HELT NYE BMW iX: EN PIONER I EN NY TIDSALDER.

Oppstått fra en visjon. Skapt for elektromobilitet. Takket være effektiv BMW eDrive-teknologi og dens elektriske firehjulsdrift oppnår BMW iX en eksepsjonell rekkevidde og imponerende akselerasjon fra stående start. Det minimerte formspråket gir den et moderne og enda mer dynamisk utseende. I mellomtiden sikrer premium-atmosfæren av høy kvalitet kombinert med toppmoderne teknologi for maksimal komfort i det romslige interiøret i alle fem setene. Oppdag ditt personlige favorittsted på fire hjul – BMW iX.

Les mer

HØYDEPUNKTENE TIL BMW iX.

BMW iX aventurinrød i20 sett skrått fra siden eksteriør

MONOLITTISK EKSTERIØRDESIGN

Elegante linjer og minimalistisk design gir BMW iX sin sterke karakter.

BMW iX i20 førerplass interiør

MER ROM FOR LIVSKVALITET.

En førsteklasses atmosfære av høy kvalitet kombinert med toppmoderne teknologi gir BMW iX en enestående følelse av plass og gjør den til ditt nye favorittsted.

BMW iX kashmirsølv i20 sett forfra på gata

OVER 600 KM* REKKEVIDDE.

BMW iX er designet for lange avstander, bygget for elektrisk mobilitet og setter standarder i hverdagen takket være den elektriske firehjulsdriften med en rekkevidde på mer enn 600 km*.

BMW iX kashmirsølv i20 fugleperspektiv på gata

ELEKTRISK KJØREGLEDE.

To svært effektive BMW elektromotorer katapulterer BMW iX fra 0 til 100 km/t med trinnløs akselerasjon og over 500 hk nesten lydløst på mindre enn fem sekunder.

BMW iX kashmirsølv i20 sett skrått forfra i ladestasjon

LAD KOMFORTABELT, RASKT OG ENKELT.

Enten hjemme, på jobben eller på veien: Med produktene og tjenestene fra BMW Charging finner du alltid den riktige ladeløsningen for deg. Med en maksimal ladeeffekt på opptil 200 kW, lader BMW iX fra 10 til 80% på under 40 minutter.

BMW iX Aventurin Red i20 interior Castanea

UTROLIG INTUITIV KJØREOPPLEVELSE.

Unikt emosjonelt interiørdesign møter intelligent komfort og fremtidsrettet teknologi. Med BMW iDrive varsler BMW iX en ny æra i kjøreopplevelsen.

EN VERDEN AV BMW IX.

Det er vanskelig å sette seg inn i alt det nye og spennende BMW iX byr på kun ved hjelp av noen få linjer. Derfor har vi laget et univers av artikler som fordyper seg i alt fra det nye designet og den innovative teknologien til den bærekraftige produksjonen slik at du kan finne alt på et sted.
BMW iX Exterior

BMW iX og fremtidens eksteriørdesign.

Med sine tydelige linjer og detaljer har BMW iX fokusert på brukeren og fremtidens mobilitet. Bilen er ren og strippet, men fortsatt varm og innbydende.
Les mer
IPA

Nye digitale løsninger i BMW iX.

Utstyrt med et digitalt interaktivt system som lar deg kommunisere ved hjelp av kroppsspråk.
Les mer
BMW iX vintertest

BMW iX på Norgesbesøk til Nordkapp.

I tradisjonens tro, testes også protorypen av BMW iX under arktiske forhold - denne gangen gikk turen til Nordkapp.
Les mer
Nytenkende design møter Shy Tech – nye BMW iX.

Nytenkende design møter Shy Tech i helt nye BMW iX.

Med sitt design, kupé, den luksuriøse loungeatmosfæren sammen med de innovative Shy Tech-funksjonene gir BMW iX deg en helt ny opplevelse.
Les mer
BMW iX – fokus på bærekraft.

BMW iX – fokus på bærekraft.

THE iX åpner døren til neste nivå innen helelektrisk kjøreglede, designet med en helhetlig tilnærming til bærekraft gjennom hele produksjonskjeden.
Les mer

FAKTA OM HELT NYE BMW iX.

  • 01 Over 600 km rekkevidde*
  • 02 Elektrisk firehjulsdrift med to elektrisk drevne aksler og mer enn 500 HK (370 kW)*
  • 03 Fra 0 til 100 km/t på mindre enn 5 sekunder.*
  • 04 Lad opp over 120 km på ti minutter*
  • 05 Offentlig hurtiglading på 10–80 % på mindre enn 40 minutter

FÅ SISTE NYTT OM BMW iX.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdateringer og siste nytt om THE iX. 

Så fort det blir mulig å bygge bilen i vår konfigurator eller bestille din egen bil, vil du være blant de første som får denne muligheten. I mellomtiden kan du holde deg oppdatert med spennende artikler om den innovative teknologien, følge med på reisen mot lanseringen og mye mer.  

Les mer

MONOLITTISK DESIGN.

Eksteriørdesignet til helt nye BMW iX.

The face of a new generation. For designkonseptet til BMW iX var det vår ambisjon å ta neste skritt og skape et helt nytt designspråk – uttrykksfullt, men ikke overbelastet. Intelligent, men ikke komplisert. Kort sagt: Et design som ved første øyekast symboliserer en ny form for kjøreglede. Resultatet er BMW iX - En fremtidsretted SUV med sin ikoniske monolittiske form, karaktersterke detaljer og intelligente Shy Tech-funksjoner.
BMW iX i20 eksteriørdesign video
BMW iX aventurinrød i20 sett forfra med modell
Det monolittiske designet med få, men tydelige linjer er karaktersterkt og moderne. BMW iX gir et kraftig og samtidig rent og elegant inntrykk.
Domagoj Dukec – leder for BMW design
BMW iX kashmirsølv i20 sett fra siden stående
BMW iX i20 kashmirsølv sett skrått bakfra stående
BMW iX kashmirsølv i20 sett bakfra stående
BMW iX i20 eksteriørdesign video
BMW iX aventurinrød i20 sett forfra med modell
BMW iX kashmirsølv i20 sett fra siden stående
BMW iX i20 kashmirsølv sett skrått bakfra stående
BMW iX kashmirsølv i20 sett bakfra stående

MY FAVOURITE SPACE.

Interiørdesignet til nye BMW iX.

I en symbiose av high-tech og avslapning skapes et rom fullt av livskvalitet. La deg inspirere av interiøret i BMW iX. Dens edle minimalisme og toppmoderne Shy-Tech funksjoner, kombinert med panoramaglasstaket, skaper en unik følelse av plass som gjør reisen til en helt ny opplevelse. Med sitt klare designspråk, materialer av høy kvalitet og toppmoderne teknologi, blir dette ditt absolutte favorittsted.
BMW iX i20 interiørdesign video
BMW iX i20 førerplass interiørdesign Suite Castanea
Vi har designet BMW iX fra innsiden og ut. Det viktigste for oss var et moderne, hjemmekoselig og redusert interiørdesign med god romfølelse.
Domagoj Dukec– sjef for BMW design
BMW iX i20 interiørdesign Loft Stonegrey
BMW iX i20 interiørdesign Suite Castanea
BMW iX i20 baksete Loft Stonegrey
BMW iX i20 interiørdesign video
BMW iX i20 førerplass interiørdesign Suite Castanea
BMW iX i20 interiørdesign Loft Stonegrey
BMW iX i20 interiørdesign Suite Castanea
BMW iX i20 baksete Loft Stonegrey

EN NY ÆRA AV KJØREFØLELSE.

BMW iDrive i nye BMW iX.

Den mest emosjonelle og komfortable kjøreopplevelsen som BMW noensinne har skapt. Med en konsekvent videreutviklet BMW iDrive fordyper du deg i en helt ny interiøropplevelse som sømløst fortsetter din digitale hverdag. High-Tech, intelligens og luksus forenes på en unik måte med digitalt design. Takket være den typiske BMW-førerorienteringen, den tydelige karakteren, de estetiske betjeningsfeltene og den enkle og naturlige betjeningen, blir føreren støttet optimalt. Kombinasjonen av innovative sensorer og kunstig intelligens skaper en forbindelse som fører til personlige og proaktive dialoger mellom sjåfør og kjøretøy – og åpner for nye horisonter for din kjøreopplevelse.
BMW iX i20 interior user interface iDrive video
BMW iX i20 interior user interface iDrive Castanea
"Det er ikke noe brukergrensesnitt i denne bransjen som er like enkelt og sikkert å operere som vår nye BMW iDrive."
Frank Weber – Medlem av styret i BMW AG
BMW iX i20 interior user interface iDrive cockpit Castanea
BMW iX i20 interior user interface iDrive cockpit Stonegrey
BMW iX i20 interior user interface iDrive video
BMW iX i20 interior user interface iDrive Castanea
BMW iX i20 interior user interface iDrive cockpit Castanea
BMW iX i20 interior user interface iDrive cockpit Stonegrey

UNIK KJÆRLIGHET TIL DETALJER.

Shy Tech og den nyeste teknologien i helt nye BMW iX.

Med sitt toppmoderne design, luksuriøse lounge-atmosfære og innovative Shy Tech funksjoner er BMW iX en opplevelsesplass for komfortabel mobilitet i hverdagen og på reiser. Shy Tech-konseptet setter passasjerene i rampelyset og lar teknologien ligge i bakgrunnen til det er nødvendig: En usynlig intelligens som finnes i svært spesielle og unike detaljer i hele BMW iX.

BMW iX aventurinrød og kashmirsølv i20 fugleperspektiv med modell
BMW iX aventurinrød i20 sett skrått bakfra

Monolittisk form.

Store formede overflater, kraftige proporsjoner og innovative detaljer som er perfekt integrert i karosseriet, sørger for en minimalistisk designkarakter og det ikoniske, monolittiske utseendet til BMW iX.
BMW iX kashmirsølv i20 sett fra siden

Redusert overflater.

Den kraftige tilstedeværelsen av BMW iX er fremhevet av sjenerøst modellerte og tydelig strukturerte overflater samt minimalistisk bruk av presise karakterlinjer. Dette sikrer et moderne utseende og understreker det monolittisk utformede karosseriet.
BMW iX aventurinrød i20 sett forfra

Frontdesign.

Fronten på BMW iX har blitt tolket i en fremtidsrettet stil og hjelper den med å skape en uttrykksfull tilstedeværelse. Spesielt understreker den vertikalt justerte BMW-nyren det progressive utseendet, i kombinasjon med de smaleste doble frontlyktene noensinne produsert av BMW i serieproduksjon.
BMW iX kashmirsølv i20 sett fra siden

Sett fra siden.

Sidevisningen av BMW iX: Dynamiske SUV-proporsjoner preget av klare overflater uten karakterlinjer. De sjenerøse, rektangulære konturene rundt hjulbuene plasserer hjulene trygt i sentrum og minner om de første BMW X-modellene. De utvendige speilene, døråpnerne og vindusgrafikken "Streamflow", er harmonisk integrert i utseendet.
BMW iX kashmirsølv i20 sett bakfra

Hekkdesign.

Hekken på BMW iX: Minimalistisk og uttrykksfullt design. Store flater, de smaleste baklysene noengang laget på en BMW og den sømløst integrerte bakluken sikrer en moderne tilstedeværelse. De store diffusorelementene optimaliserer aerodynamikken og forlenger rekkevidden.
BMW iX aventurinrød i20 sett skrått forfra

Sportspakke.

Sportspakken tolker det minimalistiske formpråket på en utadvendt måte: I kontrast til lakkeringen holdes kjøretøyets nedre område i høyglanset sort over hele bilens bredde. Sportslige detaljer som den dynamiske trapesformen på de sentrale elementene understreker det uttrykksfulle frontdesignet.
BMW iX i20 seter interiørdesign Suite Castanea

Ditt favorittsted på fire hjul.

Interiøret i BMW iX er preget av sin åpne og luftige romfølelse. Atmosfæren i hele interiøret er preget av edel minimalisme og skaper ekstra benplass med fravær av en sentertunnel både foran og bak. Den frittstående, svevende midtkonsollen gir følelsen av en eksklusiv atmosfære.
BMW iX i20 førerplass interiørdesign Suite Castanea

Minimalistisk innvendig design.

Interiøret er preget av minimalisme og reduksjon av knapper der de ikke er nødvendige. I den klare og sømløse midtkonsollen erstatter sensoroverflater konvensjonelle knapper, mens iDrive Touch Controller er utformet i gjennomsiktig glassoptikk av høy kvalitet. Akkurat som den nydesignede, elegante vippebryteren for valg av gir.
BMW iX i20 baksete interiørdesign Suite Castanea

Baksetene utformet som Lounge-seter.

Baksetet er designet for tre passasjerer og gir høyeste komfort. Alle setene har nakkestøtter og kan som ekstrautstyr oppvarmes og utstyres med integrerte høyttalere. Rygglenet på baksetet kan også justeres i forholdet 40: 20 : 40 og dermed utvide det romslige bagasjerommet.
BMW iX i20 panoramaglasstak interiør

Panoramatak i glass.

Det gjennomgående panoramaglasstaket Sky Lounge skaper en åpen romfølelse og en avslappet Lounge-atmosfære i interiøret. Den kan elektrokromatisk skyggelegges for å beskytte mot direkte sollys, og takket være mangelen på en indre takhimmel, gir den alle passasjerene enda mer takhøyde.
BMW iX i20 setetrekk interiørdesign Loft Stonegrey

Moderne materialer.

En spesiell kombinasjon av material- og fargemønstre understreker det topp moderne interiøret i BMW iX. Det asymmetriske, diagonale designet og de spesielle kontrastsømmene skaper et inntrykk som minner om et luksuriøst boutiquehotell.
BMW iX i20 BMW Curved Display interiør

BMW Curved Display.

BMW Curved Display, som blir installert i serieproduksjon for første gang, blir det sentrale displayet og kontrollelementet til den heldigitale scenen i BMW iX og representerer en innovativ form for førerorientering. Informasjonsdisplayet på 12,3" smelter sammen med kontrolldisplayet på 14,9″ for å danne en enkelt skjermenhet og fungerer som en moderne bilderamme på instrumentpanelet.
BMW iX i20 ratt interiør

Sekskantet ratt.

Med sin racinginspirerte geometri optimaliserer det første sekskantede rattet fra BMW innstignings- og sittekomforten samt synsfeltet for all kjørerelatert informasjon. Nydesignede multifunksjonsknapper med høykvalitets glassoptikk sikrer ekstremt intuitiv betjening. I tillegg er, for første gang, en tretrinns rattoppvarming tilgjengelig som ekstrautstyr.
BMW iX i20 seter interiørdesign Loft Stonegrey

Seter for fører og passasjer.

BMW iX tilbyr nyutviklede seter som standard, som sørger for maksimal avslapning og lounge-følelse. Etter ønske kan høyttalere og en Shaker for 4-D-Sound integreres i setekonstruksjonen for første gang, noe som sikrer en spesielt intens lydopplevelse.
BMW iX i20 intelligent nyregrill front nærbilde

Intelligent nyregrill.

Siden det elektriske drivverket til BMW iX bare krever en liten mengde kjøleluft, er BMW-grillen helt lukket og blir et intelligent område. Kamerateknologi, radarfunksjoner, toppmoderne sensorteknologi samt deres rengjøringssystemer og varmeelementer ligger her.
BMW iX i20 BMW logo panser nærbilde

BMW-logo på panseret.

Via BMW-logoen på fronten av kjøretøyet kan spylervæsken til vindusviskeranlegget fylles på.
BMW iX i20 ryggekamera nærbilde

Ryggekamera.

Ryggekameraet er diskret integrert i den svarte kransen på BMW-logoen bak på kjøretøyet. Rengjøring av kameralinsen utføres automatisk via et vannspraysystem, som også er integrert direkte i logoen og kan strekke seg ut om nødvendig.
BMW iX i20 høyttaler nærbilde

Høyttalere.

Høyttalerpanelene til Surround-Sound-systemet er usynlige bak stoffet på dørpanelene og direkte innebygd i nakkestøttene og gir en unik lydopplevelse.
BMW iX i20 førerplass nærbilde

BMW Head-Up Display.

For første gang er projektoren til BMW Head-Up Display innfelt, rammeløs og dermed nesten usynlig integrert i overflaten av instrumentpanelet.
BMW iX kashmirsølv i20 sett fra siden stående med modell foran

EN NY DIMENSJON FOR HVERDAGSLIG BRUKSVENNLIGHET.

BMW iX revolusjonerer premium SAV-segmentet. Med en rekkevidde på over 600 km* er den ideell for hverdagsbruk og for lange reiser, og er derfor et kjøretøy for enhver situasjon. Med sitt unike vektoptimaliserte karosserikonsept, som ble skapt takket være vår årelange erfaring i et samspill mellom intelligent lettvektskonstruksjon og innovative materialer som lett aluminium, stål og karbon, gjør det hele mulig.

IMPONERENDE YTELSE AV BMW iX.

BMW iX kashmirsølv i20 sett forfra på gata

Innovativt drivverk.

Den femte generasjonen av BMW eDrive-teknologi inkluderer to elektromotorer, høyvoltbatteriet, kraftelektronikken og ladeteknologien til BMW iX. De to kraftige elektromotorene i kombinasjon med elektrisk firehjulsdrift gir BMW iX et meget effektivt kraftpotensial: Over 500* hk og lydløs akselerasjon fra 0 til 100 km/t på under fem sekunder bringer BMW iX til sportsbilnivå.  

BMW iX kashmirsølv i20 fugleperspektiv på gata

Effektiv kjørekomfort.

Det individuelt justerbare gjenvinningssystemet i kombinasjon med den adaptive 2-akslede luftfjæringen sørger ikke bare for større rekkevidde, men gir også føreren muligheten til å bestemme kjøreegenskapene til BMW iX etter eget ønske. Sportslig, rekkeviddeoptimalisert eller komfortabel – helt opp til "One-Pedal-Feeling", der bilen bremser automatisk når gasspedalen slippes og gir den typiske svevende følelsen av elektrisk kjøring.  

BMW iX kashmirsølv i20 sett skrått forfra
BMW iX kashmirsølv i20 sett skrått forfra lader fra BMW Wallbox

ENKEL LADING MED BMW CHARGING.

Med de mange ladeløsningene fra BMW Charging for hjemmelading og på reise, er alle veier åpne for BMW iX. De viktigste produktene og tjenestene er integrert i leveringsomfanget, for eksempel tilgang til det offentlige ladenettverket til BMW Charging med over 450.000 ladepunkter over hele verden samt utstyr for lading hjemme. BMW iX oppnår en ladeeffekt på inntil 200 kW. Dette gjør at du kan lade 120 km rekkevidde på bare ti minutter eller på mindre enn 40 minutter lade batteriet fra 10 til 80%. Hjemme kan du lade BMW iX komfortabelt med din Wallbox med opptil 11 kW på mindre enn elleve timer, og eksempelvis bringe den tilbake til 100% batterinivå over natten. 

BMW iX kashmirsølv i20 sett fra siden stående

INNOVATIV AERODYNAMIKK I BMW iX.

BMW iX implementerer prinsippet "Form følger funksjon" i hver millimeter av sitt dynamiske design. Dette kan fremfor alt sees i det glatte karosseriet med et inntrukket Greenhouse og reduserte skjøter, så vel som i den flate understellet. I kombinasjon med den lukkede fronten og diffusoren bak og uvanlige detaljer som innfelt dørhåndtak eller utvendige speil integrert i vindusåpningslistene, oppnår BMW iX en enestående luftmotstandskoeffisient cw på bare 0,25. På denne måten kombinerer den rekkevidde og effektivitet med innovativt SUV-design.

BMW eAcademy

BMW eAcademy.

Tips, råd og nyheter om alt som gjelder ladbare biler.

BMW eAcademy.

Tips, råd og nyheter om alt som gjelder ladbare biler.

BMW iX

FÅ SISTE NYTT OM BMW iX.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdateringer og siste nytt om THE iX. 

Så fort det blir mulig å bygge bilen i vår konfigurator eller bestille din egen bil, vil du være blant de første som får denne muligheten. 
I mellomtiden kan du holde deg oppdatert med spennende artikler om den innovative teknologien, følge med på reisen mot lanseringen og mye mer.  

Les mer
NYSGJERRIG PÅ LADBAR HYBRID?

NYSGJERRIG PÅ LADBAR HYBRID?