BMW M3 G80 2020 Isle of Man grønn metallic Sett forfra kjørende
DrivstofftypeBensin

THE M3

BMW M

DE NYE BMW M3 SEDAN MODELLENE.

DrivstofftypeBensin
THE M3DE NYE BMW M3 SEDAN MODELLENE.

BMW M3 COMPETITION SEDAN, BMW M340i xDRIVE OG BMW M340d xDRIVE SEDAN.

BMW 3-serie Sedan M modeller kombinerer kraftige proporsjoner og en markant firedørs 3-Box-Design med M-typisk sportslighet. Kvartetten med sine sterke karakterer ledes av BMW M3 Competition Sedan med imponerende 510 hk og 650 Nm dreiemoment. Utstyrt med High-Performance M TwinPower Turbo-drivverk, 8-trinns M Steptronic Sport-girkasse med Drivelogic, firehjulsdrift M xDrive som ekstrautstyr, aktiv M differensial og en rekke teknologier fra motorsport garanterer for maksimal kjøredynamikk – både i hverdagen og på racerbanen. Modellpaletten avrundes med BMW M340i xDrive  og BMW M340d xDrive Sedan: I tillegg til sitt attraktive design imponerer de kraftige sportssedanene med en spesielt balansert blanding av sportslighet, effektivitet og behagelig hverdagsbruk.

Les mer

SAMMENLIGNING MELLOM BMW M3 SEDAN MODELLENE.

Oversikt over de viktigste Performance-dataene: Design, motor, drivverk og ytelse.

BMW M3 COMPETITION SEDAN.

Maksimal kjøredynamikk med bakhjulsdrift eller M xDrive.
 • High-Performance M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor med 510 hk
 • Hurtig 8-trinns M Steptronic Sport-girkasse med Drivelogic
 • Bakhjulsdrift eller firehjulsdrift M xDrive
 • 375 kW (510 hk), 650 Nm, 0–100 km/h ned mot 3,5 sek. rask
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Sett skrått forfra

BMW M340i xDRIVE SEDAN.

Den perfekte kombinasjonen av ytelse, komfort og daglig bruk.
 • M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor med 374 hk
 • 8-trinns Steptronic Sport-girkasse
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 hk), 500 Nm, 0–100 km/t på 4,4 sek
BMW M340i xDrive Sedan i G22 2020 Safirsort metallic sett skrått forfra

BMW M340d xDRIVE SEDAN.

Kraft og effektivitet kombinert med ubegrenset egnethet for daglig bruk.
 • M TwinPower Turbo 6-sylindret diesel-rekkemotor med 340 hk
 • 8-trinns Steptronic Sport-girkasse
 • BMW xDrive
 • 250 kW (340 hk), 700 Nm, 0–100 km/t på 4,6 sek
BMW M340d xDrive Sedan i G22 2020 Mineralgrå metallic sett skrått forfra
 • BMW M3 COMPETITION SEDAN.
 • BMW M340i xDRIVE SEDAN.
 • BMW M340d xDRIVE SEDAN.

BMW M3 COMPETITION SEDAN – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk og designutstyr i BMW M3 Competition Sedan.

BMW M3 Competition Sedan viser hvor mye motorsport det er mulig med en BMW 3-serie Sedan. Toppmodellen i BMW 3-serie Sedan M har en 510 hk High-Performance M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin rekkemotor og tallrike drivverks- og understellsteknologier hentet fra motorsport. I forbindelse med ekstrautstyret M xDrive firehjulsdrift med aktiv M differensial, kan føreren av denne unike sportssedanen alltid forvente seg M-typisk kjøredynamikk på høyeste nivå. Kjøretøyets atletiske karakter blir visuelt understreket av de kraftige proporsjonene og det markante 3-Box-Designet. Uttrykkssterke M-designelementer som karbontak med finér eller de gjennomgående svarte sidekanalene gir markante motorsport-aksenter til eksteriøret. Interiøret i BMW M3 Competition Sedan er sportslig, elegant og gjennomgående førerorientert med mange M-funksjoner.
BMW M3 Competition G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Sett skrått forfra
M3 Sedan G80 2020 6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin rekkemotor Nærbilde

M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant M-typisk motorlyd. To MonoScroll-turboladere, High Precision Injection direkteinnsprøytning, helvariabel ventilstyring og variabel kamakselstyring sørger for overlegen effekt.

BMW M3 Competition Sedan G80 2020 med 8-trinns M Steptronic girkasse Girvelger

8-trinns M Steptronic Sport-girkasse med Drivelogic.

8-trinns M Steptronic sportsgirkassen med Drivelogic har flere girskiftmuligheter, fra ekstremt sportslig og dynamisk, spesielt komfortabel og nesten ikke merkbar, drivstoffbesparende. Du kan gire manuelt med velgerspaken eller girhendlene på rattet eller velge ett av de tre automatikk-programmene ved hjelp av Drivelogic.

M xDrive BMW M3 Competition Sedan G80 2020

M xDrive.

M xDrive med aktiv M differensial garanterer maksimal trekkraft og kjøredynamikk både i hverdagen og på racerbanen. Den valgfrie M-teknologien kombinerer den smidige bakhjulsdriften med fremkommeligheten til firehjulsdriften. Du kan velge mellom drivverksmodusene 4WD, 4WD Sport og – i DSC-off-Modus – 2WD.

BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Frontdesign Sett forfra

Frontdesignet.

Fronten på BMW M3 Competition Sedan er preget av den uttrykksfulle M-nyregrillen i en maksimalt dynamisk og redusert tolkning. Den helt sorte, for første gang rammeløse nyregrillen med horisontale M-typiske doble lameller, muliggjør maksimal gjennomstrømning av kjøleluft for den turtallsvillige M-motoren. Det store, trapesformede sentrale luftinntaket, sammen med frontlysene som smalner inn mot nyregrillen, understreker kjøretøyets atletiske karakter.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Sidedesign Sett fra siden

Sett fra siden.

Med skarpe proporsjoner og en markant firedørs 3-Box-Design – front, kupé og hekk er formelt gjenkjennelig adskilt – ser silhuetten av BMW M3 Competition Sedan smidig og manøvrerbar ut. Det sorte karbontaket og det aerodynamisk optimaliserte kanalområdet inspirert av motorsport, trykker bilens silhuett optisk og fysisk enda flatere mot bakken. De dynamisk utformede utvendige speilene i typisk M dobbelprofil, sammen med M-gjellene med modellbetegnelse og de markante smidde M-hjulene med M-komposittbremser, setter ytterligere sportslige høydepunkter.
BMW M3 Competition Sedan G80 2020 Frostet briljanthvit metallic Hekkdesign Sett bakfra

Bakre design.

Hekken på BMW M3 Competition Sedan viderefører det sportslige, smidige utseendet til sidepartiet. Det brede sporet til de M-spesifikke akslene sørger sammen med de muskuløse hjulbuene for en kraftig holdning som understreker de imponerende ytelseskravene til sportssedanen. To M-typiske doble rørpar i sort krom og en nyansert Gurney i høyglanset svart understreker bilens eksklusive motorsportkarakter.

BMW M3 SEDAN – PRODUKT-HØYDEPUNKTER.

Kjøredynamisk- og designutstyr i BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan er en puristisk sportssedan med enestående kjøreegenskaper. Ansvarlig for dette er en 480 hk High-Performance BMW M TwinPower Turbo-motor, drivverk, bakhjulsdrift og høyt utviklede teknologier avledet fra motorsport, for eksempel det M-spesifikke drivverket med aktiv M-differensial. En perfekt tilpasset manuell 6-trinns M-girkasse med kort, presis giring muliggjør spesielt intensiv samhandling mellom sjåfør og kjøretøy. Det atletiske firedørs 3-Box-Designet og særegne M designelementer skaper en selvsikker, ujustert holdning som umiskjennelig refererer til det sportslige potensialet til BMW M3 sedan.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn metallic Sett skrått bakfra i froskeperspektiv
M3 Sedan G80 2020 6-sylindret BMW M TwinPower Turbo bensin rekkemotor Nærbilde

M TwinPower Turbo 6-sylindret bensin-rekkemotor.

Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant M-typisk motorlyd. To MonoScroll-turboladere, High Precision Injection direkteinnsprøytning, helvariabel ventilstyring og variabel kamakselstyring sørger for overlegen effekt.

BMW M3 Sedan G80 2020 manuell 6-trinns M girkasse og bakhjulsdrift Næropptak girvelger

Manuell M girkasse og bakhjulsdrift.

Den manuelle 6-trinns M girkassen for ekstra sportslig kjøring. Girkassen er lettsjaltet, har perfekt avstemte girtrinn og presise, korte girbevegelser. Girene er godt tilpasset slik at man kan utnytte motorkarakteristikken perfekt med tanke på effektuttak og virkning.

Perfekt for en Trackday – bakhjulsdriften gjør bilen til en ekte idrettsutøver med frakoblet DSC. Ettersom kraftoverføringen kun går til bakhjulene har bilen enda mer følelse i grenseområdet.

BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn M-spesifikt understell Sett fra siden

M-spesifikt understell.

Det M-spesifikke understellet kombinerer konsekvent lettvektskonstruksjon med spesielt høy stivhet, optimalisert drivverksgeometri med bredt spor og aktiv M-differensial. Presis respons og tilbakemelding fra styring og hjuloppheng sørger for perfekt kontroll over bilen. Med M Setup kan du tilpasse egenskapene etter ønske.
BMW M3 Sedan G80 2020 19"/20" M smidde lettmetallfelger 825 M tofarget sort Næropptak hjul

19"/20" M smidde lettmetallfelger Dobbelteke 825 M i tofarget sort med ulik dekkdimensjon foran og bak.

19"/20" M lettmetallfelger Dobbelteke 825 M i tofarget sort med ulik dekkdimensjon foran og bak, med glanspolert finish, 9,5J x 19 med dekkdimensjon 275/35 R19 foran og 10,5J x 20 med dekkdimensjon 285/30 R20 bak.
BMW M3 Sedan G80 2020 Isle of Man grønn Enderørsdeksler i krom Sett bakfra

Enderørsdeksler i krom.

De to doble rørpar til BMW M3 Sedan stikker merkbart ut fra den høyglansede sorte diffusoren. I kombinasjon med de karakteristiske diffusorlamellene mot veien, skaper edle kromtrim en sportslig avslutning.
BMW M3 Sedan G80 2020 M sportsseter Interiør

M sportsseter.

M sportssetene foran med bøttesetepreg og delvis integrerte hodestøtter har mange innstillingsmuligheter og gir optimal sidestøtte for både deg og passasjeren din. Bredden på seteryggen kan stilles inn separat. Det spesifikke designet med belyst M3-logo er understreker bilens sportslige stil enda bedre.

DEN NYE BMW M340i xDRIVE SEDAN OG DEN NYE BMW M340d xDRIVE SEDAN – PRODUKTHØYDEPUNKTER.

Kjøredynamikk og utstyrsomfang for BMW 3-serie Sedan M modeller.

Den nye BMW M340i xDrive Sedan og den nye BMW M340d xDrive Sedan tilbyr et spesielt balansert utvalg av ytelse, komfort og effektivitet i tillegg til eksklusive designhøydepunkter i eksteriør og interiør:

 • Den spesielt turtallsglade M TwinPower inline 6-sylindrete bensinmotoren med 275 kW (374 hk) i den nye BMW M340i xDrive Sedan akselererer på 4,4 sekunder fra 0 til 100 km/t
 • Den høyeffektive M TwinPower 6-sylindrete dieselmotoren med 250 kW (340 hk) og et dreiemoment på 700 Nm akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder i den nye BMW M340d xDrive Sedan
 • M-spesifikk chassisinnstilling for høy kjøredynamikk med balansert hverdagskomfort
 • Eksklusive designelementer i eksteriør og interiør er M-spesifikt designet
BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett fra siden kjørende på gaten
BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 M TwinPower Turbo 6-sylindrede rekkemotorer

M TwinPower Turbo 6-sylindrede rekkemotorer.

En topp sportsbil som formidler ren kjøreglede: Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo bensin-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og markant M-typisk motorlyd. Den 6-sylindrede M TwinPower Turbo diesel-rekkemotoren utmerker seg med overlegen kraftutfoldelse og eksemplariske forbruksverdier.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 8-trinns Steptronic Sport-girkasse

8-trinns Steptronic Sport-girkasse.

8-trinns Steptronic Sport-girkassen muliggjør både komfortabel gliding samt en veldig dynamisk kjørestil med svært sportslige girskift – automatisk og også manuelt med vippebryter. I SPORT-modus er girskift satt opp for maksimal ytelse.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic sett skrått forfra kjørende

M teknikkpakke.

M teknikkpakken omfatter en optimert kjølepakke som sikrer optimal ytelse selv ved sportslig kjøring. Det er en fordel for både motoren og ladeluftkjølingen, slik at motoren arbeider ved sunne temperaturer selv ved høy belastning.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic BMW frontgrill i nettingsdesign

BMW nyregrill i nettingdesign.

Den markante BMW frontgrillen i nettingdesign setter et visuelt høydepunkt i fronten på den nye BMW M340i xDrive Sedan og nye BMW M340d xDrive Sedan. Eksklusive, horisontalt justerte nuggets i matt sølv og nyrerammen i perleglansfinish er et blikkfang.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic M sidespeil høyglanset sort

M sidespeil.

De aerodynamisk optimaliserte M sidespeilene i høyglanset sort i tostavs-design gir ikke bare et imponerende uttrykk i kontrast til kjøretøyets farge, men gir også full oversikt i enhver kjøresituasjon takket være asfæriske glass.

BMW M340i xDrive Sedan G20 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic Sett bakfra nærbilde

Hekkdesignet.

Med bakre del av eksosrørene, som er forstørret til 100 mm, samt dekslene med kromdeler virker hekken spesielt atletisk. Sammenspillet mellom den store diffusoren mellom bakre del av eksosrørene og de vertikale, inntrukne reflektorene, forsterkes kjøretøyets sportslige fremtreden ytterligere.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 M skinnratt

M skinnratt.

M-skinnrattet med multifunksjon og rattkrans i sort 'Walknappa’ skinn gir en ideell haptikk og et sportslig utseende for en dynamisk kjøreopplevelse.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Sedan G20 sportsseter foran

Sportsseter foran.

Sportslig og likevel komfortabel: Sportssetene foran har høyere sidevanger og manuell justering av lårstøtten, noe som gir optimal sidestøtte. I tillegg kan setene justeres i lengderetningen og utstyrsavhengig kan også helningen på seteryggen justeres.

Eksklusive innstegslister.

Allerede når du setter deg inn gir de eksklusive innstegslistene med M-logo på dørtersklene i sølvgrått et sportslig signal. Som et resultat gir de en visuell forsmak på den spennende kjøreopplevelsen som venter deg i den nye BMW M340i xDrive Sedan og den nye BMW M340d xDrive Sedan.

FØRERPLASS OG TEKNOLOGI.

M-spesifikke instrumenter og betjeningskonsept, digitale tjenester og førerassistansesystemer i BMW 3-serie Sedan M modeller.

Komfort, sikkerhet og M-feeling på høyeste nivå: BMW 3-serie Sedan M modeller støtter deg under kjøring med mange innovative teknologier. Den M-spesifikke kombiinstrumentet* og det M-spesifikke Head-Up displayet* sørger for maksimal oversikt. Funksjoner som det individuelt konfigurerbare M Setup*, den røde start/stopp-knappen* eller midtkonsollen med M MODE* og SETUP*-knappene gir ekstra racingfølelse. Dra nytte av intelligente førerassistentsystemer ved kjøring og parkering, eller kommuniser med BMW på en ny og enkel måte ved hjelp av BMW Intelligent Personal Assistant. I tillegg er det mange Connectivity-funksjoner og digitale tjenester tilgjengelig som du kan optimalisere tilkobling med din BMW og verden og gjøre mobillivet ditt enda mer praktisk. *Tilgjengelig for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 2020 Cockpit Interiør
BMW 3-serie Sedan M modeller G80 M Drive nærbilde M Drive knapper på M-rattet

M Drive.

M Drive muliggjør innstilling, tilpasning og lagring av individuelt foretrukne DSC-modus, motor-, demper-, styre- og bremsekarakteristikk samt girskift. Aktivering skjer med de røde M Drive-tastene på M skinnrattet.
 

Leveres kun til M3 og M3 Competition.

BMW 3-serie Sedan M-modeller G80 M-spesifikt kombiinstrument

M spesifikt
kombiinstrument.

Det M-spesifikke kombiinstrumentet tilbyr en spesielt presis og fokusert visning av kjøredata i SPORT- og TRACK-modus. Verdier som ladetrykk eller dekktrykk og temperaturer holdes alltid i sikte, selv på racerbanen. Betjening og konfigurasjon utføres ved å bruke M MODE-knappen i betjeningsenheten i midtkonsollen.

Leveres kun til M3 og M3 Competition.

BMW 3-serie Sedan M modeller G80 G20 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigasjonsfunksjon viser informasjon på et 12,3-tommers kontrolldisplay med høy oppløsning og berøringsfunksjon samt et digitalt kombiinstrument på 14,9 tommer.

BMW Operating System 8 med BMW Intelligent Personal Assistant.

Det innovative betjeningskonseptet BMW Operating System 8 gjør det enda enklere å betjene kjøretøyfunksjonene. Med BMW Intelligent Personal Assistant betjener du tallrike kjøretøyfunksjoner med naturlig tale og får persontilpassede forslag.

BMW 3-serie Sedan M modeller G80 G20 BMW Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key gjør din kompatible smarttelefon til bilnøkkel. Hold smarttelefonen foran dørhåndtaket for å låse opp, legg den i smarttelefonplassen før du starter din BMW. Du kan også sende en Digital Key til opptil fem venner.

*BMW Digital Key er bare kompatibel med utvalgte smarttelefoner. Du finner en liste over kompatible smarttelefoner på bmw.com/digitalkey. Forutsetning for bruk av BMW Digital Key er utstyret Teleservices.

**Kun tilgjengelig for BMW M340i og M340d xDrive Sedan.

BMW 3-serie Sedan M-modeller G80 G20 Remote Software Upgrade Control Display Interiør

Remote Software Upgrade.

Ønsker du å holde din BMW oppdatert med den nyeste programvaren? Med Remote Software Upgrade er din BMW alltid oppdatert. Oppdateringene installeres trådløst akkurat som på smarttelefonen. På denne måten kan også andre funksjoner i bilen din låses opp.

BMW 3-serie Sedan M-modeller G80 G20 Driving Assistant Professional Control Display Interiør

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional gir optimal komfort og sikkerhet i kritiske og monotone trafikksituasjoner. I tillegg til funksjonene til Driving Assistant omfatter den blant annet styre- og kjørefeltassistent med utvidede funksjoner, feltskifte- og nødstoppassistent samt sporassistent med aktiv sidekollisjonsbeskyttelse.
BMW 3-serie Sedan M-modeller G80 G20 Parkering Assistant Plus Control Display Interiør

Parking Assistant Plus.

Parkeringsassistent Plus gjør det enklere å parkere og manøvrere bilen. Den omfatter Surround View-systemet inkl. Top View, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsfunksjonen active park distance control og parkeringsassistent som parkerer bilen automatisk parallelt med og på tvers av veibanen, og ryggeassistent.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Drive Professional Control Display Interiør

M Drive Professional.

M Drive Professional er den ideelle følgesvenn for kjøring med en ekstra dose adrenalin. M-modus TRACK og ti-trinns M Traction Control muliggjør en skreddersydd kjørestil, M Drift Analyser registrerer driftvinkelen og varigheten og M Laptimer hjelper deg i jakten på den perfekte runden.

TEKNISKE DATA FOR BMW 3-serie SEDAN M-MODELLER.

BMW M3 Competition Sedan og andre modeller.

Effekt i kW (hk) ved o/min: 

375 (510) / 6250

Maks. dreiemoment i Nm ved o/min:

650 / 2750-5500

Akselerasjon 0–100 km/t i sek: 

3,9

Drivstofforbruk (blandet kjøring ) i l/100 km: 

9,8 - 9,9

Måltegning BMW M3 Sedan G80
BMW 3-serie Sedan

THE 3

BMW 3-serie Sedan etterlater konvensjoner og bekrefter igjen sin posisjon som en ekte sportssedan og et stilbestemmende ikon i mellomsegmentet.

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Ekstra sportslig utstyr for BMW M3 Competition Sedan og BMW M3 Sedan.

BMW M3 Sedan G80 2020 sett skrått fra siden med BMW M Performance Parts
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance frontkomponent i karbon Næropptak

M Performance frontkomponent i karbonfiber.

Sett en kraftig standard: M Performance frontkomponent i 100 prosent karbonfiber forsterker bilens sportslige og eksklusive uttrykk. motorsportsuttrykk.
BMW M3 Sedan G80 2020 BMW M3 20"/21" M Performance smidd lettmetallfelg 1000 M frostet gullbronse Næropptak

20"/21'' M Performance smidd felg med kryss-eke 1000 M Frozen gullbronse.

De eksklusive 20"/21'' M Performance smidde felgene med kryss-eke 1000 M er utført i gullbronse.
BMW M3 Sedan G80 2020 M Performance lyddempersystem titan Næropptak

M Performance lyddempersystem i titan.

Fantastisk for ørene: M Performance lyddempersystem begeistrer med kompromissløs motorsportlyd. Lyddemperen og den sportslige enderørsdeksel-modulen består utelukkende av titan, som også brukes innen motorsporten.