BMW i

INTELLIGENT NETTILGANG HANDLER OM Å VÆRE PÅ BANEN.

Mobilt nettverk i BMW i3.

BMW i3 er gjennomført bærekraftig og alltid på nett. Med det integrerte SIM-kortet er den alltid i kontakt med omverdenen. Det gjør at du kan benytte deg av tjenester fra BMW ConnectedDrive som hjelper deg å komme trygt frem til målet. For at bilen aldri skal gå tom for energi, gir mobilitetstjenesten ChargeNow deg tilgang til verdens største nettverk av offentlige ladestasjoner. BMW-tjenesten ParkNow viser deg hvor du kan sette fra deg bilen langs veien og i parkeringshus. Og med bildelingstjenesten DriveNow finner du lett en bil i nærheten når du trenger det.

MOBIL NAVIGASJON

Navigasjonssystemet i BMW i3 er spesialutviklet for å gjøre BMW i3 mer komfortabel og for å gjøre det lettere å utnytte energien. For eksempel trenger du bare kaste et blikk på det dynamiske rekkeviddekartet for å vite hvor lang rekkevidden er. Hvis batteriets ladenivå ikke er høyt nok, får du forslag til hvordan du kan nå målet. I tillegg vises ledige ladestasjoner på navigasjonskartet. En ekstra praktisk er den alternative ruteplanleggeren som hjelper deg å spare verdifull tid i tett trafikk. Den foreslår alternative transportmidler og viser vei til parkeringsplasser nær stoppestedet.

BMW i Navigasjonssystem

Bli kjent med det intelligente navigasjonssystemet i BMW i3.

 • BMW i Navigasjonssystem

  For å nå bærekraftmålene våre måtte vi skreddersy navigasjonssystemet for elbilkjøring. Med navigasjonssystemet (ekstrautstyr) trenger du bare kaste et blikk på det dynamiske rekkeviddekartet for å vite hvilke mål som er innenfor rekkevidde. Batteriets ladenivå, kjørestil, topografi og trafikkinformasjon i sanntid er med i beregningen. Det gjør opplysningene svært nøyaktige. Hvis batteriets ladenivå ikke er høyt nok, gir rekkeviddeassistenten deg inntil tre anbefalinger, slik at du kan nå målet. Ofte er det nok å følge anbefalingen om å velge en mer effektiv kjøremodus. I tillegg vises ledige ladestasjoner der du kan lade BMW i3.

 • Alternative reiseruter

  Det er ikke alltid bilen bringer deg raskest til målet, særlig i byen. I stedet for å stå i kø kan det av og til lønne seg å bytte til buss eller bane. Den alternative ruteplanleggeren analyserer trafikksituasjonen og integrerer kollektivtransport i veivisningen. Det gir deg mulighet til å velge den raskeste ruten når du er på farten. Visning av oppdaterte rutetabeller gjør det enkelt å bytte til kollektivtransport. Hvis du ønsker det, fører veivisningen deg til en parkeringsplass nær stoppestedet.

Tilkoblingsmuligheter i BMW i og BMW i Remote app.

Elbilens tidsalder åpner for muligheter som ingen kunne forestille seg tidligere. Med BMW i Remote-appen og en smarttelefon eller smartklokke har du kontroll over BMW i3 overalt, slik at du alltid vet hva ladenivået eller den elektriske rekkevidden er. Når BMW i3 er koblet til en ladestasjon, kan du fjernstyre ladeprosessen. Dermed kan du sørge for at din BMW i3 er fulladet og forhåndstemperert når du skal ut og kjøre. Appen analyserer også hvor effektivt du kjører, dersom du ønsker det.

Roger om tilkoblingsmuligheter.

Erfaringer med tilkoblingsmulighetene i BMW i3.

STYR BILEN MED SMARTKLOKKEN.

Apple Watch gir deg nå tilgang til funksjonene i BMW i Remote App. Smartklokken er et smart supplement til en tilkoblet smarttelefon og gir deg tilgang til relevant statusinformasjon. Det kan være informasjon om elmotorens rekkevidde, batteristatusen eller om åpne dører og vinduer. I tillegg får du tilgang til mange praktiske fjernstyrte funksjoner og alternative ruter på håndleddet.

SMART HOME.

Styr funksjoner i huset ved hjelp av Smart Home-appen fra Telekom mens du er på farten. Nå kan Smart Home-enheter som er koblet til appen, betjenes fra visnings- og betjeningssystemet i din BMW. Styr oppvarming, lys eller alarmsystemet fra bilen. Det er også mulig å programmere diverse situasjoner, f.eks. Coming Home. Ved hjelp av funksjoner som er spesialutviklet for bruk i bilen, aktiveres automatisk profilen Hjemme når du er på vei hjem. All informasjon vises oversiktlig på kontrolldisplayet i BMW-hovedenheten, slik at alt er slik du gjerne vil ha det, når du kommer hjem.

Alltid på nett.

Slik kan du styre funksjoner hjemme når du er på farten.

CHARGENOW – LAD RASKT OG ENKELT OVERALT.

CHARGENOW – LAD RASKT OG ENKELT OVERALT.

ChargeNow tilbyr ladetjenester i verdens største nettverk av offentlige ladestasjoner. Ladestasjonene i ChargeNow-nettet vises i navigasjonssystemet ved hjelp av BMW i ConnectedDrive-tjenestene eller appene BMW i Remote eller ChargeNow. Du kan betale med et ChargeNow-kort, slik at du ikke trenger kontanter for å lade. En gang i måneden får du en detaljert oversikt over ladekostnadene. ChargeNow er ikke tilgjengelig i Norge.

PARKNOW – PARKERINGSPLASS UANSETT NÅR OG HVOR DU TRENGER DEN.

PARKNOW – PARKERINGSPLASS UANSETT NÅR OG HVOR DU TRENGER DEN.

ParkNow er en omfattende parkeringsløsning. Dette er en førsteklasses tjeneste som omfatter både gateparkering (on-street) og parkeringshus (off-street). Du kan enkelt og greit finne, bestille og betale for plasser i parkeringshus ved hjelp av hjemmesiden, appen og navigasjonssystemet. Ved parkering på gaten er det ikke nødvendig å lete etter mynter, gå til betalingsautomaten og legge igjen billetten i vinduet (ParkNow er ikke tilgjengelig i Norge enda).

DRIVENOW – ALLTID EN BIL NÅR DU TRENGER DET.

DriveNow er en bildelingstjeneste fra BMW i, MINI og Sixt. Kundene kan reservere og leie biler på tidspunktet og stedet de trenger dem. Tilgjengelige biler finnes i DriveNow-appen, på hjemmesiden og på gaten. Kundekortet eller appen fungerer som elektronisk nøkkel.

Copenhagen. Born Electric.

The new BMW i3 DriveNow fleet for Denmark’s capital.

Drivstofforbruk og CO₂-utslipp.

 • Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,9

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3:
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 0
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 12,6*/13,1**

  Strømforbruk og CO2-utslipp for BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 13
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 13,5
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,6

  Strømforbruk og CO2-utslipp for nye BMW i3 Plug-in hybrid:
  CO2-utslipp i g/km (ved blandet kjøring): 12*/13**
  Strømforbruk i kWh / 100 km (ved blandet kjøring): 11,3*/11,9**
  Drivstofforbruk i l/mil (ved blandet kjøring): 0,06

  * Felgklasse 1: 19" hjul
  ** Felgklasse 2: 20" hjul, vinterhjul

  Verdiene for drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk er avhengige av den valgte felg- og dekkdimensjonen.

  Rekkevidden avhenger av ulike faktorer, fremfor alt kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhåndstemperering.

  Våre prislister inneholder informasjon om CO2-utslipp og drivstofforbruk.