Tre BMW M2 Competition kjører på bane foran urbant nattlandskap.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

M87C

Nye BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

Nye BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.Nye BMW M2 Competition.

Sportsbilen BMW M2 Competition er en perfekt kombinasjon av effekt, smidighet og presisjon. De store luftinntakene i frontskjørtet avslører kreftene til den nye 6-sylindrede biturbo bensin-rekkemotoren med 410 hk. BMW M2 Competition er en ekte M-modell inspirert av motorsporten og garanterer toppytelser.
 

BMW M2 Competition (2)(3):
Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 1,00–0,99 [0,92–0,92]
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 228–225 [210–209]

Finn ut mer
BMW M

FEM FAKTA.

 • 01 Biturbo med ekstra lav vekt for maksimal kraftutfoldelse
 • 02 Effekt 302 kW (410 hk)*
 • 03 Maksimalt dreiemoment 550 Nm*
 • 04 Fra 0 til 100 km/t på 4,2 sek med M DKG*
 • 05 Maksimalt motorturtall 7600 o/min*

* Foreløpige uoffisielle verdier, med forbehold om endringer.

Finn ut mer
To BMW M2 Competition på banen sett på gatenivå foran urbant nattlandskap.
Hvit BMW M2 Competition kjører på bane foran urban natthimmel.

TO TURBOER, ETT MÅL.

BMW M2 Competition Coupé har enorme motorkrefter og fremragende smidighet som stiller konkurrentene i skyggen. En ekstra turbolader med ekstra lav vekt gjør at den turtallsvillige motoren reagerer kontant på gassen, slik at du kan nyte rask akselerasjon og svingete veier. Du kan tilpasse lyden fra M sportseksosanlegget til kjøremodusen med et tastetrykk. Kjølekonseptet er testet på bane og sørger for optimal driftstemperatur, mens M chassiset sørger for presis styring.

To BMW M2 Competition på banen i mørket sett fra førerplassen.
Førerplass og M sportsseter i BMW M2 Competition Coupé med urban natthimmel i bakgrunnen.

FORAN POLE POSITION.

Førerplassen er inspirert av motorsporten, der føreren er i fokus. Den omfatter M kombiinstrument med røde visere, oljeindikator i midten og M2 Competition-logo. M skinnrattet legger til rette for toppytelser. Med M1/M2-tastene kan du konfigurere egne kjøreprofiler, mens girhendlene gir lynraske girskift i kombinasjon med M direktekoblingsgirkassen. M sportsseter (ekstrautstyr) runder av det hele. Setene i M-design leveres i sort dakotaskinn med belyst M2-logo og gir perfekt støtte.

LYDEN AV EN VINNER.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Ekstrautstyr er avbildet.

  Verdiene for drivstofforbruk og CO2-utslipp ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til et kjøretøy med standardutstyr i Tyskland, og den beregnede rekkevidden tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene.

  Verdiene for modeller merket med (2) er foreløpige verdier.

  Verdiene som gjelder kjøretøy merket med (3), er beregnet i henhold til den nye WLTP-reguleringen og blir deretter omregnet til tilsvarende NEDC-verdier for å sikre et riktig grunnlag for sammenligning av kjøretøyene. I forbindelse med kjøretøyrelaterte skatter og avgifter basert på (blant annet) beregnet CO2-utslipp, kan CO2-verdiene avvike fra verdiene som er oppgitt her, avhengig av nasjonal lovgivning.

  CO2-utslippsklasser er blant annet basert på gjeldende versjon av direktiv 1999/94/EF, og tar hensyn til forbruks- og CO2-verdiene fra NEDC.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.