Akselerasjon 0–100 km/t i sek

4,4

Forbruk ved blandet kjøring i l/mil

0,21

CO2-utslipp ved blandet kjøring i g/km

49

Elektrisk rekkevidde i km

inntil 37

Den nye versjonen av sportsbilen er mer effektiv. Den har for eksempel intelligente vektbesparende konstruksjoner i karbon og aerodynamisk design. Den tar også hensyn til miljøet med toppeffektiv BMW eDrive-teknologi og bruk av resirkulerbare materialer i kupeen. Uten at dette påvirker kjøredynamikken og det sportslige utseendet. Her er det ikke inngått noen kompromisser, fokuset ligger på å skape den perfekte kombinasjonen av kjøreglede og ansvarsbevissthet. BMW i8 er en plugin-hybrid som kombinerer fordelene ved den innovative teknologien til elmotorer og forbrenningsmotorer. Resultatet er usedvanlige kjøreopplevelser med ekstra lavt forbruk og lave utslipp.

BMW i8 definerer sportsbilen på nytt.

Progressiv kjøreglede.

BMW i8 er klar til å revolusjonere sin bilklasse. Dette er den første sportsbilen med verdier som kan måle seg med forbruks- og utslippsverdiene til en småbil. Plugin-hybridens styrke ligger blant annet i den perfekte synkroniseringen av elmotoren og forbrenningsmotoren. Det gir en virkningsgrad og dynamiske kjøreytelser som kommer til sin rett på veien. Dette er en sportsbil som bokstavelig talt suser inn i fremtiden.

Design.

BMW i8 er et helhetlig konsept og et strålende eksempel på hvordan visjonen om å skape en moderne og bærekraftig sportsbil kan realiseres. Designen avslører hvilke kvaliteter BMW i8 har. Men den er mer enn bare en sportsbil. Det estetiske uttrykket har også en funksjon, for eksempel gir forbedret aerodynamikk bedre effektivitet.

Motorer.

BMW i8 har langt mer å by på enn sportslige kvaliteter. Med et unikt drivkonsept gir den en helt ny definisjon av sportslig mobilitet. Det kraftige plugin-hybridsystemet med kombinasjonen av BMW eDrive-teknologi og 3-sylindret 1,5-liters BMW TwinPower Turbo bensinmotor utnytter fordelene med elmotor og bensinmotor og skaper en helt unik opplevelse bak rattet.

LED-design med laserlys.

Fjernlyset med laserteknologi (ekstrautstyr) øker rekkevidden og lyser opp veien bedre. Dette krever bare en brøkdel av energien som tradisjonelle lykter bruker.