BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått forfra

THE 4

BMW M

DEN NYE BMW M440i xDRIVE CABRIOLET

THE 4DEN NYE BMW M440i xDRIVE CABRIOLET

Utfordre din individuelle frihet: BMW M440i xDrive Cabriolet trosser selvsikkert konvensjoner. Med et progressivt designspråk og permanent vilje til kraftutfoldelse, provoserer den dynamiske Cabriolet kjøreopplevelser på et nytt følelsesmessig nivå - for med BMW M440i xDrive Cabriolet begynner uavhengighet med det første dreiemomentet.

Les mer

Utfordre din individuelle frihet: BMW M440i xDrive Cabriolet trosser selvsikkert konvensjoner. Med et progressivt designspråk og permanent vilje til kraftutfoldelse, provoserer den dynamiske Cabriolet kjøreopplevelser på et nytt følelsesmessig nivå - for med BMW M440i xDrive Cabriolet begynner uavhengighet med det første dreiemomentet.

Les mer

Utfordre din individuelle frihet: BMW M440i xDrive Cabriolet trosser selvsikkert konvensjoner. Med et progressivt designspråk og permanent vilje til kraftutfoldelse, provoserer den dynamiske Cabriolet kjøreopplevelser på et nytt følelsesmessig nivå - for med BMW M440i xDrive Cabriolet begynner uavhengighet med det første dreiemomentet.

Les mer

DE SPORTSLIGE FAKTA OM BMW 4-SERIE CABRIOLET M MODELLER.

Motor, drivverk og ytelse.

BMW M440i xDrive Cabriolet.

Åpen sportslighet og høy kjøredynamikk med ubegrensede egeneskaper for daglig bruk.
  • BMW M TwinPower Turbo inline 6-cylinder petrol engine with 374 hp
  • 8-Speed Steptronic Sport transmission
  • BMW xDrive
  • 275kW (374 hp), 500Nm, 0-100 km/h in 4.9 sec
BMW M440i xDrive G23 2020 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått forfra

BMW M440i xDRIVE CABRIOLET – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk- og designutstyr for BMW M440i xDrive Cabriolet.

Frie radikaler: Oppdag her et eksklusivt utvalg av utstyrsalternativ for BMW M440i xDrive Cabriolet. Markante M-spesifikke designfunksjoner i ceriumgrått og komfortable interiørhøydepunkter gjør sports-cabrioletens frihetstrang umiddelbart merkbar.

BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått bakfra med modell
BMW M TwinPower Turbo rekke-6-sylindret bensinmotor BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Næropptak

6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede BMW M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren fra den nyeste generasjon BMW EfficientDynamics kjennetegnes av suveren kraftutfoldelse, silkemyk motorgange og en herlig motorlyd. Takket være Dobbel-Vanos, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader, presenterer den seg som spesielt kraftig og effektiv.
Adaptivt M understell BMW M440i xDrive Cabriolet BMW Individual frostet Portimaoblå metallic G23 2020 Detalj hekkskjørt

Adaptivt M understell.

Adaptivt M sportsunderstell tilpasses elektronisk etter kjøreforholdene og kjøresituasjonen. Du kan også tilpasse chassiskarakteristikken til en komfortabel eller sportslig kjørestil med Driving experience-knappen.
M skinnratt Variabel sportsstyring med Servotronic BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Cockpit

Variabel sportsstyring.

Variabel sportsstyring med Servotronic sikrer rask respons og smidige kjøreegenskaper uten at du må bruke så mye kraft når du dreier på rattet. Styringen tilpasser rattutvekslingen i forhold til rattutslaget. Dette gjør det lettere å manøvrere ved sportslig kjøring og reduserer den nødvendige styrekraften når du parkerer og svinger av veien.
BMW M440i xDrive Cabriolet BMW Individual frostet Portimaoblå metallic G23 2020 sett skrått fra siden

M sportsdifferensial.

M sportsdifferensial gir økt veigrep og kjørestabilitet når du skifter kjørefelt, akselererer ut av svinger eller holder høy hastighet gjennom svinger, og når du kjører på ulike underlag. Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene.
Steptronic sportsgirkasse BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør detalj girspak

Steptronic sportsgirkasse.

Den 8-trinns sports-automatgirkassen legger til rette for ekstra sportslig giring. Du kan velge automatisk giring eller gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet uansett om du har en rolig eller dynamisk kjørestil. I SPORT-modus og med velgerspaken i S/M-sporet til venstre er giringen optimert for toppytelse.
M Sportsbremser BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Detalj lettmetallfelger

M sportsbremser.

M sportsbremser med faste 4-stemplers bremsekalipere foran og ettstempels kalipere bak i blå metallic med M-logo har store bremseskiver og dermed vesentlig høyere bremseeffekt. De er tilpasset bilens dynamiske kjøreegenskaper. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag.
BMW M440i xDrive Cabriolet BMW Individual frostet Portimaoblå metallic G23 2020 sett forfra Vertikal BMW dobbelgrill i ceriumgrått

M grillramme i ceriumgrått.

Den markante vertikale BMW-dobbeltgrillen henter frem minner om motorsportlegender som BMW 328. Grillrammen i ceriumgrått gir den progressive grillen en spesiell tilstedeværelse og tolker BMW-tradisjonen på nytt.
BMW M440i xDrive Cabriolet BMW Individual frostet Portimaoblå metallic G23 2020 Næropptak hekk M aerodynamikkpakke

M aerodynamikkpakke.

M aerodynamikkpakke med spesielle M frontskjørt, hekkskjørt og sideskjørt i bilens farge med todelt diffusorinnsats i Dark Shadow og høyglans sort metallic gir bilen en ekstra sportslig stil. Diffusorinnsatsen til M440i er fullstendig utført i høyglanset sort.
18" M lettmetallfelger Dobbelteke 848 M i tofarget dypsort BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Næropptak

18" M lettmetallfelger Dobbelteke 848 M i tofarget dypsort.

18" M lettmetallfelger Dobbelteke 848 M i tofarget dypsort med glanspolert finish og med ulik dekkdimensjon foran og bak. 7,5J x 18 med dekkdimensjon 225/45 R18 foran og 8,5J x 18 med dekkdimensjon 255/40 R18 bak.
M Sportsseter BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør næropptak

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Den spesifikke designen med sort M-logo fremhever bilens sportslige stil enda bedre.
M skinnratt BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør næropptak

M skinnratt.

M skinnratt med tre eker har multifunksjonstaster, M-logo og integrert kollisjonspute for føreren. Rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter gir en sportslig og direkte styrerespons.

FØRERPLASS OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistentsystemer i BMW M440i xDrive Cabriolet.

Oversikt, komfort og sikkerhet på høyeste nivå: En rekke innovative teknologier avlaster deg under kjøreturen på mange måter. Fokuser på det viktigste - den sportslige kjøregleden i BMW M440i xDrive Cabriolet.

Cockpit BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør
BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 10,25-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 12,3 tommer. BMW Operating System 7 kan blant annet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon.
BMW Operativsystem 7 BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør Kontrolldisplay

BMW Operativsystem 7.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 7.0 legger til rette for enkel og intuitiv betjening av bilens funksjoner f.eks. med stemmestyring, berøringsskjerm og iDrive-multikontroll. I den forbindelse har multikontrollen fått nye funksjoner. Slik er det nå mulig å velge app-menyen direkte.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør Kontrolldisplay

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, who are you?” Ville det ikke vært fantastisk hvis din BMW også var din personlige assistent? Med BMW Intelligent Personal Assistant kan du kommunisere med din BMW. Den gjenkjenner deg, og blir stadig bedre, og hjelper deg i mange situasjoner. Du kan gi den et eget aktiveringsord. Den kan forklare alt om bilen og hjelper deg å bli bedre kjent med din BMW.
Driving Assistant Professional BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør Kontrolldisplay

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
Parking Assistant Plus BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør Kontrolldisplay

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
Integrering av smarttelefon BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør Kontrolldisplay

Integrering av smarttelefon.

Du vil ikke klare deg uten funksjonene til smarttelefonen i din BMW og bruke den som vanlig? Kjøretøyet ditt støtter Apple CarPlay® og Android Auto® med trådløs forbindelse til smarttelefon og kjøretøy. Slik kan du bruke dine vante funksjoner og forskjellige apper i bilen.
Digital Key BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Bildør med smarttelefon

Digital key.

Du trenger ikke sette inn nøkkelen når du har med deg smarttelefonen. Med Digital Key kan du låse og låse opp din BMW og attpåtil starte motoren. Du kan også gi opptil fem personer med kompatibel iPhone* adgang til din BMW. Her kan du begrense motoreffekt og topphastighet, f.eks. for uerfarne sjåfører. * BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte iPhone telefoner. Du finner en liste over kompatible iPhoner på bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 Interiør Kontrolldisplay

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.

TEKNISKE DATA FOR BMW 4-SERIE CABRIOLET M MODELLER.

BMW M440i xDrive Cabriolet.

Effekt i kW (hk) ved o/min:

275 (374)/5500–6500

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:

500/1900– 5000

Akselerasjon 0–100 km/t i sek:

4,9

Drivstofforbruk ved blandet kjøring i l/100km:

7,4–6,9

BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020 BMW Individual frostet Portimaoblå metallic sett skrått bakfra med modell

BMW 4-serie CABRIOLET.

Frihet i sin vakreste form: I tillegg til høy kjøredynamikk og uavhengig estetikk, imponerer BMW 4-serie Cabriolet med sitt sportslige, elegante interiør og et teknisk fremragende stofftak.

BMW KATALOG-APP.

BMW Katalog-appen på smarttelefon

Opplev BMWs verdien interaktivt med smarttelefon eller nettbrett. BMW Katalog-appen inneholder digitale brosjyrer for alle aktuelle BMW-modeller. Du får detaljert produktinformasjon, flotte bilder, spektakulære videoer og fascinerende bakgrunnshistorier om BMW-modellen du ønsker deg. Du finner naturligvis også opplysninger om design, utstyr, tjenester og teknologier for nye BMW M440i xDrive Cabriolet.

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

Dersom du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon eller konkrete tilbud om eller BMW M440i xDrive Cabriolet, vennligst kontakt en BMW-forhandler i ditt område. Vi har flinke BMW-servicemedarbeidere som kan gi deg gode råd per telefon eller ansikt til ansikt.

ORIGINAL BMW TILBEHØR FOR BMW M440i xDRIVE CABRIOLET.*

Oppdag spesialutstyr og praktisk tilbehør til BMW 4-serie Cabriolet M Modell.

BMW M440i xDrive Cabriolet tilbyr dynamisk kjøreglede og et bredt utvalg av sportslig utstyr. For dine spesielle behov finnes det BMW Originaltilbehør. Naturligvis med individuelle tillegg og ekstrautstyr som er perfekt tilpasset bilen din når det gjelder kvalitet, design og ytelse, noe som gir deg maksimal merverdi – uansett hva du planlegger. *Illustrasjonene er ment som eksempler og viser en BMW 430i Cabriolet.

BMW 4-serie G23 2020 Sanremo grønn metallic Sett skrått bakfra med BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0
BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et svært lysfølsomt FHD-kamera, som filmer hendelser foran og bak bilen også når den står parkert. Ved risting og uvanlige bevegelser utenfor bilen tar kameraet automatisk opp situasjonen og dokumenterer på den måten mulige ulykker eller innbrudd(sforsøk).
BMW hekkmontert sykkelstativ Pro 2.0 BMW 4-serie Cabriolet G23 2020 BMW Originaltilbehør

BMW Pro 2.0 hekkmontert sykkelstativ.

Det bakmonterte BMW sykkelstativet Pro 2.0 er lett og solid og kan lastes med inntil 60 kg. Det er svært enkelt å bruke og har plass til to sykler/E-Bikes (kan utvides med feste for en tredje sykkel). En vippefunksjon gjør at du har enkel tilgang til bagasjerommet.
18" M Performance lettmetallfelg Dobbelteke 796 M i dypsort BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

18" M Performance lettmetallfelg Dobbelteke 796 M, matt dypsort, komplett sommerhjulsett.

18" M Performance lettmetallfelger dobbelteke 796 M i matt dypsort med M-logo i farger holder høy kvalitet. Komplett sommerhjulsett med dekk med nødkjøringsegenskaper og dekktrykkontroll, felgdimensjon 7,5J x 18 med dekkdimensjon 225/45 R18 95Y RSC foran og 8,5J x 18 med dekkdimensjon 255/40 R18 99Y RSC bak.
BMW bagasjeromsmatte BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW bagasjeromsmatte.

Den slitesterke bagasjeromsmatten har en tiltalende design med tilpasset form og høye kanter. Den er sklisikker og vannavstøtende og beskytter bagasjerommet mot skitt og fuktighet. Matten er i sort med dekor i rustfritt stål og er perfekt tilpasset bagasjerommet.
BMW allværs fotmatter foran BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW allværs fotmatter foran

De slitesterke BMW allværsmattene i smart design har tilpasset form og høy kant. De beskytter gulvet foran mot fuktighet og skitt. De leveres i sort med dekor i rustfritt stål.
BMW LED-dørprojektorer BMW M440i xDrive Cabriolet G23 2020

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorene med forbedret projeksjonskvalitet og lange levetid gjør inn- og utstigning til en unik opplevelse. De aktiveres automatisk når dørene åpnes og lyser perfekt opp innstigningsområdet ved å projisere grafikk på bakken ved siden av kjøretøyet. Med utskiftbare motiver kan sjåføren selv bestemme den projiserte grafikken, og kan velge mellom BMW logo og BMW M logo.

BMW TJENESTER FOR BMW M440i xDRIVE CABRIOLET.

Servicepakker og servicetilbud for BMW 4-serie Cabriolet M Modell.

BMW setter også standarden innenfor service og er alltid der for deg og din eller BMW M440i xDrive Cabriolet. Med BMW Mobile Care er våre eksperter tilgjengelige døgnet rundt i en nødsituasjon – 365 dager i året. Takket være de innovative BMW Teleservices, rapporterer din BMW M440i xDrive vedlikeholdsbehov og feilrapporter til din BMW-Servicepartner, som deretter uavhengig vil kontakte deg. Med tjenestene til BMW Service Inclusive dekkes disse og alle andre tjenester økonomisk under avtaleperioden for det valget du tar. Mer tid for de viktige ting i livet: Med det mangfoldige tjenestetilbudet fra BMW, er du alltid på den sikre siden.

BMW Service Inclusive Mann ved rattet på en BMW

BMW Service Inclusive.

Bare slipp deg løs og konsentrer deg kun om det som virkelig teller – den sportslige kjøregleden i din BMW M440i xDrive Cabriolet. Med BMW Service Inclusive er det mulig. Du betaler kun et engangsbeløp for tjenesten og alt service- og vedlikeholdsarbeid som avtalen omfatter, er dekket i avtaleperioden du har valgt.
Finn ut mer
BMW Teleservices Kvinne med smarttelefon ved BMW-dør

BMW Teleservices.

Med de innovative Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder BMW M440i xDrive Cabriolet ditt hode klart: Hvis vedlikehold er nødvendig, eller i tilfelle funksjonsfeil, vil den gi din foretrukne BMW servicepartner all relevant kjøretøyinformasjon. Deretter kontakter han deg for å avtale verkstedtime. Så du kan stole på rask og ukomplisert tjeneste, og du trenger ikke tenke på alt selv. Eneste forutsetning: Du har registrert din BMW M440i xDrive Cabriolet online i BMW ConnectedDrive-portalen og har registrert en servicepartner. Oppdag nå hvordan BMW Teleservices gjør livet ditt mer behagelig.
Finn ut mer
BMW Mobile Care Kvinne står i åpen dør i hennes BMW

BMW Mobile Care.

Den kostnadsfrie assistenservicen til BMW Mobile Care er tilgjengelig for alle BMW-sjåfører hele døgnet, 365 dager i året. En oppringing – og våre eksperter står kompetent klare for deg – per telefon eller ved behov der du er.
Finn ut mer

Drivstofforbruk og CO2-utslipp for BMW M440i xDrive Cabriolet.

BMW M440i xDrive Cabriolet:
Drivstofforbruk i l/100 km (ved blandet kjøring): 7,4–6,9
CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 169–159


Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk blir beregnet i henhold til EU-forordning (EF) nr. 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Verdiene refererer til en bil med standardutstyr i Tyskland, og verdiintervallene tar hensyn til ulik størrelse på de valgte felgene og dekkene og det alternative ekstrautstyret for den valgte modellen.


Mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og offisielt spesifikt Co2-utslipp til nye personbiler finner du i "Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen", som er gratis tilgjengelig hos alle forhandlere, hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på https://www.dat.de/co2.


Verdiene er allerede beregnet i henhold til den nye WLTP-testmetoden og omregnet til tilsvarende NEDC-verdier for å kunne sammenligne. For disse modellene kan andre verdier gjelde for beregning av skatter og andre kjøretøyrelaterte avgifter basert på CO2-utslipp, enn verdiene som er oppgitt her.

Les mer