BMW M3 G80 2020 Isle of Man grønn metallic Sett forfra kjørende
DrivstofftypeBensin

THE M3

BMW M

DE NYE BMW M3 SEDAN-MODELLENE

DrivstofftypeBensin
THE M3DE NYE BMW M3 SEDAN-MODELLENE

BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan.

BMW M3 Sedan modeller kombinerer kraftige proporsjoner og en markant firedørs 3-Box-Design med M-typisk sportslighet. Kvartetten med sine sterke karakterer ledes av BMW M3 Competition Sedan med imponerende 510 hk og 650 Nm dreiemoment. Utstyrt med en kraftig BMW M TwinPower Turbo-motor, 8-trinns M Steptronic med Drivelogic, aktiv M differensial og mange teknologier avledet fra motorsport, garanteres maksimal kjøredynamikk – i hverdagen som på racerbanen. BMW M3 Sedan utvikler sportslige 480 hk og 550 Nm dreiemoment. Kombinasjonen av bakhjulsdrift og optimalt tilpasset manuell 6-trinns M girkasse gir en svært dynamisk kjørestil og gjør kjøretøyet til en puristisk fullblods sportsutøver. Modellpaletten avrundes med BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan: I tillegg til sitt attraktive design imponerer de kraftige sportssedanene med en spesielt balansert blanding av sportslighet, effektivitet og behagelig hverdagsbruk. 

 

 

 

Les mer

SAMMENLIGNING MELLOM BMW M3 SEDAN-MODELLENE.

Oversikt over de viktigste Performance-dataene: Design, Motor, drivverk og motoreffekt.

BMW M3 Competition Sedan.

Maksimal kjøredynamikk med bakhjulsdrift.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor med 510 hk
 • 8-trinns M Steptronic girkasse med Drivelogic
 • Bakhjulsdrift
 • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0–100 km/h opptil 3,5 sek. rask
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Sett skrått forfra

BMW M3 Sedan.

Puristisk kjøredynamikk med bakhjulsdrift og manuell girkasse.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor med 480 hk
 • 6-trinns M girkasse
 • Bakhjulsdrift
 • 353 kW (480 hk), 550 Nm, 0–100 km/h på 4.2 sek
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn metallic sett skrått forfra

BMW M340i xDrive Sedan.

Den perfekte kombinasjonen av ytelse, komfort og daglig bruk.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor med 374 hp
 • 8-trinns Steptronic Sport girkasse
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0–100 km/h på 4.4 sek
BMW M340i xDrive Sedan i G22 2020 Safirsort metallic sett skrått forfra

BMW M340d xDrive Sedan.

Kraft og effektivitet kombinert med ubegrenset egnethet for daglig bruk.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret dieselmotor med 340 hk
 • 8-trinns M Steptronic girkasse
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 hk), 700 Nm, 0–100 km/h på 4.6 sek
BMW M340d xDrive Sedan i G22 2020 Mineralgrå metallic sett skrått forfra
 • BMW M3 Competition Sedan.
 • BMW M3 Sedan.
 • BMW M340i xDrive Sedan.
 • BMW M340d xDrive Sedan.

BMW M3 COMPETITION SEDAN – PRODUKT-HØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk og designutstyr i BMW M3 Competition Sedan.

BMW M3 Competition Sedan viser hvor mye motorsport det er mulig med en BMW 3-serie Sedan. Toppmodellen til BMW M3 Sedan Modeller har en kraftig 510 hk BMW M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin rekkemotor og tallrike drivverks- og understellsteknologier hentet fra motorsport. Kjøretøyets atletiske karakter blir visuelt understreket av de kraftige proporsjonene og det markante 3-Box-Designet. Uttrykkssterke M-designelementer som karbontak med finner eller de gjennomgående svarte sidekanalene gir markante motorsport-aksenter til eksteriøret. Interiøret i BMW M3 Competition Sedan er sportslig, elegant og gjennomgående førerorientert med mange M-funksjoner.

BMW M3 Competition G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Sett skrått forfra
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor Næropptak

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og en markant BMW M-motorlyd. To MonoScroll-turboladere, High Precision Injection direkteinnsprøytning, helvariabel ventilstyring og variabel kamakselstyring sørger for en enestående effekt.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 med 8-trinns M Steptronic girkasse Girvelger

8-trinns M Steptronic med Drivelogic.

Den 8-trinns M Steptronic girkassen med Drivelogic har flere giringsmuligheter fra ekstremt sportslig og dynamisk, spesielt komfortabel og nesten ikke merkbar, drivstoffbesparende. Du kan gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet eller velge ett av de tre automatikk-programmene ved hjelp av Drivelogic.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M komposittbremser, høyglanset rødt Næropptak hjul

M komposittbremser, høyglanset rødt.

Takket være ulike materialer har M komposittbremser fremragende retardasjonsverdier i tillegg til høy stabilitet og lavere vekt. Bremsekalipere i høyglanset rødt med M-logo gir høyeffektsbremsene et sportslig utseende.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M karbon-keramiske bremser Næropptak

M karbon-keramiske bremser.

Med de karbon-keramiske M bremsene er bruken av bremsekraft enda mer direkte. Bremsene bidrar til bedre smidighet, dynamikk og akselerasjon takket være lavere vekt. Det tekniske utstyret er synlig på utsiden gjennom karbon-keramiske bremseskiver og bremsecalipere i fargen matt gull med M-logo på for- og bakaksler. Avhengig av de materialspesifikke egenskapene kan det oppstå økt funksjonsstøy ved bremsing, f.eks. etter en lengre periode med liten belastning eller når det er vått kort tid før kjøretøyet stopper. Denne konstruksjonsbetingede støyutviklingen kan unngås ved å bremse tørr bremsene etter at den er blitt fuktig eller ved å belaste bremsen kraftigere igjen etter lengre tids lav bremsebelastning. På grunn av påvirkning av fuktighet eller veisalt, f.eks. etter bruk av vaskeanlegg, dugg om natten, kjøring i regn osv. kan bremseeffekten tilsvare den til et konvensjonelt bremseanlegg. Denne reduserte bremseeffekten kan kompenseres med økt pedaltrykk, om nødvendig. Funksjonsstøy har ingen innflytelse på effekten, driftssikkerheten og stabiliteten til bremsen.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M sportseksosanlegg Sett bakfra

M sportseksosanlegg.

M sportseksosanlegget påvirker motorlyden ved hjelp av den integrerte eksosspjeldteknikken. Når kjøremodusene SPORT og SPORT+ velges med SETUP-tasten, blir motorlyden mer intens, mens modusen med mer komfortable innstillinger gir en mer diskret lyd.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Frontdesign Sett forfra

Frontdesign

Fronten på BMW M3 Competition Sedan er preget av den uttrykksfulle M-nyregrillen i en maksimalt dynamisk og redusert tolkning. Den helt sorte, for første gang rammeløse nyregrillen med horisontale M-typiske doble lameller, muliggjør maksimal gjennomstrømning av kjøleluft for den turtallsvillige M-motoren. Det store, trapesformede sentrale luftinntaket, sammen med frontlysene som smalner inn mot nyregrillen, understreker kjøretøyets atletiske karakter.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Sidedesign Sett fra siden

Sidedesign.

Med skarpe proporsjoner og en markant firedørs 3-Box-Design – front, kupé og hekk er formelt gjenkjennelig adskilt – ser silhuetten av BMW M3 Competition Sedan smidig og manøvrerbar ut. Det sorte karbontaket og det aerodynamisk optimaliserte kanalområdet inspirert av motorsport, trykker bilens silhuett optisk og fysisk enda flatere mot bakken. De dynamisk utformede utvendige speilene i typisk M dobbelprofil, sammen med M-gjellene med modellbetegnelse og de markante smidde M-hjulene med M-komposittbremser, setter ytterligere sportslige høydepunkter.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 19"/20" M smidde lettmetallfelger 825 M matt orbitgrå Næropptak hjul

19"/20" M smidde lettmetallfelger Dobbelteke 825 M i matt orbitgrå med ulik dekkdimensjon foran og bak.

19"/20" M lettmetallfelger Dobbelteke 825 M i tofarget matt orbitgrått med ulik dekkdimensjon foran og bak, med glanspolert kant, 9,5J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/30 R20 bak.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Karbonfibertak Næropptak

Karbonfibertak.

Taket av karbonfiberforsterket plast (CFRP) er en av de intelligente konstruksjonene som bidrar til å redusere bilens vekt. I tillegg senker det tyngdepunktet. Dette gir smidigere og mer dynamiske kjøreegenskaper i svinger, under akselerasjon og når du bremser.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Hekkdesign Sett bakfra

Hekkdesign.

Hekken på BMW M3 Competition Sedan viderefører det sportslige, smidige utseendet til sidepartiet. Det brede sporet til de M-spesifikke akslene sørger sammen med de muskuløse hjulbuene for en kraftig holdning som understreker de imponerende ytelseskravene til sportssedanen. To M-typiske doble rørpar i sort krom og en nyansert Gurney i høyglanset svart understreker bilens eksklusive motorsportkarakter.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M sportsseter Interiør

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Det spesifikke designet med belyst M3-logo er understreker bilens sportslige stil enda bedre.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 M Skinnratt med Cockpit Interiør

M skinnratt.

M-skinnrattet med sine formede tommelstøtter gir deg en sportslig, direkte styrefølelse og maksimal kontroll. Den integrerte multifunksjonen gjør det mulig å betjene forskjellige multimedia- og assistansesystemer. Du kan bruke de røde M1/​M2-knappene til å hente frem to forhåndsinnstilte M Drive-konfigurasjoner.

BMW M3 SEDAN – PRODUKT-HØYDEPUNKTER.

Kjøredynamisk- og designutstyr i BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan er en puristisk sportssedan med enestående kjøreegenskaper. Ansvarlig for dette er en 480 hk High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motor, drivverk, bakhjulsdrift og høyt utviklede teknologier avledet fra motorsport, for eksempel det M-spesifikke drivverket med aktiv M-differensial. En perfekt tilpasset manuell 6-trinns M-girkasse med kort, presis giring muliggjør spesielt intensiv samhandling mellom sjåfør og kjøretøy. Det atletiske firedørs 3-Box-Designet og særegne M designelementer skaper en selvsikker, ujustert holdning som umiskjennelig refererer til det sportslige potensialet til BMW M3 sedan.

BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn metallic Sett skrått bakfra i froskeperspektiv
BMW M3 Sedan G80 2020 6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin rekkemotor Næropptak

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og en markant BMW M-motorlyd. To MonoScroll-turboladere, High Precision Injection direkteinnsprøytning, helvariabel ventilstyring og variabel kamakselstyring sørger for en enestående effekt.
BMW M3 Sedan G80 2020 manuell 6-trinns M girkasse og bakhjulsdrift Næropptak girvelger

Manuell M girkasse og bakhjulsdrift.

6-trinns manuell M girkasse muliggjør ekstra sportslig kjøring. Girkassen er lettsjaltet, har perfekt avstemte girtrinn og presise, korte girbevegelser. Takket være de riktig avstemte girene, kan motorkarakteristikken perfekt utnyttes når det gjelder kraftutfoldelse og effektivitet. Perfekt for Trackday – med bakhjulstrekk blir bilen en fullblods idrettsutøver når DSC er slått av. Takket være at kraftoverføringen går utelukkende til bakhjulene, formidler kjøretøyet enda mer følelser i sine yttergrenser.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn M-spesifikt understell Sett fra siden

M-spesifikt understell.

Det M-spesifikke understellet kombinerer konsekvent lettvektskonstruksjon med spesielt høy stivhet, optimalisert drivverksgeometri med bredt spor og aktiv M-differensial. Nøyaktig respons og tilbakemelding fra styring og hjuloppheng sørger for perfekt kjøretøyskontroll. Med M Setup kan du justere egenskapene etter ønske.
BMW M3 Sedan G80 2020 19"/20" M smidde hjul 825 M tofarget sort close-up wheel

M komposittbremser, høyglanset rødt.

Takket være ulike materialer har M komposittbremser fremragende retardasjonsverdier i tillegg til høy stabilitet og lavere vekt. Bremsekalipere i høyglanset rødt med M-logo gir høyeffektsbremsene et sportslig utseende.
BMW M3 Sedan G80 2020 M karbon-keramiske bremser Næropptak

M karbon-keramiske bremser.

Med de karbon-keramiske M bremsene er bruken av bremsekraft enda mer direkte. Bremsene bidrar til bedre smidighet, dynamikk og akselerasjon takket være lavere vekt. Det tekniske utstyret er synlig på utsiden gjennom karbon-keramiske bremseskiver og bremsecalipere i fargen matt gull med M-logo på for- og bakaksler. Avhengig av de materialspesifikke egenskapene kan det oppstå økt funksjonsstøy ved bremsing, f.eks. etter en lengre periode med liten belastning eller når det er vått kort tid før kjøretøyet stopper. Denne konstruksjonsbetingede støyutviklingen kan unngås ved å bremse tørr bremsene etter at den er blitt fuktig eller ved å belaste bremsen kraftigere igjen etter lengre tids lav bremsebelastning. På grunn av påvirkning av fuktighet eller veisalt, f.eks. etter bruk av vaskeanlegg, dugg om natten, kjøring i regn osv. kan bremseeffekten tilsvare den til et konvensjonelt bremseanlegg. Denne reduserte bremseeffekten kan kompenseres med økt pedaltrykk, om nødvendig. Funksjonsstøy har ingen innflytelse på effekten, driftssikkerheten og stabiliteten til bremsen.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn Fremre hjulhus Næropptak

Fremre hjulhus.

De ytterst muskuløse hjulbuene til BMW M3 Sedan er synlige bevis på bilens racinggener. De danner den perfekte rammen for de store, presist utformede smidde M-hjulene i tofarget sort og understreker sportssedanens brede holdning.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn M gjeller Næropptak

M gjeller.

M gjeller med modellbetegnelse og tredimensjonal design fremhever bilens sportslige ytelser og unike kjøreopplevelser. De symboliserer M-modellenes tekniske kvalitet og kraftfulle design.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn M utvendige speil Næropptak

M sidespeil

Utvendige speil i den typiske M dobbelprofil med asfæriske glass er elektrisk justerbare og kan oppvarmes. Speilfoten er optisk integrert i vindusspaltelistene og fremhever bilens elegante, sportslige design.
BMW M3 Sedan G80 2020 19"/20" M smidde lettmetallfelger 825 M tofarget sort Næropptak hjul

19"/20" M smidde lettmetallfelger Dobbelteke 825 M i tofarget sort med ulik dekkdimensjon foran og bak.

19"/20" M lettmetallfelger Dobbelteke 825 M i tofarget sort med ulik dekkdimensjon foran og bak, med glanspolert finish, 9,5J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/30 R20 bak.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn Enderørsdeksler i krom Sett bakfra

Enderørsdeksler i krom.

De to doble rørpar til BMW M3 Sedan stikker merkbart ut fra den høyglansede sorte diffusoren. I kombinasjon med de karakteristiske diffusorlamellene mot veien, skaper edle kromtrim en sportslig avslutning.
BMW M3 Sedan G80 2020 M sportsseter Interiør

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Det spesifikke designet med belyst M3-logo er understreker bilens sportslige stil enda bedre.

COCKPIT & TEKNOLOGIER.

M-spesifikke instrumenter og betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistansesystemer i BMW M3 Sedan modeller.

Komfort, sikkerhet og M-feeling på høyeste nivå: BMW M3 Sedan modeller støtter deg under kjøring med mange innovative teknologier. Den M-spesifikke kombiinstrumentet* og det M-spesifikke Head-Up displayet* sørger for maksimal oversikt. Funksjoner som det individuelt konfigurerbare M Setup*, den røde start/stopp-knappen* eller midtkonsollen med M MODE* og SETUP*-knappene gir ekstra racingfølelse. Dra nytte av intelligente førerassistentsystemer ved kjøring og parkering, eller kommuniser med BMW på en ny og enkel måte ved hjelp av BMW Intelligent Personal Assistant. I tillegg er det mange Connectivity-funksjoner og digitale tjenester tilgjengelig som du kan optimalisere tilkobling med din BMW og verden og gjøre mobillivet ditt enda mer praktisk. *Tilgjengelig for BMW M3 Competition Sedan og M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 2020 Cockpit Interiør
BMW M3 Sedan G80 2020 M-spesifikt kombiinstrument Interiør

M spesifikt kombiinstrument.

Det M-spesifikke kombiinstrumentet tilbyr en spesielt presis og fokusert visning av kjøredata i SPORT- og TRACK-modus. Verdier som ladetrykk eller dekktrykk og temperaturer holdes alltid i sikte, selv på racerbanen. Betjening og konfigurasjon utføres ved å bruke M MODE-knappen i betjeningsenheten i midtkonsollen. *Tilgjengelig for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW 8- 3-serie Sedan M-modeller G80 G20 BMW Live Cockpit Professional Control Display Interiør

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon omfatter visninger på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW M3 Sedan G80 2020 BMW M3 M Setup Control Display Interiør

M Setup.

M Setup* gir deg muligheten til å konfigurere forskjellige kjøredynamiske parametre som motor, girkasse og styrekarakteristikk, demperinnstilling, styringsintensiteten til Dynamic Stability Control (DSC) i henhold til dine individuelle behov. *M Setup er tilgjengelig for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan G80 2020 integrert M-spesifikt bremsesystem pedaler cockpit

Integrert M-spesifikt bremsesystem.

Det integrerte M-spesifikke bremsesystemet til BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan gir en vektbesparelse på ca. 2 kg og en svært høy bremsedynamikk. For maksimal tilpasning kan føreren velge mellom bremsepedalkarakteristikkene "Comfort" og "Sport" via M Setup. Responsadferden er utformet forskjellig avhengig av karakteristikken. I "Sport"-modus er det en høyere retardasjon med samme pedalbevegelse, spesielt ved lav hastighet, mens responsadferden til de to karakteristikk-kurvene er veldig lik ved høy hastighet.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Display med egen M-visning* projiserer relevante kjøredata i farger direkte i ditt synsfelt. Med et tastetrykk kan du skifte til M-visning. Den viser girtrinn, turtall som et dynamisk bånd og optimalt giringstidspunkt med en indikator, og navigasjonsmeldinger. *M-spesifikke funksjoner for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan er tilgjengelige.
BMW M3 Sedan G80 2020 betjeningsfelt midtkonsoll Interiør

Betjeningsfelt midtkonsoll.

Du kan bruke M MODE *-knappen under start/stopp-knappen i det praktisk plasserte betjeningsfeltet i midtkonsollen for å endre innholdet på skjermen. SETUP *-knappen gir enda flere muligheter for å konfigurere kjøretøyets karakteristikk. Det åpner menyen for individuelle justeringer av kjøredynamikken. Ekstra knapper slår på eller av individuelle assistentsystemer. *M MODE og SETUP for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan er tilgjengelige.
BMW M3 Sedan G80 2020 start/stopp-knapp i rødt midtkonsoll Interiør

Rød start/stopp-knapp.

Den røde start/stopp-knappen brukes til nøkkelfri start av motoren etter at kjøretøyet er låst opp. Du bruker den også til å stoppe motoren. Bilnøkkelen registreres automatisk uten at du trenger å sette inn nøkkelen. *Den røde start/stopp-knappen er tilgjengelig for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Digital Key (iPhone)

Digital Key.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone* adgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører. * BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhoner på bmw.com/digitalkey
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Remote Software Upgrade Control Display Interiør

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Integrering av smarttelefon Control Display Interiør

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Med Smartphone Integration støtter din kjøretøy Apple CarPlay og Android Auto ved å bruke en trådløs forbindelse mellom smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 WLAN Hotspot Control Display Interiør

Wi-Fi-hotspot.

Du kan delta på videokonferanser med nettbrettet eller strømme siste episode av yndlingsserien din på smarttelefonen. Wi-Fi-hotspot gir deg internettilgang med LTE-hastighet (avhenger av det tilgjengelige nettverket) via SIM-kortet som er integrert i bilen. Dermed kan du og passasjerene dine surfe med inntil ti enheter samtidig.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Connected-pakke Professional Control Display Interiør

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone Integration inkl. Apple CarPlay og Android Auto eller In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få alt? Med Connected Package Professional skaffer du deg disse tjenestene fra BMW ConnectedDrive.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Trådløs lading av telefon Control Display Interiør

Trådløs lading av telefon.

Trådløs lading for telefon består av et ladeetui med en trådløs ladefunksjon og en ekstra mikrofon som gir bedre handsfreekvalitet i forsetene. Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold. To mobiltelefoner og en musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. I tillegg leveres forberedelse for Wi-Fi-hotspot.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Drive Professional Control Display Interiør

M Drive Professional.

Enten det er en Trackday eller en spontan Drift Session – M Drive Professional* er den ideelle følgesvenn for kjøring med en ekstra dose adrenalin. M Laptimer og M Drift Analyser støtter deg i jakten på de beste tidene og den perfekte driftevinkelen, M-modus TRACK og ti-trinns M Traction Control tillater en skreddersydd kjøreoppførsel. *M-Drive Professional er tilgjengelige for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Driving Assistant Professional Control Display Interiør

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Parkering Assistant Plus Control Display Interiør

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW M3 Sedan-modeller G80 G20 Intelligent Personal Assistant Control Display Interiør

Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?"* Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW. *Språkfunksjonen er per i dag ikke tilgjengelig på norsk.

TEKNISKE DATA FOR BMW M3 SEDAN-MODELLER.

BMW M3 Competition Sedan og andre modeller.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

375 (510)/5510–7200

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:

650/2700– 5510

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

3,9

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil:

1,02-1,01

BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn metallic Sett fra siden i froskeperspektiv
BMW M3 Sedan BMW Individual mexicoblå metallic G80 2021 Sett skrått forfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual mexicoblå metallic G80 2021 Sett skrått bakfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Tanzanittblå metallic G80 2020 Sett skrått forfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual Dravitgrå metallic G80 2020 Sett skrått forfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual frostet briljanthvit metallic G80 2020 Sett skrått forfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual frostet Portimaoblå metallic G80 2020 Sett skrått forfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual frostet oransje metallic G80 2020 Sett skrått forfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual frostet mørk grå metallic G80 2020 Sett skrått forfra stående
BMW M3 Sedan BMW Individual frostet sort metallic G80 2020 Sett skrått forfra stående
BMW Individual elfenbenshvitt "Merino" helskinninteriør BMW M3 Sedan G80 2020 Interiør cockpit
BMW Individual fjordblått/sort "Merino" helskinninteriør BMW M3 Sedan G80 2020 Interiør cockpit
BMW Individual finkornet helskinninteriør 'Merino' fjordblått/sort BMW M3 Sedan G80 2021 interiør førerplass
BMW Individual Trøffel "Merino" helskinninteriør BMW M3 Sedan G80 2020 Interiør cockpit
BMW Individual interiørlister BMW Individual interiørlister i sort pianolakk med konturlister i krom med perleglansfinish BMW M3 Sedan G80 2020 Interiør
BMW Individual interiørlister i høyglanset vevd aluminium med konturlist i krom med perleglansfinish BMW M3 Sedan G80 2020 Interiør
BMW Individual "Fineline" edeltrelister i sort med sølveffekt og åpne porer M3 Sedan G80 2020 Interiør
BMW Individual interiørlister i karbon med konturlist i krom med perleglans BMW M3 Sedan G80 2021 interiør

BMW INDIVIDUAL FOR BMW M3 SEDAN.

Velg mellom et antall briljante BMW Individual lakkfarger, som metallic-fargene mexicoblå, oksidgrå, aventurinrød, tansanittblå eller dravittgrå som vises her  I interiøret gir M sportsseter eller eller valgfrie M Carbon bøtteseter av det fineste merino-skinn den sportslige og elegante stemningen. Tilbudet omfatter blant annet BMW Individual finkornet helskinninteriør 'Merino' fjordblått/sort samt BMW Individual helskinninteriøret 'Merino' elfenbenshvitt, fjordblått/sort, fianorødt/sort og tartufo – alle med delperforering. BMW Individual interiørlister, som de som er vist her i karbon med konturlister i krom med perleglans, høyglanset vevd aluminium med konturlist i krom med perleglans, 'Fineline' edeltreutførelse i sort med åpne porer i sølveffekt eller sort pianolakk setter individuelle høydepunkter i det førerorienterte interiøret i BMW M3.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Ekstra sportslig utstyr for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.

BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan er visuelt imponerende takket være deres emosjonelle estetikk og muskuløse design. Med kvalitetsutstyret fra BMW M Performance Parts kan du understreke bilens motorsport-karakter enda tydeligere - for en maksimal sportslig fremtreden.

BMW M3 Sedan G80 2020 sett skrått fra siden med BMW M Performance Parts
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance frontkomponent i karbon Næropptak

M Performance frontkomponent i karbonfiber.

Sett en kraftig standard: M Performance frontkomponent i 100 prosent karbonfiber fremhever bilens maskuline utseende på en spesielt eksklusiv måte. Individuell motorsportoptikk for de høyeste krav.
BMW M3 Sedan G80 2020 BMW M3 20"/21" M Performance smidd lettmetallfelg 1000 M frostet gullbronse Næropptak

Smidd 20"/21" M Performance lettmetallfelg krysseke 1000 M i frostet gullbronse.

Høykvalitets smidde 20"/21'' M Performance lettmetallfelger krysseker 1000 M i gullbronse.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance lyddempersystem titan Næropptak

M Performance lyddempersystem titan.

Fantastisk for ørene: M Performance lyddempersystem imponerer med sin kompromissløse Motorsport-Sound. Den bakre lyddemperen og den sportslige enderørdeksel-modulen er laget av titan i racingkvalitet.
BMW M3 Sedan G80 2020 Performance bakvinge karbon Næropptak

M Performance bakvinge i karbonfiber.

Mot strømmen: M Performance hekkspoileren er laget av 100 prosent karbonfiber og setter et umiskjennelig motorsportpreg på bilens hekk. Den har optimert aerodynamikk som øker de sportslige kjøreegenskapene. Dynamikk i sin individuelle form.
BMW M3 Sedan G80 2020 Performance sideskjørtinnsats karbon Næropptak

M Performance sideskjørtinnsats i karbonfiber.

Optikk, som beveger seg: M Performance sideskjørtinnsats består av karbonfiber og er et resultat av avansert håndverk. De får bilen til å virke lengre og sportsligere. For et spesielt sportslig og edelt utseende.
BMW M3 Sedan G80 2020 20"/21" M Performance smidd lettmetallfelg 1000 M matt dypsort Næropptak

Smidde 20"/21" M Performance lettmetallfelger krysseke 1000 M i matt dypsort.

Høykvalitets smidde 20"/21'' M Performance lettmetallfelger krysseker 1000 M i matt dypsort.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance Hekkdiffusor karbon Næropptak

M Performance hekkdiffusor i karbonfiber.

100 prosent hightech. 100 prosent Motorsport-karakter. 100 prosent begeistring. M Performance hekkdiffusor i karbonfiber er håndlaget i en omfattende prosess. Den gir et sportsligere ytre, samtidig som den forsterker bilens kraftfulle utseende.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance Pro-ratt Cockpit

M Performance ratt Pro.

En rund sak med hjørner og kanter: M Performance Pro-rattet skaper ekte motorsportstemning i kupeen. Det har en markant form og grep trukket i Alcantara som gir en direkte styrefølelse. Med motorsportmerke i lyseblått skinn.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance interiørdetaljer i karbon Interiør

M Performance interiørdetaljer i karbon.

Tydelig begeistring: M Performance interiørpaneler er laget av karbon med åpne porer. Den spesielle behandlingsmetoden gir ikke bare pyntelister et spesielt markert utseende - pyntelistene imponerer også med sitt unike preg. For en individuell motorsportatmosfære i bilens interiør.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance innstigningslister i karbonfiber Næropptak

M Performance innstigningslister i karbonfiber.

Elegant inngang: M Performance innstigningslister har et deksel av eksklusiv karbonfiber og fremhever bilens sportslige stil. De er perfekt tilpasset bilens design og er testet etter BMWs strenge kvalitetskrav. Med M Performance-signatur.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance gulvmatter Interiør

M Performance-gulvmatter.

Gulvmattene har flott design, og ligger stødig på plass: M Performance gulvmatter setter et individuelt og sportslig preg på kupeen. Med M Performance-signatur. Kanter i skinnfinish med dekorsøm i kontrastfarger og et innsydd bånd i M-farger runder av kvalitetsdesignen.

THE 3

BMW 3-serie Sedan etterlater konvensjoner og bekrefter igjen sin posisjon som en ekte sportssedan og et stilbestemmende ikon i mellomsegmentet.

BMW TJENESTER FOR BMW M3 SEDAN-MODELLER.

Servicepakker og servicetilbud for BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan.

BMW setter også standarder innenfor service og er alltid der for deg i tilfelle et tilfelle for din BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive eller BMW M340d xDrive Sedan. Med BMW Mobile Care er våre eksperter tilgjengelige døgnet rundt i en nødsituasjon – 365 dager i året. Takket være den innovative BMW Teleservices sender BMW M3 Sedan-Modeller vedlikeholdsbehov og feilmeldinger automatisk til BMW-servicepartneren din, som deretter kontakter deg. Med tjenestene til BMW Service Inclusive dekkes disse og alle andre tjenester økonomisk under den valgte avtaleperioden. Mer tid for de viktige ting i livet: Med det mangfoldige tjenestetilbudet fra BMW, er du alltid på den sikre siden.

BMW Service Inclusive Kvinne foran BMW bilforretning

BMW Service Inclusive.

Bare slipp deg løs og konsentrer deg kun om det som virkelig teller - den sportslige kjøregleden i din BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive eller BMW M340d xDrive Sedan. Med BMW Service Inclusive er det mulig. Fordi du bare trenger å betale en gang for tjenesten, og for fremtiden dekkes alt, inkludert service- og vedlikeholdsarbeid i løpet av den perioden du har valgt.
Finn ut mer
BMW Teleservices Kvinne ser på sin smarttelefon og åpner døren til sin BMW

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive, holder din BMW M3 Competition Sedan, BMW M3 Sedan, BMW M340i xDrive eller BMW M340d xDrive Sedan hodet klart: Hvis vedlikehold er nødvendig eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert din BMW M3 Sedan-Modell online i BMW ConnectedDrive portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer
BMW Mobile Care Kvinne foran en BMW

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistent-servicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer

BMW M340i xDRIVE OG BMW M340d xDRIVE SEDAN – PRODUKT-HØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk og designutstyr for BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan.

BMW M340i xDrive og BMW M340d xDrive Sedan er tydelig sportslige, både visuelt og teknisk – samtidig som de er fullt egnet til daglig bruk. Slående aksenter i ceriumgrå metallic sammen med BMW dobbelgrill i nettingdesign og sportslige interiørfunksjoner understreker bilens dynamiske karakter. Kraftige og effektive BMW M TwinPower Turbo-motorer med inntil 374 hk, i kombinasjon med nøyaktig koordinerte understellskomponenter som Adaptive M understell, sørger for sportslig kjøreglede og optimal handling.

BMW M340i xDrive Sedan i G20 2020 Safirsort metallic Sett fra siden kjørende
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin rekkemotor Næropptak

BMW M TwinPower 6-sylindrede turbomotorer.

M340i xDrive drives av en 6-sylindret bensin rekkemotor med et slagvolum på tre liter og BMW M TwinPower turboteknologi. En effekt på 275 kW (374 hk) og et maksimalt dreiemoment på 500 Nm gir sportslige ytelser. 0 til 100 km/t går unna på bare 4,4 sekunder. M340d xDrive kjører med en 6-sylindret dieselmotor og imponerer med en effekt på 250 kW (340 PS) og et maksimalt dreiemoment på 700 Nm. Fra 0 til100 km/t går det kun 4,6 sekunder.
BMW M340i xDrive Sedan i G20 2020 Safirsort metallic M sportsdifferensial Sett bakfra

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 med 8-trinns Steptronic Sport girkasse Næropptak girvelger

8-trinns Steptronic sportsgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
M sportsbremser BMW M340i xDrive sedan G20 2020

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blått med M-logo har større bremseskiver og dermed større bremseeffekt.
Variabel sportsstyring BMW M340i xDrive sedan G20 2020 Safirsort metallic Cockpit kupé

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
BMW M340i xDrive sedan G20 2020 Adaptivt M understell

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell er senket med ti millimeter og tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse understellkarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
BMW M340i xDrive Sedan i G20 2020 Safirsort metallic Mild-hybrid-teknologi Front næropptak

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid teknologi sparer drivstoff ved å gjenvinne bremseenergi og støtter forbrenningsmotoren ved akselerasjon med elektrisk drivenhet. Dette reduserer drivstofforbruket og utslippene samtidig som du har fordelen med økt dynamikk. Mild-hybrid-teknologien gjør også Auto Start Stopp-funksjonen enda raskere og mer komfortabel. Tilgjengelig nå for M340d xDrive Sedan.
BMW M340i xDrive Sedan i G20 2020 Safirsort metallic M Aerodynamikkpakke Front næropptak

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med spesielle M frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge med diffusorinnsats i Dark Shadow metallic gir bilen en ekstra sportslig stil. Komponentene understreker bilens sportslige utseende og forbedrer de aerodynamiske egenskapene.
BMW M340i xDrive sedan G20 2020 19" lettmetallfelger 792 M tofarget Næropptak hjul

19" M lettmetallfelger Dobbelteke 792 M tofarget.

19" M lettmetallfelger Dobbelteke 792 M i tofarget ceriumgrått med maskinert finish, dekk med nødkjøringsegenskaper og ulik dekkdimensjon foran og bak, 8J x 19 med dekkdimensjon 225/40 R19 foran og 8,5J x 19 med dekkdimensjon 255/35 R19 bak.
BMW M340i xDrive Sedan i G20 2020 Safirsort metallic BMW Individual høyglanset Shadow Line Eksteriør

BMW Individual høyglanset Shadow Line.

BMW Individual høyglanset Shadow Line omfatter en rekke utstyrsdetaljer i høyglanset sort. Det omfatter blant annet vindusspaltelister, vindusrammer og -profiler, B-stolper, sidespeilrammer, speiltrekanter og speilfester.
BMW M340i xDrive Sedan i G20 2020 Safirsort metallic Eksklusive enderørsdeksler Næropptak

Eksklusive enderørsdeksler.

Eksklusivt for M340i xDrive og M340d xDrive Sedan: Venstre og høyre enderør med friform i farge ceriumgrå. Enderørdekslene gir et visuelt uttrykk og fremhever det sportslige inntrykket til M340i xDrive og M340d xDrive Sedan.
BMW M340i xDrive sedan G20 2020 sportsseter & M sikkerhetsbelter Interiør

Sportsseter og M sikkerhetsbelter.

Sportssetene foran gir god støtte og har mange justeringsmuligheter, blant annet justering av bredden på seteryggen. M sikkerhetsbelter med beltestrammere og beltekraftbegrensere har innvevd dekor i typiske M-farger.
BMW M340i xDrive Sedan G20 2020 M skinnratt cockpit Interiør

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.
BMW M340i xDrive sedan G20 2020 M spesifikt kombiinstrument cockpit Interiør

M spesifikt kombiinstrument.

M spesifikt kombiinstrument viser i tillegg til rene kjøretøydata som hastighet og turtall også tilleggsinformasjon for spesielt sportslig kjøring.