BMW i

DAGENS INNOVASJONER. FOR MORGENDAGENS VEIER.

Nettilgang i BMW i8.

Innovative løsninger fra BMW i ConnectedDrive gir deg utmerket nettilgang. Dette er en intelligent og bærekraftig form for mobilitet som overgår alle tidligere løsninger. BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester viser deg den mest energieffektive veien til målet. BMW i Remote App for iOS og Android gjør smarttelefonen til bilens forlengede arm. Og takket være BMW TeleServices er ditt BMW i-verksted alltid informert når du trenger service.

ALL-ROUND CONNECTIONS.

   

 

Nettilgang.

Se filmen om tilkoblingsmulighetene i BMW i8.

BMW i Remote App.

BMW i Remote App gir deg detaljert informasjon om statusen til din BMW i8, ladestatus for høyspentbatteriet samt informasjon om effektivitet og mobilitet på din smarttelefon.

 • Bilens status

  Med BMW i Remote App kan du dessuten utføre diverse fjernstyrte funksjoner som å låse og låse opp bilen. Du kan også aktivere klimaanlegget før du starter kjøreturen. Når BMW i8 er tilkoblet en strømkilde, sørger den programmerbare timeren for klimaanlegg og lading for at bilen har perfekt temperatur og fulladet batteri når du trenger det, for eksempel hver mandag til fredag til et fastsatt tidspunkt. Med smarttelefonen kan du enkelt følge med på ladingen i sanntid.
  BMW i Remote App viser også bilens rene elektriske rekkevidde samt batteriets ladestatus.

 • Mobilitet

  Med BMW i Remote App kan du sende adresser du har lagret på mobiltelefonen, til navigasjonssystemet i BMW i8.
  I byer er det ofte ikke mulig å parkere rett ved siden av adressen du skal til. Etter at du har parkert bilen, viser BMW i Remote App deg den raskeste veien dit du skal. Valgt sted overføres automatisk til navigasjonsappen, som også inkluderer kollektivtransport. Du kan til enhver tid sjekke hvor bilen er parkert, og dermed raskt og enkelt finne veien tilbake til bilen.

BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester.

BMW i8 Navigasjonssystem inkludert BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester er utviklet for å gjøre kjøreturen så enkel som mulig. BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester kan også inkludere kollektivtransport som T-bane eller lokaltog i ruteplanleggingen. Navigasjonssystemet viser dessuten om ladestasjoner i nærheten er ledige eller ikke, og om de hører til et ChargeNow-nettverk.

BMW CONNECTEDDRIVE.

I tillegg til tjenestene som er spesialutviklet for BMW i, kan BMW i8 leveres med flere tjenester fra BMW ConnectedDrive. Tjenestene omfatter blant annet BMW Apps, RTTI, concierge service og internettbaserte tjenester fra BMW Online.

BMW TELESERVICES.

Dette er en omfattende kundeservicepakke som gjør at BMW i8 kan kommunisere direkte med føreren eller BMW i-verkstedet. Det betyr at bilen kan informere om nødvendige servicearbeider og overføre relevante data direkte til verkstedet. Du informeres automatisk straks det er tid for service og kan også selv ta kontakt med BMW i-verkstedet og overføre bildataene manuelt. Eventuelle problemer kan dermed løses direkte på telefonen eller hos ditt BMW i-verksted.

 • Battery Guard

  Battery Guard hjelper deg å følge med på høyspentbatteriet. Funksjonen sender for eksempel en melding hvis ladingen blir avbrutt, eller hvis bilen står for lenge med lyset på. Dette forhindrer at batteriet blir helt utladet. Skulle dette likevel skje, informerer Battery Guard automatisk ditt BMW i-verksted.