IKONER FOR EN NY TIDSALDER.

Den første BMW i8 Roadster.

IKONER FOR EN NY TIDSALDER.Den første BMW i8 Roadster.

Den første BMW i8 Roadster er en bil for fremtiden. En bil med fascinerende design og innovativ plug-in-hybriddrift, som gir en ny frihetsfølelse. Den innovative plug-in-hybriddriften gir dette designikonet 374 hestekrefter og et dreiemoment på 570 Nm. Dermed akselererer BMW i8 Roadster fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder, slik at du kan nyte frihetsfølelsen.

Finn ut mer
BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, sofistogrå, sett fra siden
Lettmetallfelg i E-kobber, BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, eksteriør
Innvendig Accaro E-kobber, BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, interiør
Åpne måkevingedører, BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition, sofistogrå

BMW i8 ROADSTER ULTIMATE SOPHISTO EDITION.

Eksepsjonell på alle vis: BMW i8 Ultimate Sophisto Edition hever innovativ ytelse og ekstravagant design til neste nivå. Denne Edition er begrenset til 200 eksemplarer i hele verden, er tilgjengelig både for BMW i8 Coupé og BMW i8 Roadster og skiller seg fra mengden i sofistogrå med spesielle detaljer og eksklusive lettmetallfelger i E-kobber. De lakkerte bremsekaliperne understreker i tillegg de sportslige egenskapene. Interiøret understreker også eksklusiviteten til den dynamiske plug-in-hybrid sportsbilen med interiøret Accaro E-kobber, spesielle funksjoner som keramiske betjeningselementer og markante detaljer som innstegslist med Edition-preg eller "1 av 200" på merket i midtkonsollen. Denne Edition omfatter et Head-Up Displayet som holder deg konstant oppdatert mens du er omgitt av stemningen fra lyspakken og den gode lyden fra Harmann Kardon HiFi høyttalersystem.

FÅ ET PRISTILBUD.

UIMOTSTÅELIG UTSEENDE.

BMW i8 Roadster har en gjennomført futuristisk design. Bilens formspråk utstråler ren dynamikk. Det mest markante designelementet er måkevingedørene av lett karbonfiber, som er enkle å åpne. Fronten domineres av BMW-grillen flankert av LED-hovedlykter og air curtains med ny utforming. Et V-formet black band som strekker seg bakover fra panseret, gir bilen et umiskjennelig utseende og understreker den flate profilen. Den imponerende strømlinjeformede designen bidrar også til bilens optimerte aerodynamiske egenskaper. Dette gjør BMW i8 Roadster til den perfekte kombinasjonen av form og funksjon.

"Dette er elektrisk mobilitet under åpen himmel. Med denne åpne toseteren sikrer vi oss et forsprang i segmentet for sportsbiler med hybriddrift."
KLAUS FRÖHLICH, STYREMEDLEM, BMW AG

FRIHETSFØLELSE.

BMW i8 Roadster er like unik på innsiden som på utsiden. Et eksempel på det er den eksklusive utstyrsversjonen Accaro amido/E-kobber. De karakteristiske linjene i den utvendige designen går igjen inne i kupeen og setter et futuristisk preg på førerplassen. Midtkonsollen og de intuitive betjeningselementene setter føreren i sentrum, slik at du alltid har full oversikt. De nye sportssetene med elektrisk justering og minnefunksjon gir god sidestøtte og høy komfort. Bak setene er det ekstra oppbevaringsrom. Med Travel-pakken (ekstrautstyr) følger sammenleggbare skilleelementer og en kartmappe i nappaskinn med.

LED-kupélys skaper en eksklusiv stemning i mørket. Det belyser konturlinjene i dørene, instrumentpanelet, midtkonsollen og rattet i enten EfficientDynamics-blått, ravgult eller hvitt.

REVOLUSJONERENDE AKSELERASJON.

BMW i8 Roadster har en lekker design med strømlinjeformet karosseri, ekstremt lav vekt og LED-baklykter med lagdelt utforming som gjør at fartsvinden strømmer gjennom dem.

Finn ut mer

KARBONFIBER.

KARBONFIBER.

BMW i8 Roadster er en vinner. En av grunnene til det er LifeDrive-konstruksjonen som gir bilen ekstra lav vekt. Den består av Drive-modulen, chassiset av aluminium, og Life-modulen, kupeen av sterk karbonfiber. Begge deler er optimert for lavest mulig vekt og perfekt tilpasset maksimal sportslighet og gjennomtenkt bærekraft på veien.

360° ELECTRIC.

360° ELECTRIC.

Ved hjelp av det omfattende produkt- og tjenestetilbudet fra 360° ELECTRIC kan du lade den første BMW i8 Roadster med strøm eller fylle drivstoff. Du kan lade din BMW i8 hjemme ved hjelp av BMW i-Wallbox eller ladekabel. En elektriker kan gi deg råd, montere og aktivere BMW i-Wallbox hjemme hos deg. Når du er på farten, kan du benytte deg av det stadig økende antallet offentlige ladestasjoner.

MORGENDAGENS TILKOBLINGSMULIGHETER I DAG.

BMW ConnectedDrive byr på innovative løsninger for nettilgang i BMW i8 Roadster. Dette bidrar til ubegrenset og bærekraftig mobilitet. For eksempel viser BMW i ConnectedDrive navigasjonstjenester deg den mest energieffektive veien til målet. I tillegg gir Remote Services i BMW Connected-appen for iOS og Android enkel tilgang til en mengde relevant informasjon om din BMW i8 Roadster. Og takket være BMW TeleServices er ditt BMW i-verksted alltid informert når du trenger service.

 • Send my Routes to Car

  Med funksjonen Send my Routes to Car, som sender reiserutene dine til bilen, kan du planlegge og sende smarte reiseruter før du setter deg i bilen. BMW Connected+ registrerer at tanknivået er lavt og legger inn en stopp for påfylling av drivstoff på ruten.

 • Share Live Trip Status

  Med funksjonen Share Live Trip Status kan du dele turen din i sanntid med venner og familie mens du kjører, slik at de kan se ankomsttid og hvor du befinner deg. Mottakeren mottar en lenke til en nettside som viser målet og bilens posisjon på et kart.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE-PROGRAMMET.

Som eier av en BMW i8 Roadster får du tilgang til en rekke privilegier. BMW i Pure Impulse Experience-programmet tilbyr medlemmene eksklusive arrangementer og unike livsstiltilbud verden rundt. Programmet gir også interessante og inspirerende innblikk i teknikk, reise, kultur, gastronomi og design.

FULLT FOKUS PÅ SIKKERHET.

FULLT FOKUS PÅ SIKKERHET.

Takket være en rekke assistentsystemer er BMW i8 Roadster alltid forberedt. For eksempel sørger en funksjon for at bremsene bremses tørre med jevne mellomrom ved kjøring på våt vei, uten at du merker bremsetrykket. Dynamic Traction Control (DTC) gjør igangkjøring under vanskelige forhold enklere ved å redusere hjulspinn og sørge for maksimalt veigrep. Under kjøring sørger det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive for optimalt veigrep i alle situasjoner. I hybriddrift aktiveres systemet og fordeler drivkreftene fra de to motorene fleksibelt og situasjonsavhengig på alle hjulene.

 • Verdier uten parentes gjelder basismodellen med standard girkasse, mens verdier i parentes gjelder modellen med girkasse som leveres som ekstrautstyr.

  Brennstoff-forbruket og CO2-utslippstallene ble beregnet i henhold til EU-forordning (EF) 715/2007 som var gjeldende på tidspunktet for typegodkjenningen. Tallene refererer til et kjøretøy med grunnleggende konfigurasjon, og den beregnede forbruksinformasjonen tar hensyn til ulik størrelse på valgte hjul, dekk og ekstrautstyr.

  * Verdier basert på WLTP-testsyklusen.

  Fra 1. januar 2020 ble NEDC kjøresyklusen erstattet med WLTP. Kjøretøy testet med WLTP kjøresyklus gir mer realistiske verdier med tanke på drivstoffforbruk, energiforbruk og utslipp, hvor NEDC ville gitt lavere verdier. WLTP, utslipps- og forbruksverdier finnes i de veiledende prislistene på www.bmw.no/prislister. Du finner mer informasjon om WLTP på www.bmw.no/wltp.