AVKOBLING PÅ HØYESTE NIVÅ.

Komfort og velvære i BMW 7-serie.

AVKOBLING PÅ HØYESTE NIVÅ.

Komfort og velvære i BMW 7-serie.

I BMW 7-serie inkluderer BMWs typiske kjøreglede også gleden over å bli kjørt. Den som tar plass i det luksuriøse baksetet, har mye plass å boltre seg på. Den aktive chassisteknologien i Executive Drive Pro sørger for at enhver kjøresituasjon blir en komfortabel og dynamisk opplevelse. Ambient light design samt innovative komfort- og underholdningsfunksjoner bidrar til at kjøreturen blir svært avslappende.

AVKOBLING PÅ HØYESTE NIVÅ.Komfort og velvære i BMW 7-serie.

I BMW 7-serie inkluderer BMWs typiske kjøreglede også gleden over å bli kjørt. Den som tar plass i det luksuriøse baksetet, har mye plass å boltre seg på. Den aktive chassisteknologien i Executive Drive Pro sørger for at enhver kjøresituasjon blir en komfortabel og dynamisk opplevelse. Ambient light design samt innovative komfort- og underholdningsfunksjoner bidrar til at kjøreturen blir svært avslappende.

Finn ut mer

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUNDLYDSYSTEM.

Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem byr på fremragende lydkvalitet i bilen. De presist plasserte høyttalerne sikrer enestående lyd for alle personene i bilen, uansett hvor de sitter. 16 høyttalere med en totaleffekt på 1400 watt sørger for førsteklasses lydopplevelser.
Innovative materialer i høyttalerne sikrer optimal lydkvalitet og samtidig lav vekt. Surround sound system diamond tweeters i Bowers & Wilkins Diamond surroundlydsystem er laget av rene, syntetiske diamanter. Dette svært lette og stabile materialet er perfekt egnet for gjengivelse av høyfrekvente signaler. Andre høydepunkter er NautilusTM-teknologien, som demper resonans på baksiden av membranen og bidrar til et tredimensjonalt lydbilde, mellomtonehøyttalere med Kevlar®-teknologi og senterbasshøyttalere med Rohacell®-teknologi.
Høyttalerdekslene i rustfritt stål har en eksklusiv hullmønsterdesign fra Fibonacci. Den dempede belysningen av høyttalerne når systemet er slått på, fremhever den fremragende kvaliteten.

EXECUTIVE LOUNGE.

Når du er på farten, er det knapt noe annet sted som er bedre egnet til avkobling enn Executive Lounge i BMW 7-serie. Setet bak passasjersetet foran har mange justeringsmuligheter, massasjefunksjon (tilleggsutstyr) med kombinert Vitality-program samt en fotstøtte som gir en ekstra bekvem hvileposisjon. I tillegg har passasjersetet foran elektrisk betjening,slik at det kan skyves langt frem, og seteryggen slås forover, slik at du har maksimal benplass. Et utfellbart bord og Experience entertainment-system for baksetet setter prikken over i-en for denne rekreasjonsmuligheten i BMW 7-serie.

 • Executive Lounge Seating

  Utstyret Executive Lounge Seating sørger for høy sittekomfort og størst mulig benplass for passasjeren som sitter bak passasjersetet foran. Setet og seteryggvinkelen kan justeres separat for en bekvem hvileposisjon. En elektrisk utvippbar fotstøtte i seteryggen på passasjersetet foran kan brukes til å øke komforten ytterligere.
  Passasjersetet foran kan skyves frem inntil 90 millimeter for å gi bedre plass bak, og hodestøtten på passasjersetet foran kan felles ned for å gi fri sikt forover.

 • Executive Lounge baksetekonsoll

  Executive Lounge baksetekonsoll byr på mange funksjoner for ekstra høy komfort i baksetet, og gjør det mulig å betjene komfort- og entertainment-funksjoner med BMW Touch Command, som er et nettbrett med en 7-tommers stor berøringsskjerm.
  I tillegg til et utfellbart bord som kan justeres vertikalt og horisontalt for passasjeren bak passasjersetet foran har Executive Lounge baksetekonsoll to integrerte koppholdere inkl. et oppbevaringsrom og et rom under armlenet.
  Executive Lounge baksetekonsoll omfatter også en snap-in-ladeholder for BMW Touch Command og eksklusive langflossede gulvmatter. Med Executive Lounge baksetekonsoll er det fire sitteplasser i bilen.

 • Vitality-program

  Det er en fordel å kunne koble av på kjøreturen slik at du er uthvilt når du kommer frem. Kombinert med massasjesetene bak og Experience entertainment-system for baksetet har BMW Vitality-programmet en rekke funksjoner som øker følelsen av velvære i baksetet.
  Åtte ulike programmer løser opp musklene i rygg og skuldre. Det interaktive treningsprogrammet vises på skjermen til entertainment-systemet for baksetet, mens sensorer i baksetene gir tilbakemeldinger for at øvelsene skal utføres best mulig.

 • Massasjefunksjon i baksetet

  Passasjerene i baksetet kan velge mellom åtte forskjellige massasjefunksjoner i seteryggen og sitteputen som aktiverer eller avspenner musklene og avlaster mellomvirvelskivene. Massasjestyrken kan stilles inn i tre trinn.
  De åtte massasjeprogrammene er delt inn i kategoriene mobilisering, avspenning og vitalisering. I kategorien mobilisering masseres enkeltkroppsdeler som bekken eller overkropp, mens også hele kroppen.
  I tillegg avlastes ryggraden ved hjelp av bevegelsesøvelser. I kategorien avspenning masseres ryggen, skuldrene og hoftepartiet lett. I kategorien vitalisering sørger bevegelsen for merkbar avspenning og aktivisering av kroppen, fremfor alt på lange reiser. Det vises et animert treningsprogram (Vitality Programme) som er tilpasset massasjebevegelsene, på skjermen til entertainment-systemet for baksetet. Alle programmene styres med BMW Touch Command i entertainment-systemet for baksetet.

AMBIENT LIGHT DESIGN.

Lys kan frembringe ulike stemninger – i naturen, i kunsten, i designen og i BMW 7-serie. Ulike direkte og indirekte belysningskilder skaper en eksklusiv og moderne atmosfære i kupeen til BMW 7-serie. Sky Lounge panoramatak i glass slipper dessuten inn naturlig lys som blander seg med fargenyansene fra Ambient light på en innbydende måte.

 • Sky Lounge panoramatak i glass

  Sky Lounge panoramatak i glass gir passasjerene fritt utsyn til himmelen både i daglys og i mørket, og gjør at kupeen føles romslig og åpen. Lyset som slippes inn, fremhever det luksuriøse interiøret. Ved sterkt sollys gir elektriske rullegardiner med separat betjening foran og bak behagelig skygge.
  I mørket skapes en stemningsfull atmosfære med en lysgrafikk som består av over 15.000 lyselementer. Du kan velge farge på lysgrafikken blant de seks fargene til bakgrunnsbelysningen.
  Panoramatakets skyve- og hevefunksjon gjør det også mulig å slippe inn frisk luft. Den integrerte vindavviseren heves automatisk og beskytter mot sjenerende trekk når du kjører med åpent tak.

 • Ambient light

  Ambient light skaper en avslappet og behagelig stemning i kupeen, fremfor alt når det er mørkt ute. Welcome Light Carpet, som er en del av Ambient light, lyser opp området foran bildørene ved inn- og utstigning.
  Utstyret omfatter i tillegg til Welcome Light Carpet i hvitt, seks lysdesigner i hvitt, blått, oransje, bronse, syrin og grønt som kan dimmes.
  I tillegg kommer lamper i fotrommet foran, i hanskerommet, i midtarmlenet, i oppbevaringsrommet i armlenet bak og på baksiden av forseteryggene. Det er også leselys foran og bak, baklukelys, belyste dekorlister, dørkledninger og kartlomme, belysning av fotrommet bak og utstigningslys på alle dørene.

AMBIENT AIR PAKKE.

Med Ambient Air Pakke kan du spre en diskret og behagelig duft i kupeen med et tastetrykk. Du kan velge blant åtte forskjellige dufter i fire duftkategorier som er laget spesielt for bilen. Du kan veksle mellom to utvalgte dufter i bilen. Duftstyrken kan reguleres i tre trinn. Du kan aktivere funksjonen ved hjelp av iDrive-multikontrollen eller iDrive-menyen, eller ved å trykke på tastene på klimaanleggets betjeningsdel. Funksjonen vises på kontrolldisplayet.

Samtidig som duften spres i kupeen, renses uteluften gjennom et filter. I tillegg forbedres luftkvaliteten og oksygenioniseringen merkbart.

De åtte duftaromaene er delt inn i fire kategorier: Blue Suite med en frisk duft av vann, Green Suite med en frisk duft av planter, Golden Suite med varme, rike dufter og Authentic Suite med naturlige dufter. Alle aromaene har ved gjennomsnittlig bruk en holdbarhet på ca. seks måneder og kan bestilles fra BMW Originaltilbehør.

EXPERIENCE ENTERTAINMENT-SYSTEM FOR BAKSETET.

Experience Entertainment-systemet for baksetet garanterer masse underholdning. Systemet styres gjennom BMW Touch Command, og inkluderer to 10" fargeskjermer på baksiden av forsetene, Blu-ray-spiller, HDMI tilkobling for mobile enheter samt et stort utvalg av tilkoblingsmuligheter for MP3-spillere, spillkonsoller osv. Opp til tre sett hodetelefoner can tilkobles trådløst. I kombinasjon med massage i baksetene kan Vitality Programme også bli brukt sammen med Experience Entertainment-systemet.

EXECUTIVE DRIVE PRO.

BMW M 760Li xDrive har det aktive chassisreguleringssystemet Executive Drive Pro med luftfjæring på begge aksler, Dynamic Damping Control, integrert Active Steering og det intelligente firehjulsdriftsystemet xDrive. Disse systemene har M Performance-konfigurasjon og sørger dermed for en utpreget sportslig kjøredynamikk og samtidig svært høy kjørekomfort. Det innovative chassisreguleringssystemet Executive Drive Pro omfatter det videreutviklede systemet Dynamic Drive som reduserer krengebevegelser. Det elektromekaniske systemet utligner krengebevegelser i svinger raskt og presist. Det er spesialtilpasset de dynamiske egenskapene til den nye BMW M 760Li xDrive. Kjøredynamikken påvirker også integrert Active Steering. Den tilpasser for- og bakhjulenes styrevinkel etter hastigheten, slik at bilen blir smidigere og lettere på rattet. Det intelligente firehjulsdriftsystemet BMW xDrive med prioritert fordeling til bakhjulene fordeler drivkreftene avhengig av hjulenes friksjonsverdier og situasjon, slik at veigrep og kjøredynamikk hele tiden er best mulig.