BMW M4 Coupé, detaljer og utstyrsversjoner

THE M4

BMW M

BMW M4 COUPÉ I DETALJ: DESIGN, MOTORER OG UTSTYRSVERSJONER

THE M4BMW M4 COUPÉ I DETALJ: DESIGN, MOTORER OG UTSTYRSVERSJONER

BMW M4 Coupé personliggjør alt som er typisk for BMW M: mer enn fire tiår med utvikling av høyytelsesbiler som har perfeksjonert samspillet mellom drivverk, understell, girkasse og styring. Dette har resultert i et bemerkelsesverdig mangfold av utstyrsvarianter, som garanterer optimal kjøreglede når det gjelder design, kjøredynamikk og tekniske nyvinninger.

Finn ut mer

BMW M4 COUPÉ – PERFORMANCE-EGENSKAPER.

Inspirasjon fra motorsport: Oversikt over drivverks- og understellsteknologien.

Mer enn fire tiår med erfaring i utvikling av høykvalitetsbiler har alltid vært det perfekte samspillet mellom drivverk, fjæring, girkasse og styring – med sjåføren som målestokk. Alt som er typisk for BMW er nedfelt i BMW M4 Coupé. Hver detalj har fokus på enestående ytelser og presisjon. Et oppsett for piloter som er vanskelig å slå.
BMW M4 Coupé, BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor & M Competition Pakke

BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor & M Competition Pakke.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og sportslig motorlyd. Takket være Dobbel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll Turbolader yter den 6-sylindrede High-Performance M TwinPower Turbo bensinmotoren i kombinasjon med den seriemessige M Competition Pakken 331 kW (450 hk). M Sportseksosanlegget genererer en karaktersterk motorlyd. Det spesialtilpassede adaptive M understellet sørger for optimal kontakt med veibanen, bedre veigrep og smidigere kjøreegenskaper.
BMW M4 Coupé, adaptivt M understell

Adaptivt M sportsunderstell.

Ved hjelp av elektronisk regulering av støtdemperne sørger det adaptive M understellet automatisk for optimal demping i alle kjøresituasjoner. Med innstillingene COMFORT, SPORT og SPORT+ kan du endre understellskonfigurasjonen fra komfortabel til sportslig og dynamisk.
BMW M4 Coupé, 7-trinns M dobbelclutchgirkasse

7-trinns M dobbelclutchgirkasse.

Den 7-trinns M dobbelclutchgirkassen med Drivelogic gjør det mulig å gire uten avbrudd i trekkraften og uten at du trenger trå inn clutchpedalen eller ta foten av gasspedalen. Girskiftene skjer automatisk eller utføres manuelt med enten girspaken eller girhendlene på rattet. Launch Control garanterer optimal akselerasjon fra stillestående.
BMW M4 Coupé, manuell 6-trinns M girkasse

Manuell 6-trinns M girkasse.

Den 6-trinns manuelle girkassen i BMW M4 Coupé er 12 kg lettere enn forgjengeren og har en kompakt konstruksjon. På innsiden sørger nye karbonfiberbelegg på synkronringene for høyere giringskomfort, og tørrsumpsmøring sørger for effektiv oljetilførsel.
BMW M4 Coupé, M Driver’s Package

M Driver’s Package.

Med M-førerpakke økes topphastigheten til 280 km/t. M-førerpakke kan bestilles ved kjøp av ny bil, og kan til enhver tid ettermonteres. Alle andre tekniske data forblir uendret ved montering. En verdikupong på BMW M Intensive Training i regi av BMW Driving Experience er inkludert.

BMW M4 COUPÉ – DESIGN-EGENSKAPER.

M spesifikke designelementer i eksteriør og interiør.

BMW M4 Coupé fengsler tilskueren øyeblikkelig. Standard LED front- og baklys uthever det aerodynamiske karosseriet. De store luftinntakene understøtter den sportslige fremtoningen, så vel som 20-tommers lettmetallfelger fra M Competition-pakken (ekstrautstyr). Sportslige elementer som de runde instrumentene setter et eksklusivt preg på førerplassen. Alt i denne sportsbilen signaliserer kraft og dynamikk.
BMW M4 Coupé, Design
BMW M4 Coupé, eksteriør-høydepunkter i M Competition pakken

Eksteriør-høydepunkter i M Competition pakken.

M Competition-pakken omfatter utvendig design med eksklusive smidde og maskinerte 20" M lettmetallfelger Stjerneeke 666 M med ulik dekkdimensjon foran og bak. Den sportslige stilen understrekes av høyglanset BMW Individual Shadow Line med utvidet omfang, som strekker seg fra nedre grill og gjeller til modellnavn i høyglanset sort. De sorte forkrommede enderørene runder av det hele.
BMW M4 Coupé, eksklusivt tak i karbonfiber

Eksklusivt tak i karbonfiber.

Karbontaket av karbonfiberforsterket plast (CFRP) er en av de intelligente konstruksjonene som bidrar til å redusere bilens vekt. I tillegg senker det tyngdepunktet. Dette gir smidigere og mer dynamiske kjøreegenskaper i svinger, under akselerasjon og når du bremser.
BMW M4 Coupé, LED-baklykter

LED-baklykter.

Moderne LED-teknologi sørger for optimal sikkerhet, lavt strømforbruk og lang driftstid. De store blinklysene og de raske LED-bremselysene øker sikkerheten. De markante L-formede baklyktene er lett gjenkjennelige både i dagslys og i mørke.
BMW M4 Coupé, nærlys

Nærlys.

De adaptive LED-lyktene følger veien i den retningen du styrer, slik at du ser langt frem i svinger. Det adaptive kjørelyset lyser opp veien optimalt og øker den aktive sikkerheten.
BMW M4 Coupé: BMW Selective Beam

BMW Selective Beam.

BMW Selective Beam regulerer fjernlyset automatisk etter situasjonen, slik at du har optimal sikt i mørket. Systemet overvåker trafikken foran bilen og møtende trafikk og regulerer fjernlyset slik at andre trafikanter ikke blir blendet.
BMW M4 Coupé, førerorientert dashbord

Førerplass med fokus på føreren.

En førerplass, laget for racerbanen. Hver detalj er ergonomisk optimalisert og tilpasset føreren. I sentrum: Det edle M skinnrattet kledd i walknappa. M Drive-knapper brukes til å aktivere individuelle oppsett, mens sportslige girhendler på rattet sammen med M dobbelclutchgirkassen (ekstrautstyr) aktiverer hurtige girskift. Instrumentskjermen i markant M-design sørger for perfekt visning av alle relevante kjøredata.
BMW M4 Coupé, M seter

M Sitze.

M setene er utformet som bøtteseter, integrerte nakkestøtter og belyst M-logo i skulderområdet gir perfekt sidestøtte og sørger for nye bestetider. Fordi den konsekvente lettvektskonstruksjonen bidrar til å redusere kjøretøyets vekt. For å hjelpe deg med sportslig kjøring, er det en knepolstring på førersiden på midtkonsollen.
BMW M4 Coupé, interiør, setetrekk

Innvendig kvalitetsdesign.

Ekte eksklusivitet kjenner man også igjen ved andre øyekast. For eksempel interiørlister 'Carbon Fibre' med kontrastlister i svart krom, hvis unike overflatefinish utstråler maksimal dynamikk. Et like sportslig og individuelt interiør garanteres med høy kvalitet i BMW helskinnsinteriør 'Merino' Tofarget Sakhir Orange / Sort.
BMW M4 Coupé, M4 innstigslister

M4 innstigningslister.

Allerede før du setter deg ned i de ergonomiske M-setene i BMW M4 Coupé, vil du merke de eksklusive innstigningslistene laget av høykvalitets aluminium med M4 modellnavn.
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, spesialutgave
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 02
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 03
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 04
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 05
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 06
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 07
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 08
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 09
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 10
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 11
BMW M4 Coupé, M Heritage Edition, special edition image 12

BMW M4 EDITION ///M HERITAGE.

BMW M4 Coupé spisser sin ikoniske karakter: Motorsport-DNA preger BMW M4 Coupé Edition ///M Heritage i alle detaljer. De tre eksklusive lakkfargene Laguna Seca Blue, Velvet Blue metallic og Imola Red II, der den begrensede utgaven på 750 stykk Edition ///M Heritage er tilgjengelig på verdensbasis, gjentar de legendariske M stripene som er fremtredende integrert i karbontaket. De 20“ M lettmetallfelgene stjerneeke 666M i matt Orbitgrå danner en slående kontrast til de tre fargesterke interiørene i Merinoskinn: Blå kontrastsømmer i M Sportssetene i tofarget Silverstone / Sort harmonerer med lakkfargen Laguna Seca, fiolett og orange kontrastsømmer med den alternative lakkfargen Velvet Blue. Det like sportslig-ekskluisive interiøret i tofarget rød / sort med kontrastsømmer i rødt og gult er forbeholdt kjøretøyer i Imola Red II. Den strenge begrensningen på BMW M4 Coupé Edition /// M Heritageder produsert fra november 2019, signaliseres av en tekst på karbonfiber interiørlisten , hvis struktur er inspirert av M stripene, en logo på innstigslistene og fargekoordinert søm i nakkestøttene.

BMW M4 COUPÉ.

Connectivity.

I BMW M4 Coupé vil du bli støttet både på veien og på racerbanen av en rekke innovative teknologier som gir mer komfort og sikkerhet og som setter nye standarder. På denne måten kan du registrere all informasjon som er relevant i løpet av brøkdeler av et sekund og glede deg over kommunikasjon, informasjon og underholdning på høyeste nivå. Kjøreglede har aldri vært så fremtidsrettet som nå.
BMW M4 Coupé, BMW Head-Up Display med spesiell M visning

BMW Head-Up Display med spesiell M-visning.

BMW Head-Up Display med egen M-visning projiserer alle relevante kjøredata i farger midt i førerens synsfelt. Med et tastetrykk kan du skifte til M-visning. Den viser aktuelt gir, turtall som et dynamisk bånd og optimalt giringstidspunkt med en indikator.
BMW M4 Coupé, BMW M Laptimer App

BMW M Laptimer App.

Opplev kjøregleden i tiendedels sekunder og m/s²: BMW M Laptimer App er et ultimat verktøy for analyse av løpsdata inkludert automatisk beregning av rundetider. Appen registrerer BMW sensordata direkte fra din BMW. Avlesningene hjelper til med å analysere din egen kjørestil. Dette hjelper deg å øke presisjonen og bedre kjøreferdighetene dine slik at du kan presse rundetidene ned. Også utenfor racerbanen kan du registrere dine kjøreturer, f.eks. på bilturer i distriktet.
BMW M4 Coupé, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Du kan bruke funksjoner på din iPhone og betjene dem som vanlig i bilen. Med forberedelse for Apple CarPlay® har du trådløs tilgang til telefonfunksjoner, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify og Apple Music. Ved hjelp av taletasten på rattet kan du bruke Apples taleassistent Siri.
BMW M4 Coupé, med trådløs lading av telefon

Trådløs lading av telefon.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og ekstra USB-porter. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres Bluetooth Office og ferdig forberedt for Wi-Fi-hotspot.
BMW M4 Coupé tekniske data

BMW M4 COUPÉ TEKNISKE DATA.