Tre BMW M2 Competition kjører på bane foran urbant nattlandskap.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

M87C

Nye BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.

Nye BMW M2 Competition.

SAME STREET. DIFFERENT GAME.Nye BMW M2 Competition.

Sportsbilen BMW M2 Competition er en perfekt kombinasjon av effekt, smidighet og presisjon. De store luftinntakene i frontskjørtet avslører kreftene til den nye 6-sylindrede biturbo bensin-rekkemotoren med 410 hk. BMW M2 Competition er en ekte M-modell inspirert av motorsporten og garanterer toppytelser.
 

BMW M2 Competition:
Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/mil*: 1,0–0,96 [0,98–0,93]
CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km*: 228–219 [223–211]

Finn ut mer
BMW M

FEM FAKTA.

 • 01 Biturbo med ekstra lav vekt for maksimal kraftutfoldelse
 • 02 Effekt 302 kW (410 hk)*
 • 03 Maksimalt dreiemoment 550 Nm*
 • 04 Fra 0 til 100 km/t på 4,2 sek med M DKG*
 • 05 Maksimalt motorturtall 7600 o/min*

* Foreløpige uoffisielle verdier, med forbehold om endringer.

Finn ut mer

FÅ ET PRISTILBUD.

To BMW M2 Competition på banen sett på gatenivå foran urbant nattlandskap.
Hvit BMW M2 Competition kjører på bane foran urban natthimmel.

TO TURBOER, ETT MÅL.

BMW M2 Competition Coupé har enorme motorkrefter og fremragende smidighet som stiller konkurrentene i skyggen. En ekstra turbolader med ekstra lav vekt gjør at den turtallsvillige motoren reagerer kontant på gassen, slik at du kan nyte rask akselerasjon og svingete veier. Du kan tilpasse lyden fra M sportseksosanlegget til kjøremodusen med et tastetrykk. Kjølekonseptet er testet på bane og sørger for optimal driftstemperatur, mens M chassiset sørger for presis styring.

To BMW M2 Competition på banen i mørket sett fra førerplassen.
Førerplass og M sportsseter i BMW M2 Competition Coupé med urban natthimmel i bakgrunnen.

FORAN POLE POSITION.

Førerplassen er inspirert av motorsporten, der føreren er i fokus. Den omfatter M kombiinstrument med røde visere, oljeindikator i midten og M2 Competition-logo. M skinnrattet legger til rette for toppytelser. Med M1/M2-tastene kan du konfigurere egne kjøreprofiler, mens girhendlene gir lynraske girskift i kombinasjon med M direktekoblingsgirkassen. M sportsseter (ekstrautstyr) runder av det hele. Setene i M-design leveres i sort dakotaskinn med belyst M2-logo og gir perfekt støtte.

LYDEN AV EN VINNER.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr. Verdiene for kjøretøyet er allerede basert på den nye WLTP-reguleringen.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. september 2018 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. I løpet av 2019 er NEDC-verdiene juridisk bindende. WLTP, og ekvivalente NEDC, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.