INNOVATIVE IMPULSER.

Pure Impulse komplett utstyrspakke.

INNOVATIVE IMPULSER.

Pure Impulse komplett utstyrspakke.

Pionerer følger ikke de siste trendene, de skaper dem selv. En komplett Pure Impulse utstyrspakke inneholder ikke bare alt tilgjengelig ekstrautstyr, men også en rekke eksklusive innvendige og utvendige designelementer for BMW i8. Elementene er av høy kvalitet. Flere utsøkte materialer har funnet veien til kupeen, blant annet lyse skinnflater med detaljer i BMW i-blått. Pakken omfatter også dekor i amido metallic som skaper en unik og innovativ stil.

INNOVATIVE IMPULSER.Pure Impulse komplett utstyrspakke.

Pionerer følger ikke de siste trendene, de skaper dem selv. En komplett Pure Impulse utstyrspakke inneholder ikke bare alt tilgjengelig ekstrautstyr, men også en rekke eksklusive innvendige og utvendige designelementer for BMW i8. Elementene er av høy kvalitet. Flere utsøkte materialer har funnet veien til kupeen, blant annet lyse skinnflater med detaljer i BMW i-blått. Pakken omfatter også dekor i amido metallic som skaper en unik og innovativ stil.

CARPO INNVENDIG DESIGN I KARVEGRÅTT.

Den eksklusive, innvendige designen Carpo i karvegrått leveres kun som en del av Pure Impulse-pakken. Designen er innovativ og holder høy kvalitet. Lyse, delvis perforerte skinnflater i karvegrått danner en flott kontrast til det antrasittfargede taket og enkeltelementer i naturskinn. Detaljer i BMW i-blått, f.eks. beltebåndene og de doble sømmene i setene og gulvmattene, understreker bilens sportslige side og skaper en innbydende atmosfære. Designen avrundes av lakkerte overflater i amido metallic på instrumentpanelet, midtkonsollen og dørene. Sammen med diskre detaljer i perleglansfinish og krom sørger de for at Pure Impulse-pakken skårer svært høyt på komfort og design.

 • Sidekledning

  Dørkledningene i antrasittfarget/sort naturskinn gir kupeen et romslig og sportslig preg. Blå dekorlinjer danner en fin kontrast og skaper et tredimensjonalt uttrykk. Samspillet med de lyse skinnflatene i sidekledningene fremhever bilens moderne og dynamiske side.

 • Sikkerhetsbelter

  De sportslige beltene i den komplette utstyrspakken bryter med den moderne og klassiske stilen i kupeen. Den friske fargen matcher de lyse, doble sømmene i BMW i-blått og danner samtidig en flott kontrast til det lyse naturskinnet på setene. Denne kontrasten gir beltene foran et dynamisk og eksklusivt utseende.

SETELOGO.

Det er detaljene som skiller det ordinære fra det ekstraordinære. i8-logoen på hodestøttene leveres bare i kombinasjon med Pure Impulse-pakken (sammen med Carpo innvendig design i karvegrått). Den diskré logoen understreker kupeens sofistikerte stil.

BREMSER.

BMW i-signatur og dekor i BMW i-blått på bremsekaliprene gir BMW i8 et ekstra sportslig preg. Den dynamiske detaljen er iøynefallende og kompletterer den gjennomtenkte designen til BMW i8. Bremsekalipren representerer dessuten bilens innovative og fremtidsrettede kjøredynamikk.

VELGERSPAK MED DETALJER I KERAMISK GLASS.

VELGERSPAK MED DETALJER I KERAMISK GLASS.

Velgerspaken med dekor i dypsort, høyfast og ripefast zirkoniumoksidkeramikk gir kupeen et sofistikert preg. Materialet har dessuten en kjølig og elegant overflate som gir en flott effekt.

INNSTIGNINGSLIST.

På terskelen mellom det ordinære og det innovative. Når du åpner døren på BMW i8, er innstigningslisten det første du legger merke til. Den moderne i8-logoen utstråler høy kvalitet. Denne effekten skyldes lasergraveringen, som lar de ulike fargene i lakklagene komme til syne.

DEKSLER.

Motordekslet i sort skinn utstråler eleganse og høy kvalitet. Den fine overflatestrukturen er behagelig å ta på.
Gulvmattene med kontrastsømmer i BMW i-blått leveres kun som en del av den komplette utstyrspakken Pure Impulse.

EN VERDEN AV INSPIRASJON OG PRIVILEGIER.

Sammen med den komplette utstyrspakken får du også BMW i Pure Impulse-kortet. Dette er ditt personlige inngangskort til en verden full av inspirasjon og privilegier. Som medlem av BMW i Pure Impulse Experience-programmet kan du ta del i innovative ideer og trender på mange ulike områder, for eksempel interiør, kultur, gourmetgastronomi, design og mye annet.
Dette representerer en ny visjon om en tidsriktig og ansvarsbevisst livsstil. En moderne livsstil som er smart, progressiv og fremfor alt bærekraftig. Medlemmene mottar også det eksklusive Club Magazin, som inneholder artikler om nye trender verden over samt om lokale og globale arrangementer. Artiklene omhandler for eksempel spesielle arrangementer, anbefalinger om nye Eco Resort-hoteller eller nye konsepter i fasjonable restauranter. Magasinets lesere presenteres med andre ord for en rekke ideer og muligheter innenfor deres interessefelter. Dette er programmet BMW i Pure Impulse – en visjon om en bærekraftig og moderne livsstil.

ANNET EKSTRAUTSTYR.

I tillegg til eksklusive designelementer omfatter Pure Impulse komplett utstyrspakke alt av tilgjengelig ekstrautstyr. Dette inkluderer blant annet tyverialarmen, som øker sikkerheten, og BMW Head-Up Display, som sammen med driving assistant og lyspakken sikrer ren kjøreglede.

 • Annet ekstrautstyr

  I tillegg til utstyret som beskrives ovenfor, inneholder Pure Impulse komplett utstyrspakke følgende:
  • Oppbevaringspakke
  • Tyverialarm
  • BMW Head-Up Display
  • Antrasittfarget taktrekk
  • Driving assistant
  • Harman Kardon Hi-Fi høyttalersystem
  • Komforttelefoni med utvidet tilkobling av smarttelefon
  • LED-lykter med ekstra funksjoner
  • Lyspakke
  • Park Distance Control (PDC)
  • 20" BMW i lettmetallfelger W-eke 470 med ulik dekkdimensjon foran og bak