMW M4 COUPÉ-MODELLER.

Velg modell
Velg girtype

Sammenligne kjøretøy

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

  • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

    Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

    * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

    Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.