EN PIONER. MED HELE VERDEN I BAGASJEN.

BMW ConnectedDrive tjenester og apper i BMW 7-serie.

Med tjenester og apper fra BMW ConnectedDrive opplever du kommunikasjon, informasjon og underholdning på en ny måte når du er på farten. Du kan for eksempel starte klimaanlegget i BMW 7-serie med smarttelefonen eller bruke Concierge Service som reiseguide når du er på ferie.

Finn ut mer

CONNECTEDDRIVE SERVICES.

BMW ConnectedDrive Services er basis for bruk av den digitale reiseassistenten BMW Connected og de smarte informasjons- og underholdningstjenestene fra BMW ConnectedDrive i bilen.

Tilbudet omfatter for eksempel tilgang til oppdatert stedsavhengig informasjon, som værmelding og nyheter, nettsøk med GoogleTM og praktiske kontorfunksjoner. Det er i tillegg mulig å bruke tjenester og funksjoner i ConnectedDrive-menyen, for eksempel parkeringsinformasjon, reise- og hotellguide, i bilen uten smarttelefonen.

Enkel og tidsmessig ubegrenset bruk av smarttelefonapper er også integrert. Utstyret ConnectedDrive Services gir deg dessuten tilgang til BMW ConnectedDrive Store. Der kan du når som helst og hvor som helst velge de tjenestene og appene du ønsker. BMW ConnectedDrive Services har dessuten mye annet å by på som gjør kjøreturen i en BMW enda mer behagelig.

 • BMW Apps

  BMW Apps er en plattform som gjør det enkelt å bruke utvalgte smarttelefonapper i en BMW. BMW utvikler ikke bare egne apper, for eksempel BMW Connected-appen og BMW M Laptimer, men samarbeider også tett med partnere, som Spotify og GoPro, for å tilpasse deres apper for sikker bruk i bilen. For å bruke appene må du koble en kompatibel smarttelefon til bilen trådløst, eller ved hjelp av en snap-in-adapter eller en USB-kabel. Alle appfunksjonene kan styres via iDrive-multikontrollen. BMWs nære samarbeid med ulike partnere gjør at utvalget av apper du kan bruke i bilen, vokser hele tiden. Du finner mer informasjon om dette på www.bmw.com/apps.

 • BMW ConnectedDrive-kundeportal

  Via kundeportalen BMW ConnectedDrive kan du administrere personlige opplysninger og bilinnstillinger som er nødvendig eller nyttige når du bruker BMW ConnectedDrive-tjenestene i bilen, ulike apper eller BMW ConnectedDrive callsenter. I den integrerte BMW ConnectedDrive Store kan du sette sammen tjenester og apper for utvalgte modeller etter dine ønsker og behov. I et separat funksjonsområde får du nyttig informasjon om bilens status, f.eks. kjørelengde, resterende rekkevidde, status for dører, panser, bakluke og vinduer, bilens servicebehov og check-control-meldinger. Systemet viser også bilens posisjon, været for dette stedet og bilens tekniske data. Remote services kan aktiveres og utføres fra kontrollområdet. Dette betyr at du kan varme opp / kjøle ned kupeen til et bestemt avreisetidspunkt, du kan låse eller låse opp bilen og aktivere fjernlyset eller lyshornet. Et kart viser bilens posisjon samt trafikksituasjonen. Du kan finne spesialmål og sende dem til bilen. Funksjonsområdets design er basert på bilens kontrolldisplay samt BMW ConnectedDrive-appene og er i tillegg optimert for smarttelefoner og nettbrett.

 • Forberedelse for Apple CarPlay®

  Ved hjelp av forberedelsen for Apple CarPlay® kan du bruke en kompatibel iPhone® trådløst og sikkert mens du kjører. Med den kan smarttelefoninnhold og -funksjoner, som musikk, iMessages/tekstmeldinger, anrop, SIRI, navigasjon og utvalgte apper fra tredjeparter, vises og betjenes ved hjelp av bilens brukergrensesnitt. Avhengig av bilens utstyrsnivå kan du bruke touchfunksjonen, iDrive-multikontrollen eller stemmestyringen. Apple CarPlay® er tilgjengelig i tre år. Deretter kan avtalen forlenges i BMW ConnectedDrive Store.

 • Microsoft Office 365

  Utnytt tiden på vei til jobben. Når Microsoft Office 365 er perfekt integrert i bilen, kan du synkronisere e-post, kontakter og kalenderoppføringer løpende med andre enheter og behandle dem uten at du trenger en smarttelefon. Du kan også delta på telefonmøter med Skype-for-Business med ett klikk. Microsoft Office 365 leveres ikke i Norge,

BMW CONNECTED.

BMW Connected er en personlig reiseassistent som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å komme frem i tide uten å stresse. Alle relevante tjenester kan også brukes utenfor bilen med iPhone og Apple Watch. Reisemål fra andre apper, som Yelp, Apple Maps og Google Maps, og fra Internett kan enkelt overføres til BMW Connected og hentes frem i bilen med et klikk i bilens navigasjonssystem. Avtaler lagret i iPhone-kalenderen inkl. adresse og ønsket ankomsttid overføres automatisk til reiseoversikten i BMW Connected. Avhengig av bilens posisjon og trafikksituasjonen beregner BMW Connected antatt ankomsttid, varsler deg i tide og viser vei det siste stykket til fots etter ankomst. Hvis uforutsette trafikkproblemer fører til forsinkelser eller det ikke finnes noen ledig parkeringsplass ved målet, kan du bruke BMW Connected i bilen til å sende personen(e) som venter på deg, en tekstmelding med forventet ankomsttid, uten å bruke telefonen. I tillegg husker BMW Connected mål du kjører ofte til, og lagrer dem automatisk i reiseoversikten.
Du kan laste ned BMW Connected-appen fra Apple App Store.

CONCIERGE SERVICE.

Concierge Service fra BMW ConnectedDrive svarer på spørsmål og hjelper deg med praktisk informasjon og tips når du er på farten. Ved å trykke på en knapp kommer du i kontakt med en medarbeider hos BMW callsenter, som står til din tjeneste under kjøreturen.
 

Medarbeideren kan for eksempel hjelpe deg å finne en bestemt restaurant, nærmeste minibank eller et døgnåpent apotek og kan også sende adresseinformasjon til BMW Navigasjonssystem hvis bilen er utstyrt med det. I Tyskland er det også mulig å bestille kinobilletter. BMW Concierge Services er tilgjengelig hele døgnet syv dager i uken, medfører ingen kostnader og kan benyttes i inn- og utland uavhengig av mobiltelefonen din.

RTTI (TRAFIKKINFORMASJON I SANNTID).

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) holder deg oppdatert på trafikkbildet. Du får nøyaktig informasjon i tilnærmet sanntid om trafikksituasjonen på motor- og landeveier samt i mange bygater. Systemet kan også anbefale alternative kjøreruter, slik at du finner den raskeste og mest drivstofføkonomiske veien til målet. Dataene hentes fra anonymiserte bevegelsesmønstre fra GPS-data fra bilflåter, telefonapper og politimeldinger, men også fra gjentakende trafikkmønstre som rushtrafikk. Faremeldinger er en tilleggsfunksjon som samler inn faremeldinger fra BMW-bilflåten og overfører dem til bilen. Trafikksituasjonen illustreres med merking av veiene i grønt, gult, oransje og rødt. I tillegg inngår on-street-parkeringsinformasjon i RTTI (trafikkinformasjon i sanntid). Denne funksjonen gjør det enklere å finne parkeringsplass.

INTELLIGENT NØDANROP.

Det intelligente nødanropet gir deg raskt hjelp i nødssituasjoner, uansett tid på døgnet. Du får kontakt med en kvalifisert medarbeider som snakker ditt språk, også når du oppholder deg i utlandet. Systemet utløser et automatisk nødanrop, for eksempel dersom bilen blir utsatt for en ulykke der kollisjonsputene utløses eller beltestrammerne aktiveres. Via et SIM-kort som er montert i bilen – derfor uavhengig av din private mobiltelefon – blir opplysninger som er relevante for hjelpemannskapene, overført til BMWs callsenter. Opplysningene omfatter bilens nøyaktige posisjon, hvor alvorlig ulykken er, og informasjon om mulige personskader. BMW callsenter informerer umiddelbart nærmeste nødsentral og holder telefonkontakt med personene som er involvert i ulykken, frem til redningsmannskapene kommer. Nødanropet kan også utløses manuelt, for eksempel hvis du er vitne til en ulykke.

BMW TELESERVICE BREAKDOWN CALL.

BMW Breakdown call tilbyr profesjonell hjelp raskt og enkelt ved mindre ulykker i lave hastigheter. Ved hjelp av sensorene registrerer din BMW ulykker i lave hastigheter og viser automatisk en advarsel på iDrive-skjermen og tilbyr å opprette en direkteforbindelse til BMW Breakdown call. Når du klikker på iDrive-multikontrollen opprettes forbindelse til en medarbeider hos BMW Breakdown call som kan gi deg profesjonell hjelp ved hjelp av ulykkesinformasjonen som bilen har sendt.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services i BMW Connected-appen (tilgjengelig i Apple App Store) kan du fjernstyre ulike funksjoner i bilen, for eksempel låsing/opplåsing av bilen.
Appen og BMW ConnectedDrive-kundeportalen gjør det også mulig å se informasjon om bilen, som rekkevidden og statusen til vinduer og dører. Det gir deg full oversikt over bilen, også når du er langt unna.
Informasjonen omfatter også visning av bilens posisjon. Bruk av funksjonene forutsetter at Remote Services er aktivert via BMW ConnectedDrive-kundeportalen på www.bmw-connecteddrive.com.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Online Entertainment gir deg direkte og ubegrenset tilgang til flere millioner musikkspor i din BMW, uten at du trenger å bruke for eksempel en smarttelefon. Her finner du musikken du liker, uansett hvilken musikksmak du har. Når et spor eller et album fra en artist spilles av i bilen, lastes det automatisk ned på harddisken i bilen. Du kan dermed lytte til musikken uten forstyrrende avbrudd.
Med online entertainment kan du abonnere på en musikktjeneste fra en av BMWs musikkpartnere i ett år, f.eks. Napster. Dette medfører ingen ekstra kostnader i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Spania og Nederland.
Med forbehold om avvik i bilder på grunn av mindre endringer.

WLAN-HOTSPOT.

WLAN-HOTSPOT.

Utstyret omfatter fastmontert WLAN-hotspot med LTE-standard, som gjør det mulig å ha et internettabonnement i bilen. Det gir deg mulighet til å surfe på nettet, sende og lese e-post og strømme musikk og videoer på en kompatibel enhet. Da får du internett med beste LTE-standard også i bilen.

Du kan bruke ulike enheter, for eksempel bærbare PC-er, nettbrett og mobiltelefoner fra ulike produsenter. Inntil ti enheter kan være koblet til WLAN-hotspot samtidig.

Forbindelsen opprettes ved hjelp av SIM-kortet som er montert i bilen, og et abonnement på tjenesten HotSpot Drive fra Deutsche Telekom AG. Hvis det ikke er noe LTE-nett tilgjengelig, bytter systemet automatisk til andre tilgjengelige standarder.