BMW i

BÆREKRAFTIG TILBEHØR OG SERVICE.

Tilbehør og tjenester til BMW i3.

BMW i har utviklet et bærekraftig servicekonsept som sørger for god hjelp og service, både før og etter du kjøper din BMW i3. Du kan også være trygg på at tilbehøret med smarte funksjoner og BMW i-design er bærekraftig produsert.

BMW i Originaltilbehør.

BMW i3 leveres med smart tilbehør som er utviklet etter prinsippet om at mindre er mer, og som er laget av bærekraftige materialer av høy kvalitet. La deg begeistre av funksjonelt tilbehør i BMW i-design.

 • BMW i-Wallbox

  BMW i-Wallbox er en ladestasjon for hjemmebruk. Den har en lekker ergonomisk design og lader BMW i3 raskt og enkelt. Med denne ladestasjonen lades bilen ca. 30 prosent raskere enn med ladekabelen som leveres som standard. Alle de tre Wallbox-versjonene er perfekt tilpasset BMW i-modellene, både når det gjelder form og funksjon.

  Dersom du ønsker det, kan vi hjelpe deg med rådgivning og foreta en kontroll av forholdene hjemme hos deg før en BMW i-Wallbox monteres. Ved behov kan husets elektriske anlegg utvides. Du får med andre ord utmerket service fra BMW i også etter at du har kjøpt bilen.

  Med online pre-check kan du finne ut om det er mulig å montere en BMW i-Wallbox hjemme hos deg.

 • Hurtigladekabel for vekselstrøm (lading underveis)

  Avhengig av kapasiteten til det lokale strømnettet lader du bilen inntil tre ganger raskere på offentlige ladestasjoner når du bruker hurtigladekabelen. Kabelens spiralform gjør den enkel å håndtere.

 • Allværsmatte

  Den tilpassede allværsmatten i 3D-finish har en innovativ design som passer perfekt i det gjennomgående fotrommet, og som matcher resten av interiøret i bilen. Det smussavvisende og vanntette materialet har et festesystem som er testet av BMW og gir solid feste. Det består av en nyutviklet kunststoffkombinasjon som kan resirkuleres 100 prosent og dermed tar hensyn til miljøet. 100 prosent av avfallet fra produksjonen blir gjenbrukt.

 • Bilveske

  Den flotte vesken i BMW i-design har plass til ladekabel, verktøy og bilpleieprodukter. Den robuste vesken passer perfekt i oppbevaringsrommet under panseret på BMW i3, der den er lett tilgjengelig. Både ladekabelen og kontakten beskyttes mot smuss og vannsprut. Vesken leveres med uttakbare verktøylommer og originale BMW verkstedhansker.

 • Sammenleggbar boks

  Den sammenleggbare boksen i BMW i-design består av førsteklasses tekstil av resirkulerte PET-flasker. Boksen passer perfekt i bagasjerommet på BMW i3 og holder gjenstander sikkert på plass. Bagasjerommet beskyttes effektivt mot skitt. Det er enkelt å slå sammen boksen slik at den ikke tar opp mye plass. Når boksen er slått opp, passer den i alle typer handlevogner. To store lommer og to små nøkkellommer gjør det lett å holde orden på sakene.

BMW i-WALLBOX-RELATERTE TJENESTER.

BMW i tilbyr en komplett installasjonstjeneste. Med online pre-check kan du raskt finne ut om det er mulig å installere en BMW i-Wallbox eller BMW i-Wallbox Pro hos deg. Din BMW i-agent kan gjennomføre hurtigtesten for deg. Deretter utføres en installasjonsvurdering som du bestiller hos din BMW i-agent. Da kontrolleres det om det elektriske anlegget og forholdene hjemme hos deg gjør det mulig å montere en BMW i-Wallbox. Til slutt monteres BMW i-Wallbox eller BMW i-Wallbox Pro av kvalifiserte elektrikere fra BMW i-Wallbox installasjonsservice på oppdrag fra din BMW i-agent. Du tilbys også en avtale med en leverandør av bærekraftig strøm, slik at du kan lade din BMW i3 med miljøvennlig produsert strøm.

BMW i Service Inclusive.

Med BMW i Service Inclusive utvides BMW i-assistenttjenestene med en omfattende avtale for vedlikehold og reparasjoner. Du betaler et engangsbeløp som dekker mange BMW i-servicearbeider, inkludert de nødvendige BMW i-originaldelene. Dette gjelder hos alle BMW i-verksteder som deltar i ordningen, over hele verden. Du har full oversikt over kostnadene og slipper prisøkning i avtaleperioden. Alle BMW i Service Inclusive-avtaler gjelder fra og med dato for førstegangsregistrering og opphører etter avtalt tidsperiode eller kjørelengde.


Du kan selvfølgelig til enhver tid oppgradere tidsperiode, kjørelengde og omfang innenfor produkttilbudet. BMW i Service Inclusive-avtalen kan overføres til ny eier ved salg av bilen. Ditt BMW i-verksted gir deg detaljert informasjon om tjenestene som tilbys.

 • BMW i Service Inclusive-avtale

  BMW i Service Inclusive omfatter de viktigste service- og vedlikeholdsarbeidene. Dette inkluderer kontroll av bilen, alle arbeider i serviceheftet samt skifte av mikrofilter og bremsevæske. Har du BMW i3 Plug-in Hybrid, er oljeservice inkludert etterfylling av olje og service på drivstoffilter, luftfilter og tennplugger også inkludert. Med BMW Service Inclusive er du et skritt nærmere bekymringsløs kjøreglede.

 • BMW i Service Inclusive Plus-avtale

  BMW i Service Inclusive Plus-avtale garanterer endeløs kjøreglede. Avtalen omfatter det samme som BMW i Service Inclusive, og i tillegg slitasjereparasjoner på bremsebelegg og bremseskiver samt skifte av viskerblader en gang i året.

BMW ADD-ON MOBILITY.

BMW Add-on Mobility gir deg optimal bevegelsesfrihet. Bak rattet på din BMW i3 kan du glede deg over urban mobilitet i sin mest innovative form. Skal du kjøre lengre strekninger, eller trenger mer plass på en kjøretur, kan du ganske enkelt bytte til en vanlig BMW.

BMW i assistenttjenester.

BMW i assistenttjenester består av et bredt spekter av tjenester som er spesialutviklet for elbiler. Disse tjenestene sørger for at du får en behagelig kjøretur. Takket være BMW TeleServices glemmer du ikke neste service eller forestående vedlikehold. Hvis det er problemer med din BMW i3 eller ladeinfrastrukturen, er du rustet for alt med mobilitetspakken BMW i Mobile Care, også når det er nødvendig med service og reparasjoner.

 • BMW TeleServices

  BMW TeleServices er en omfattende kundeservicepakke som gjør at BMW i3 kan kommunisere direkte med føreren eller BMW i-verkstedet. Det betyr at bilen informerer om forestående servicearbeider og kan overføre relevante data direkte til verkstedet. Du informeres automatisk når det er behov for service og kan også selv ta kontakt med BMW i-verkstedet eller BMW veiservice og overføre bildataene manuelt. Eventuelle problemer kan dermed løses direkte på telefonen eller hos ditt BMW i-verksted.

 • Mobile Care

  Med BMW i er du mobil i alle situasjoner. Skal bilen inn til service eller reparasjon, sørger vi for eksempel for billetter til kollektivtransport, gratis drosje eller leiebil. Hente- og bringetjenesten er fremfor alt praktisk når nærmeste BMW i-agent ikke ligger i umiddelbar nærhet.

  Når du kjøper en BMW i3, får du den omfattende mobilitetspakken BMW i Mobile Care med på kjøpet. Dersom noe uforutsett skulle skje med bilen eller ladesystemet, er vi på pletten med kompetent rådgivning per telefon eller hjelper deg på stedet. Ved behov lader vi bilen på stedet, eller frakter bilen til nærmeste ladestasjon eller til et BMW i-verksted. Takket være disse omfattende tjenestene er du med andre ord mobil uansett hva som skjer.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,9

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,6*/13,1**

  Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 13
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 13,5
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,6

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 12*/13**
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,3*/11,9**
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,06

  * Felgklasse 1: 19" hjul
  ** Felgklasse 2: 20" hjul, vinterhjul

  Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.