INNOVASJONER DU KAN STOLE PÅ.

Sikkerhet i BMW i8.

Et eget sikkerhetskonsept er spesialutviklet for BMW i8. Den svært stabile kupeen av karbonfiber beskytter ikke bare passasjerene, men også høyspentbatteriet som er plassert mellom de to delene av Drive-modulen. Innovative førerassistentsystemer fra BMW ConnectedDrive hjelper deg å holde oversikten og alltid reagere riktig i enhver situasjon. Skulle du få problemer, sørger en rekke nettbaserte servicetjenester for at du holder deg mobil.

FØRERASSISTENTSYSTEMER.

Driving assistant (ekstrautstyr) inkluderer en rekke kamerabaserte assistentsystemer.
Registrerer systemet en person eller en hindring, bremser fotgjenger- eller sammenstøtvarslingen med City-bremsefunksjon bilen i hastigheter mellom ca. 10 og 60 km/t. Sammenstøtvarslingen beskytter dessuten mot kollisjon med en forankjørende bil i høye hastigheter. Er ulykken ikke til å unngå, bidrar bremsefunksjonen til å redusere kollisjonshastigheten.
Kamerasystemene Surround View og Side View med objektregistrering gjør det enklere å parkere bilen. Andre funksjoner som fjernlysassistent og Speed Limit Info øker sikkerheten og komforten under kjøring.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW Head-Up Display (ekstrautstyr) i farger viser ønsket informasjon som er relevant for kjøringen, i førerens synsfelt. Føreren kan dermed konsentrere seg om trafikken.
Avhengig av bilens utstyr kan displayet i tillegg til navigasjonsmeldinger blant annet vise Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. Det kan også vise infotainmentinformasjon, f.eks. informasjon om radiostasjoner, musikkspor, telefonbokoppføringer og anropslister.
Symbolene som projiseres på frontruten, vises med ekstra høy oppløsning, slik at trafikksymbolene er tydelige. Visningen er ergonomisk plassert på frontruten, og kan tilpasses etter ønske.
Styrken på projeksjonen tilpasses lysforholdene automatisk. Dessuten har den en dag- og en nattmodus.

HØYSPENT LITIUMIONBATTERI.

HØYSPENT LITIUMIONBATTERI.

Batteri med lang forventet levetid.

Det høyspente litiumionbatteriet forbinder de to delene av Drive-modulen og er optimalt beskyttet mot påvirkning utenfra. Et spesialutviklet varme-/kjølesystem begrenser temperatursvingningene, noe som øker batteriets levetid betraktelig.

ASSISTENTTJENESTER.

BMW i-assistenttjenester består av et bredt spekter av tjenester som er spesialutviklet for BMW i. Disse tjenestene sørger for at du får en behagelig kjøretur. BMW i ConnectedDrive-tjenestene hjelper deg ikke bare å overvåke batteriets ladestatus og ladeprosesser via smarttelefonen. Tjenestene er også å finne i BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester, der de kontinuerlig overvåker blant annet rekkevidde og ytre faktorer, som kø på strekningen du skal kjøre.
De omfattende tjenestene i BMW TeleServices-pakken informerer deg når bilen trenger service. Du har muligheten til å velge en service- og reparasjonspakke, slik at du ikke trenger å tenke på eventuelle kostnader. Mobile Care sørger dessuten for at du fortsatt er mobil hvis bilen trenger service eller reparasjon, eller du kommer ut for et uhell.

 • Ladeassistanse

  BMW i ConnectedDrive viser batteriets ladenivå samt resterende ladetid frem til batteriet er fulladet. Denne informasjonen vises både i bilen og i BMW i Remote App. I tillegg til ladetidspunkt kan også ønsket tidspunkt for start av klimaanlegget programmeres. Da har kupeen ønsket temperatur når du setter deg inn i bilen. Skulle noe gå galt under lading, mottar du automatisk en melding om dette via BMW i-appen. Er ladenivået kritisk, mottar du en tekstmelding eller en e-post.

 • BMW TeleServices

  BMW TeleServices er en omfattende kundeservicepakke som gjør at BMW i8 kan kommunisere direkte med føreren eller BMW i-verkstedet. Det betyr at bilen informerer om forestående servicearbeider og kan overføre relevante data direkte til verkstedet. Du informeres automatisk når det er behov for service og kan også selv ta kontakt med BMW i-verkstedet og overføre bildataene manuelt. Eventuelle problemer kan dermed løses direkte på telefonen eller hos ditt BMW i-verksted.

 • Mobile Care

  Mobile Care sørger for at du fortsatt er mobil hvis bilen trenger service eller reparasjon. Når du kjøper en BMW i8, kan du få med mobilitetspakken BMW i Mobile Care. Dersom noe uforutsett skulle skje med bilen eller ladesystemet, er vi på pletten med kompetent rådgivning per telefon eller hjelper deg på stedet.

 • Vedlikeholds- og reparasjonsavtaler

  De følgende serviceavtalene med ulikt omfang leveres som ekstrautstyr: Service Inclusive (vedlikehold), Service Inclusive Plus (veldikehold og reparasjon av slitedeler) eller Repair Inclusive (utvidet garanti). Med BMW i Service Inclusive / Service Inclusive Plus kan du nyte kjøregleden i din nye BMW i fullt ut. Avhengig av hvilken avtale du velger, dekkes kostnader for vedlikehold, service eller reparasjon av slitedeler, inkludert BMW i Originaldeler. Dette gjelder ikke bare i Norge, men over hele verden hos alle BMW i-verksteder som deltar i ordningen. Hvis du selger din BMW i8, blir BMW i serviceavtalen automatisk overført til neste eier og er dermed med på å øke bilens verdi. I tillegg gir Repair Inclusive deg – avhengig av valgt avtale – muligheten til å få utført reparasjoner uten ekstra kostnader utover den vanlig garantiperioden på 24 måneder.

BMW i Service Inclusive.

Med BMW i Service Inclusive utvides BMW i assistenttjenestene med en omfattende avtale for vedlikehold og reparasjoner. Du betaler et engangsbeløp som dekker mange BMW i servicearbeider, inkludert de nødvendige BMW i originaldelene. Dette gjelder hos alle BMW i-verksteder som deltar i ordningen, over hele verden. Du har full oversikt over kostnadene og slipper prisøkning i avtaleperioden. Alle BMW i Service Inclusive-avtaler gjelder fra og med dato for førstegangsregistrering og opphører etter avtalt tidsperiode eller kjørelengde.
Du kan selvfølgelig til enhver tid oppgradere tidsperiode, kjørelengde og omfang innenfor produkttilbudet. BMW i Service Inclusive-avtalen kan overføres til ny eier ved salg av bilen. Ditt BMW i-verksted gir deg detaljert informasjon om tjenestene som tilbys.

 • BMW i Service Inclusive-avtale

  BMW i Service Inclusive omfatter de viktigste service- og vedlikeholdsarbeidene. Dette inkluderer kontroll av bilen, alle arbeider i serviceheftet samt skifte av mikrofilter og bremsevæske.

 • BMW i Service Inclusive Plus-avtale

  BMW i Service Inclusive Plus-avtale garanterer endeløs kjøreglede. Avtalen omfatter det samme som BMW i Service Inclusive, og i tillegg slitasjereparasjoner på bremsebelegg og bremseskiver samt skifte av viskerblader en gang i året.